Vandaag moest ik voor een vergadering weer naar Utrecht. Na de vergadering ben ik met een collega, die haar brood was vergeten, op zoek gegaan…
Bekijk meer Panini Ham Cheese Bacon van Mams Coffee & More UtrechtWraps met Frikandel a la Donner
Je moet voor dit recept eigenlijk gewoon de YouTube van de Haagsche Keuken zien. lezen. Het leek me best lekker en geinig om te maken.…
Bekijk meer Wraps met Frikandel a la DonnerCroissantjes met Aardbeien en Room van Bakkerij Achterberg
Gisteren hadden we bedacht dat we vandaag lekker, belegd broodjes ergens zouden halen. Het werd een gevuld croissantje. Terwijl ik naar de slager fietste viel…
Bekijk meer Croissantjes met Aardbeien en Room van Bakkerij AchterbergCupcake en Gebakje van Bakkerij Achterberg – Veenendaal
Vandaag zomaar een cupcake en een taartje bij bakkerij Achterberg gehaald. Voor mijzelf koos ik een lemon cupcake. Voor Michel koos ik een advocaat-schuimgebakje. Heerlijk…
Bekijk meer Cupcake en Gebakje van Bakkerij Achterberg – VeenendaalSchnitzel met Sla en Aardappelkroketjes
Vandaag een makkelijke maaltijd met van alles wat we in huis hadden. Gepaneerde schnitzels uit de vriezer, een halve krop sla met augurkjes, zongedroogde tomaat,…
Bekijk meer Schnitzel met Sla en AardappelkroketjesSpinazie met een Carpaccioburger
Vandaag spinazie met aardappeltjes en een carpaccioburger van de slager. De spinazie heb ik gewokt in een beetje boter. Aardappeltjes gewoon gekookt en de carpaccioburger…
Bekijk meer Spinazie met een CarpaccioburgerFlammkuchen van de BBQ
Vandaag moest de pizzasteen weer op de barbecue, we maakten namelijk flammküchen. Het deeg wat we voor de flammküchen hebben gebruikt is van Tante Fanny.…
Bekijk meer Flammkuchen van de BBQKip met Brie en Walnoten van de BBQ
Dit was ook weer zo’n lekker gerechtje van de barbecue, een beetje afgekeken van een insta-post van een slager. Uiteraard kan dit ook in de…
Bekijk meer Kip met Brie en Walnoten van de BBQNasi Keboeli met Kipsaté
In de vriezer hadden we nog kipsaté van de barbecue liggen. Zelf nasi maken is niet zo heel moeilijk en ook de pindasaus was zo…
Bekijk meer Nasi Keboeli met KipsatéProvençaalse Pastaschotel van de Slager
Vandaag moest ik weer eens echt, live, op het werk zijn voor een vergadering. Gelukkig kon ik door de buien door heen en weer gaan,…
Bekijk meer Provençaalse Pastaschotel van de SlagerSpaghetti Bolognese
Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 flinke ui, 2 wortels, 250 gram sucadelap, 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, 1 maggiblokje, water, scheutje melk, spaghetti, geraspte…
Bekijk meer Spaghetti BologneseTaartje eten bij Theehuis de Schutse
Vandaag hebben we plantjes gekocht voor onze verticale tuin. De pluksla was al op en de worteltjes en bosuitjes wilden eigenlijk niet. Op de fiets…
Bekijk meer Taartje eten bij Theehuis de SchutseGehakt met Champignons in Roomsaus
Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1/2 rode paprika, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml bouillon, 125 ml zure room,…
Bekijk meer Gehakt met Champignons in RoomsausGevulde Gehaktbal met Sla en Aardappeltjes
Even weer wat uit de vriezer op maken. Het werd deze keer een gevulde gehaktbal. Erbij sla en gebakken aardappeltjes.
Bekijk meer Gevulde Gehaktbal met Sla en Aardappeltjes