Penne met Gehakt en Spinazie

Penne met Gehakt en Spinazie

Penne met Gehakt en Spinazie

Ingrediënten: penne, zout, 200 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 100 gram champignons, 3 zongedroogde tomaten, 200 gram spinazie, pinda’s,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Rul 200 gram gehakt tot het bruin is. Voeg er 2 teentjes fijngehakte knoflook, 1 fijngesnipperd uitje, 100 gram champignons, 3 fijngehakte zongedroogde tomaatjes en 200 gram spinazie toe. Roerbak dit ongeveer 10 minuten en warm het daarna op een laag vuurtje nog goed door. Voeg er als laatste nog 2 handjes pinda’s aan toe. Eet smakelijk!

0
(120 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Penne met Gehakt en Spinazie

  1. Ik vond het erg leuk dat ze me vroeg hiervoor. Enne ondanks dat ik nu door mn nieuwe werk later thuis ben en zelfs een dag meer moet werken brutsel ik lekker verder 🙂

Laat een antwoord achter aan winny Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top