Pasta di Michel

Pasta di Michel

Pasta di Michel

Druk, druk en nog eens druk. Dus vandaag heeft Michel gekookt. We hadden pasta met gehakt, rode ui en tomatenketchup, een simpele maar wel lekkere maaltijd en die nog snel klaar is ook.

Ingrediënten: pasta, zout, 250 gram gehakt, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, basilicum, tomatenketchup, geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Rul ongeveer 250 gram gehakt tot het bruin is en voeg dan 2 gesnipperde rode uien, 1 teentje knoflook en wat basilicum. Als de ui zacht is en de pasta gaar dan kan je serveren. Op je bord doe je er naar eigen smaak tomatenketchup en geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Pasta di Michel

  1. Beste Anja,

    In kijk regelmatig op jouw Blog en merk dat jullie regelmatig aan de pasta zitten.
    Zelf ben ik ook dol op pasta en we eten het tegelmatig, regelmatig maar dan meestal met de bekende rodesaus of ala carabonara en af en toe met Alio, olio et peperonico.
    Altijd opzoek naar een lekker pastarecept kwam ik het onderstaande recept tegen op koken.blogspot.com en ik kan je vertellen dat het heerlijk is. Zelf heb ik alleen wat tomaten ketchup (geen puree) toegevoegd.

    Pasta en pesto

    Ingrediënten:

    pasta naar keuze
    pesto
    gedroogde tomaten
    pijnboompitten
    creme fraiche
    parmezaanse kaas
    peper en zout

    Kook de pasta “al dente”, snijd de zongedroogde tomaten fijn. En meng de pesto, de stukjes tomaten en creme fraiche.
    Bak pijnboompitten in een droge koekenpan, giet pasta af en verwarm dan in de pan het pesto-mengsel, proeven of er zout en peper door moet. Roer het mengsel door de pasta, pijnboompitten en parmezaanse kaas er over heen. En smullen maar.

    In plaats van zout gebruik ik liever bouillonpoeder of chicken powder (Knor)

    Oh ja met de bovenstaande ingrediënten moet je een beetje experimenteren met de hoeveelheden.
    Zelf haal ik de zongedroogde tomaten bij de Turkse supermarkt (merk is Seren), haal het kippen poeder bij de chinees (Wah Nam Hong) in Den Haag waar wij wonen.
    Jullie wonen geloof ik in de buurt van Ede of Veenendaal, daar moeten deze ingrediënten toch ook te koop zijn

    Groetjes,

    Remi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top