Vandaag een simpele maaltijd. We hadden een beenhammetje met honing-mosterdsaus van de barbecue (150 graden / uurtje), frietjes uit de Airfryer en een salade.
Bekijk meer Beenham van de BarbecueNasi Goreng Bacon en Ajam Ketjap
Nasi Goreng Bacon Ingrediënten: rijst, sesamolie, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 4 snackpaprikaatjes, 3 bosuien, vissaus, sojasaus,
Bekijk meer Nasi Goreng Bacon en Ajam KetjapBollo Panino – Veenendaal
Vandaag hebben we een broodje zelf bollo’s opgehaald bij Bollo Panino. Michel nam een bollo piccanto, deze Italiaanse bol is belegd met kaas, chorizo, sla,…
Bekijk meer Bollo Panino – VeenendaalBroodje Worst
Vandaag aten we een broodje worst. Het worstje was wel een speciaal worstje. Bij Vuur & Rook hadden we onlangs worstjes met bacon en ui…
Bekijk meer Broodje WorstGevulde Paprikaatjes van de Barbecue
Ingrediënten: 200 gram gehakt, lasagnekruiden, pastakruiden, 5 snackpaprika’s, cheddar cheese, ontbijtspek, whiskey onion glaze,
Bekijk meer Gevulde Paprikaatjes van de BarbecueToko Sin – Driebergen
Na onze kasteelovernachting en een super ontbijt zijn we nog even langs mijn vader gegaan. Later dan anders op vrijdag, maar hey het is vakantie.…
Bekijk meer Toko Sin – DriebergenHigh Tea bij Koek & Ei Driebergen
Vandaag gaan we een nachtje weg, een nachtje in Kasteel Sterkenburg om precies te zijn. Dit heb ik vorig jaar tijdens de kerstperiode gewonnen bij…
Bekijk meer High Tea bij Koek & Ei DriebergenKashmir Menu bij Namastey Veenendaal
Vandaag zijn we naar Namastey in Veenendaal geweest. Hier waren we al een tijdje niet meer geweest, wel nog afgehaald tijdens de lockdown. We hadden…
Bekijk meer Kashmir Menu bij Namastey VeenendaalLasagne van de BBQ
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 theelepel sambal, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 klein potje wortels, 1…
Bekijk meer Lasagne van de BBQLunchen bij Ritmeester Veenendaal
Sinds dit jaar is grill & bistro Ritmeester geopend aan het stadsstrand in Veenendaal. Dit restaurant is het tweede restaurant van de eigenaar, het eerste…
Bekijk meer Lunchen bij Ritmeester VeenendaalSoftijsje van Boer Gijs in Achterberg
Vandaag hebben we een rondje gefietst. We wisten ook precies al waarheen eerst naar melktap de Groene Grens om boeken te ruilen. Bij de melktap…
Bekijk meer Softijsje van Boer Gijs in AchterbergPizza’s van Da Asporto Veenendaal
Vandaag maakten we onze eerste vakantiedag af met pizza. Alleen liep het wat anders dan normaal. Na een uur waren de pizza’s er nog niet…
Bekijk meer Pizza’s van Da Asporto VeenendaalTwijfelaartjes bij Grandcafé de Kei Veenendaal
Vandaag de eerste dag van onze vakantie. We hebben gewoon lekker vrij, doen leuke en lekkere dingen thuis. Vandaag zijn we gaan lunchen. Op maandag…
Bekijk meer Twijfelaartjes bij Grandcafé de Kei VeenendaalSchnitzel gevuld met Tutti Frutti van de BBQ
Dit is wel totaal anders, vlees met gedroogd fruit. Op de markt haalde ik tutti frutti, of eigenlijk stelde ik het zelf samen van allerlei…
Bekijk meer Schnitzel gevuld met Tutti Frutti van de BBQ