Vandaag, zoals eigenlijk elke maandag, een AVG-tje. Deze keer spinazie met aardappeltjes en een schnitzel.
Bekijk meer Spinazie met een SchnitzelWokkiebowls en Sushi van Phoenix Express Veenendaal
Vandaag hebben we samen met Britt wat bouwmarkten bezocht op zoek naar kleurtjes voor aan de muur, vloeren en noem maar op. Daarna zouden we…
Bekijk meer Wokkiebowls en Sushi van Phoenix Express VeenendaalKipfilet met Spek, Brie en Noten van de Barbecue
Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, plakjes ontbijtspek, brie, stroop, ongebrande notenmix,
Bekijk meer Kipfilet met Spek, Brie en Noten van de BarbecueKip Rendang met Sperziebonen en Rijst
Ingrediënten: 1 ui, 5 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 1 centimeter gember, laospoeder, serehpoeder, 500 gram kippoulet, 400 ml kokosmelk, kurkuma, 1 blik sperziebonen,
Bekijk meer Kip Rendang met Sperziebonen en RijstGoulash van de Slager
Vandaag moest ik weer een dagje naar Utrecht voor het werk. Kortom een makkelijke maaltijd vandaag. Slagerij van Doorn had deze week goulash met rijst…
Bekijk meer Goulash van de SlagerBami met Kiplenteschotel
Vandaag maakte ik een snelle bami. Erbij een Kiplenteschotel van Poelier de Munt. De bami was weer genoeg voor een weeshuis, dat ging mooi in…
Bekijk meer Bami met KiplenteschotelLasagne uit de Airfryer
Vandaag had ik weer een werkdag op locatie. Qua vroeger opstaan ging dat prima zo met de wintertijd, maar jeetje aan het einde van de…
Bekijk meer Lasagne uit de AirfryerBoerenkool met Kipsatéschnitzel
Vandaag boerenkoolstamppot met kipsatéschnitzels van de poelier.
Bekijk meer Boerenkool met KipsatéschnitzelRollade van de BBQ
Jan en Mieneke bleven ook eten. Op het menu hadden we rollade met frietjes en salade. De rollade draaide lekker op de barbecue en de…
Bekijk meer Rollade van de BBQSoezen van Bakkerij ‘t Haverland Veenendaal
Vandaag kwamen Jan en Mieneke op visite! Dat was heel lang geleden. Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij voor bij de koffie. Bij Bakkerij ‘t…
Bekijk meer Soezen van Bakkerij ‘t Haverland VeenendaalFlammküchen met Brie, Ham en Kruidnootjes
Dit recept kreeg ik onlangs in mijn Brutsellog mailbox. Wel even anders dan ik nu heb gemaakt, maar het idee is hetzelfde. Het was een…
Bekijk meer Flammküchen met Brie, Ham en KruidnootjesPizza di Stefano Veenendaal
Vandaag had Michel een borrel- en pizzafeest op zijn werk. Afscheid van de mensen die tijdens de lockdowns een andere baan hebben gekregen. Bij het…
Bekijk meer Pizza di Stefano VeenendaalNasi met Saté van ‘t Hoekje Veenendaal
Vandaag had Michel een borrel- en pizzafeest op zijn werk. Ik moest dus alleen eten. Alleen wat? Het werd nasi met saté van ‘t Hoekje.…
Bekijk meer Nasi met Saté van ‘t Hoekje VeenendaalCarpaccio Wraps
Vandaag mocht ik mee met Britt. Leuk! Daarna moest ik met m’n autootje door de drukke Veenendaal-spits naar huis. Echt zoveel verkeer rond 5 uur.…
Bekijk meer Carpaccio Wraps