Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 2 teentjes knoflook, 200 gram peultjes, 3 bosuien, 250 gram taugé, 3 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis, 150 ml water, zout,
Aantal personen: 2
Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook, 200 gram peultjes, 3 in ringen gesneden bosuien en 250 gram tauge toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 3 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis en 150 ml water toe. Breng op smaak met zout. Laat het geheel nog ongeveer 10 minuten op laag vuur pruttelen. Eet smakelijk!
0(212 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Wat een fantastische site met verrukkelijke recepten!! Complimenten!
Bedankt voor het compliment!