Pasta met Andijvie en Chorizo

Pasta met Andijvie en Chorizo

Pasta met Andijvie en Chorizo

Ingrediƫnten: pasta, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 250 gram andijvie, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram in blokjes gesneden chorizo met 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram fijngesneden andijvie toe. Roerbak tot de andijvie geslonken is. Voeg 250 ml kookroom en 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer de andijvie met de pasta. Eet smakelijk!

0
(209 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Pasta met Andijvie en Chorizo

Laat een antwoord achter aan Ans Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top