Ingrediënten: chilisaus, ketjap manis, honing, knoflookpoeder, 1 kipfilet, 1 rode ui, 1 theelepel sambal, 1 potje sperziebonen, 1 klein bakje Wijko satésaus hot, 4 wraps,…
Bekijk meer Wraps met Saté en BoontjesDriegangenmenu van Piretti Veenendaal
Vandaag was mijn laatste werkdag voor de vakantie. Lekker wat dingen afronden en dan drie weken niets. We gaan niet echt iets spannends doen in…
Bekijk meer Driegangenmenu van Piretti VeenendaalChipolata Fakkel Spiesen
Dit recept heb ik gecombineerd van twee recepten die ik in 2010, twaalf jaar geleden al eens maakte. Toen maakte ik voor de barbecue spekfakkels…
Bekijk meer Chipolata Fakkel SpiesenAndijvie met Boerenvink
Vandaag een boerenvink van de slager. Dit is gehakt maar in plaats van omwikkeld te zijn met spek was deze omwikkeld met rauwe ham. Eens…
Bekijk meer Andijvie met BoerenvinkPasta met Champignons en Spek in Roomsaus
Ingrediënten: pasta, 1 rode ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram ontbijtspek, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml kookroom, Italiaanse kruiden,…
Bekijk meer Pasta met Champignons en Spek in RoomsausGevulde Bavette van de Barbecue
Ingrediënten: roomboter, 2 teentjes knoflook, 1 kleine winterwortel, 1/2 rode paprika, 1 rode ui, 250 gram bavette, kaas,
Bekijk meer Gevulde Bavette van de BarbecueBarbecue
Vandaag eens niet iets speciaals op de barbecue, maar gewoon barbecuevlees. Wel vlees van de slager. Deze keer haalde ik het vlees bij slagerij van…
Bekijk meer BarbecueRijst met Kip, Doperwten en Rijst
Ingrediënten: rijst, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel hoisinsaus, 1 theelepel pindakaas, gemberpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, 1 kipfilet, 1 rode ui, 1…
Bekijk meer Rijst met Kip, Doperwten en RijstGoulash met Aardappelpuree van de Slager
Onze slager is vanaf volgende week even op vakantie. Daarom was er deze week geen speciale weekaanbieding maar werd de voorraad verkocht. Ik had nog…
Bekijk meer Goulash met Aardappelpuree van de SlagerBlinde Vink met Opbakaardappeltjes en Salade
Totaal geen ideeën voor het ‘wat eten we’ lijstje. Het werd uiteindelijk simpel. Bij de slager haalde ik blinde vinken. In de koelkast hadden we…
Bekijk meer Blinde Vink met Opbakaardappeltjes en SaladeBroodje Hamburger XXL
Vandaag zou het bijna veertig graden worden. Nou op ons balkon op zolder bleek het maar liefst drieënvijftig graden te zijn geworden, maar ja vol…
Bekijk meer Broodje Hamburger XXLFrietje Indisch Stoofvlees
Vandaag maakte ik het me makkelijk, ik maakte een frietje Indisch stoofvlees. Frietjes gewoon in de Airfryer. Het Indisch stoofvlees kon gewoon even in de…
Bekijk meer Frietje Indisch StoofvleesUiensoep van de BBQ
Vandaag bakte Michel eerst een brood in een gietijzeren pan op de barbecue en daarna ging hij aan de slag met uiensoep in de dutchoven…
Bekijk meer Uiensoep van de BBQGevulde Biefstuk van de BBQ
De biefstukjes had ik gekocht omdat Jumbo geen Duitse biefstuk had. Dat had ik nodig voor het gerecht van gisteren. Ik was wat anders vergeten…
Bekijk meer Gevulde Biefstuk van de BBQ