Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kaneel, kardemom, komijnpoeder, chilipoeder, paprikapoeder, 2 kipfilet, 200 gram spinazie, 1 blik tomaatblokjes,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kaneel, kardemom, komijnpoeder, chilipoeder en paprikapoeder tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak mee tot het gaar is. Voeg 200 gram diepvriesspinazie toe. Ontdooi de spinazie. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel goed door. Serveer de kip balti met rijst. Eet smakelijk!
0(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Hoi,
Heb je van dit recept ook de exacte hoeveelheden van de kruiden/specerijen?
Groetjes Susan.
Hoi,
Ik heb geen exacte hoeveelheden van de kruiden/specerijen, ik doe dit meestal op het gevoel. Soms valt t goed uit, soms niet. Deze keer ging het goed :). Als je in hoeveelheden denkt begin ik vaak met 1/2 theelepels en dan maar proeven en ruilen etc.
Groetjes Anja