Woensdag is het rondrijden in Veenendaal voor mij. Even naar de supermarkt, groenteboer, poelier en/of slager. Helemaal niet verkeerd met dit lekkere weer. Bij Slager…
Bekijk meer Kip Kebab Broodje van de SlagerJade – Odijk
Vandaag moesten we weer naar het ziekenhuis met mijn vader in Utrecht. Rond het begin van de avondspits (16:00) gingen we weer richting huis. Een…
Bekijk meer Jade – OdijkRijst met Merguezworstjes
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 paprika, 4 merguezworstjes, 1 blik tomaatblokjes, rijst, water, 1/2 bouillonblokje,
Bekijk meer Rijst met MerguezworstjesOssenhaas met Reibeküchen
Dit recept voor reibeküchen kwam ergens voorbij op Facebook, een Duits recept. Nou, we hadden aardappels en eieren die op moesten. Michel ging ermee aan…
Bekijk meer Ossenhaas met ReibeküchenGevulde Gehaktbal van de Barbecue
Vandaag maakte Michel gevulde gehaktballen op de barbecue. De gehaktballen waren al gedraaid, dus het was alleen een kwestie van vullen met wat ragout. Dat…
Bekijk meer Gevulde Gehaktbal van de BarbecueKip Tikka Masala uit de Airfryer
Deze kip tikka masala kwam voorbij in het rijtje vorige jaren. Hier had ik wel zin in, dus kip bij de poelier gehaald en aan…
Bekijk meer Kip Tikka Masala uit de AirfryerVarkenshaas in Peperroomsaus van de Slager
Weer eens een weekmaaltijd van slagerij van Doorn. Deze week was de weekmaaltijd varkenshaas in peperroomsaus met krieltjes erbij. Door de varkenshaas in peperroomsaus zat…
Bekijk meer Varkenshaas in Peperroomsaus van de SlagerRendang van de Barbecue
Deze rendang heb ik wel eens eerder gemaakt, maar dan op het fornuis. Nu maakte Michel het op de barbecue. Zelf maakte ik de boemboe…
Bekijk meer Rendang van de BarbecueSimpele Macaroni
Omdat we nog een bakje hamreepjes in de koelkast hadden staan en verder geen inspiratie hadden voor het eten werd het vandaag simpele macaroni. Dat…
Bekijk meer Simpele MacaroniBoerenkool met Gehaktschnitzel
Vandaag gewoon weer een AVG-tje. Het werd boerenkoolstamppot met een gehaktschnitzel.
Bekijk meer Boerenkool met GehaktschnitzelGevlochten Speklap van de Barbecue
Ingrediënten: 3 speklapjes, ketjap manis, chilisaus, gembersaus, knoflookpoeder, Chinese vijfkruidenpoeder,
Bekijk meer Gevlochten Speklap van de BarbecueLasagne van de Barbecue
Vandaag maakten we een grote pan lasagne-vulling, daarmee konden we maar liefst vijf eenpersoonsovenschaaltjes mee vullen. Kortom aten we vandaag lasagne, twee bakjes in de…
Bekijk meer Lasagne van de BarbecueAndijvie op Indische Wijze
Ingrediënten: aardappels, 1 ui, 2 teentjes knoflook, gemberpoeder, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 400 gram andijvie, 1 eetlepel ketjap manis,
Bekijk meer Andijvie op Indische WijzeOne Pot Pasta
De vorige keer maakte Michel het op de barbecue, vandaag maakte ik deze one pot pasta gewoon op het fornuis. Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes…
Bekijk meer One Pot Pasta