Gisteren hadden we bij onze notenboer naast de nootjes ook weer picanha meegehaald. Vandaag maakte Michel het klaar volgens onderstaand recept, of althans bijna volgens…
Bekijk meer Picanha van de BBQTaartproeverijtje bij Barista Café Veenendaal
Vandaag hebben we weer gefietst. Dat doen we normaal vaker op zondag maar de afgelopen twee weken hebben we het niet gedaan. De eerste keer…
Bekijk meer Taartproeverijtje bij Barista Café VeenendaalBroodje Hamburger van de Barbecue
Vandaag weer de vriezer wat leger maken. We hadden nog hamburgerbroodjes en hamburgers in de vriezer. In de koelkast nog komkommer, sla en tomaatjes. Het…
Bekijk meer Broodje Hamburger van de BarbecueDe Beren – Veenendaal
Vandaag is mijn laatste echte vakantiedag, Michel is inmiddels al weer een week aan het werk. Zelf heb ik teveel vakantiedagen en die moeten ook…
Bekijk meer De Beren – VeenendaalRisotto met Champignons en Spek
Ingrediënten; 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, oregano, tijm, 250 gram champignons, witte wijn, risotto rijst, 1 liter bouillon, geraspte kaas,
Bekijk meer Risotto met Champignons en SpekSpaghetti Bolognese
Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 flinke ui, 1 flinke wortel, oregano, tijm, 250 gram sucadelap, 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, water, scheutje melk, zout,…
Bekijk meer Spaghetti BologneseSushibowl
Ingrediënten: 250 gram sushirijst, 350 ml water, 1 theelepel suiker, zout, 1 eetlepel rijstazijn, 2 gepaneerde kipschnitzels, komkommer, edamame boontjes uit blik, cherrytomaatjes, gefruite uitjes,…
Bekijk meer SushibowlWraps met Carpaccio
Vandaag maakte ik een lekkere maaltijd zonder te koken. Fijn met het plakkerige weer. In de koelkast had ik nog een half pak wraps liggen,…
Bekijk meer Wraps met CarpaccioGevulde Bavette van de BBQ
Ingrediënten: 1 ui, 2 snackpaprikaatjes, klein potje wortels, zongedroogde tomaat, 250 gram bavette, cheddar kaas,
Bekijk meer Gevulde Bavette van de BBQPicanhaspies met Sla en Friet
Vandaag maakte Michel op onze kleine barbecue de picanhaspiesen klaar die ik vrijdag meenam bij Slagerij van Dijk. Picanha vind ik altijd wel lekker, maar…
Bekijk meer Picanhaspies met Sla en FrietVlaai van Multivlaai Ede
Vandaag is Britt jarig. Bepakt met een tas vol cadeautjes zijn we naar Ede gegaan. Niet op de fiets, maar met de auto. Om te…
Bekijk meer Vlaai van Multivlaai EdeRendang van Slagerij van Dijk Leersum
Vandaag haalde ik al vroeg de weekmaaltijd bij slagerij van Dijk in Leersum. Hier haal ik wel eens vaker maaltijden voor mijn vader, maar eigenlijk…
Bekijk meer Rendang van Slagerij van Dijk LeersumVarkenshaas met Brie en Prosciutto van de Barbecue
Ingrediënten: bladerdeeg, 1 varkenshaas, brie, prosciutto, honing, zout, peper,
Bekijk meer Varkenshaas met Brie en Prosciutto van de BarbecuePasta & Pizza van Sphinx Noordwolde
Vandaag zijn we weer naar het noorden getrokken en zijn we naar Jan en Mieneke gegaan. Daar hebben we het nieuwe bouwwerk bewonderd, lekker in…
Bekijk meer Pasta & Pizza van Sphinx Noordwolde