Ingrediënten: bladerdeeg, 1 varkenshaas, brie, prosciutto, honing, zout, peper,
Bekijk meer Varkenshaas met Brie en Prosciutto van de BarbecuePasta & Pizza van Sphinx Noordwolde
Vandaag zijn we weer naar het noorden getrokken en zijn we naar Jan en Mieneke gegaan. Daar hebben we het nieuwe bouwwerk bewonderd, lekker in…
Bekijk meer Pasta & Pizza van Sphinx NoordwoldeIJsje bij Valentino Veenendaal
Na het eten zijn we nog even het dorp in gefietst en hebben we een ijsje gegeten bij ijssalon Valentino. Bij deze ijssalon hebben we…
Bekijk meer IJsje bij Valentino VeenendaalBeenham van de Barbecue
Vandaag een simpele maaltijd. We hadden een beenhammetje met honing-mosterdsaus van de barbecue (150 graden / uurtje), frietjes uit de Airfryer en een salade.
Bekijk meer Beenham van de BarbecueNasi Goreng Bacon en Ajam Ketjap
Nasi Goreng Bacon Ingrediënten: rijst, sesamolie, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 4 snackpaprikaatjes, 3 bosuien, vissaus, sojasaus,
Bekijk meer Nasi Goreng Bacon en Ajam KetjapBollo Panino – Veenendaal
Vandaag hebben we een broodje zelf bollo’s opgehaald bij Bollo Panino. Michel nam een bollo piccanto, deze Italiaanse bol is belegd met kaas, chorizo, sla,…
Bekijk meer Bollo Panino – VeenendaalBroodje Worst
Vandaag aten we een broodje worst. Het worstje was wel een speciaal worstje. Bij Vuur & Rook hadden we onlangs worstjes met bacon en ui…
Bekijk meer Broodje WorstGevulde Paprikaatjes van de Barbecue
Ingrediënten: 200 gram gehakt, lasagnekruiden, pastakruiden, 5 snackpaprika’s, cheddar cheese, ontbijtspek, whiskey onion glaze,
Bekijk meer Gevulde Paprikaatjes van de BarbecueToko Sin – Driebergen
Na onze kasteelovernachting en een super ontbijt zijn we nog even langs mijn vader gegaan. Later dan anders op vrijdag, maar hey het is vakantie.…
Bekijk meer Toko Sin – DriebergenHigh Tea bij Koek & Ei Driebergen
Vandaag gaan we een nachtje weg, een nachtje in Kasteel Sterkenburg om precies te zijn. Dit heb ik vorig jaar tijdens de kerstperiode gewonnen bij…
Bekijk meer High Tea bij Koek & Ei DriebergenKashmir Menu bij Namastey Veenendaal
Vandaag zijn we naar Namastey in Veenendaal geweest. Hier waren we al een tijdje niet meer geweest, wel nog afgehaald tijdens de lockdown. We hadden…
Bekijk meer Kashmir Menu bij Namastey VeenendaalLasagne van de BBQ
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 theelepel sambal, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 klein potje wortels, 1…
Bekijk meer Lasagne van de BBQLunchen bij Ritmeester Veenendaal
Sinds dit jaar is grill & bistro Ritmeester geopend aan het stadsstrand in Veenendaal. Dit restaurant is het tweede restaurant van de eigenaar, het eerste…
Bekijk meer Lunchen bij Ritmeester VeenendaalSoftijsje van Boer Gijs in Achterberg
Vandaag hebben we een rondje gefietst. We wisten ook precies al waarheen eerst naar melktap de Groene Grens om boeken te ruilen. Bij de melktap…
Bekijk meer Softijsje van Boer Gijs in Achterberg