Omdat de schilders bezig zijn in huis heb ik vandaag in Utrecht gewerkt. Maar eigenlijk net als anders werd het een AVG-tje op maandag. Op…
Bekijk meer Spinazie met Gevulde GehaktbalOosterse Kip met Salade
Vandaag maakte Michel Oosterse kip. Kip gemarineerd met chilisaus, ketjap manis en Chinese vijfkruidenpoeder. Bij deze salade weer een zelf samengestelde salade van de groenteboer.
Bekijk meer Oosterse Kip met SaladeKipburgers
Vandaag maakte Michel kipburgers, niet op de barbecue maar gewoon op het fornuis. De kipburgers had ik gehaald bij de poelier. De broodjes zijn belegd…
Bekijk meer KipburgersWraps met Gehakt en Thaise Groente
Ingrediënten: 200 gram gehakt, 450 gram Thaise groente, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepels ketjap manis, 4 tortilla wraps,
Bekijk meer Wraps met Gehakt en Thaise GroenteBami met Loempia’s
Deze week was de weekmaaltijd bij de slager bami (of nasi) met twee kiploempia’s. Die zijn altijd lekker en daarnaast moest ik vandaag weer naar…
Bekijk meer Bami met Loempia’sKalkoenbiefstuk met Salade en Friet
De poelier had deze week kalkoenbiefstuk in de aanbieding. Michel heeft deze vandaag gebakken op de barbecue. Barbecue op 150 graden en dan bakken tot…
Bekijk meer Kalkoenbiefstuk met Salade en FrietFlatbread met Kip-Ketjap balletjes
Deze week had de poelier kip-ketjap balletjes in de aanbieding. Lekker voor de lunch, alleen op welk broodje? Ik koos voor flatbreads. De flatbreads zijn…
Bekijk meer Flatbread met Kip-Ketjap balletjesLasagne
Vandaag had ik weer een werkdag in Utrecht. Mijn laptop en telefoon waren aan vervanging toe, volgens onze ict-afdeling. Gelukkig was ik met beide omruilacties…
Bekijk meer LasagneAndijvie met Merguezworstjes
Maandag = AVG-dag, deze keer gewokte andijvie met gekookte aardappels en merguezworstjes.
Bekijk meer Andijvie met MerguezworstjesSchnitzel met Friet en Doperwten
Het was niet echt barbecue weer vandaag. Het werd vandaag gepaneerde schnitzel met wat friet en doperwten.
Bekijk meer Schnitzel met Friet en DoperwtenGehaktbootjes van de Barbecue
Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, 200 gram gehakt, gehaktkruiden, 2 snoeppaprika’s, 4 plakjes cheddar cheese,
Bekijk meer Gehaktbootjes van de BarbecueLenteschotel met Noodles
Bij Poelier de Munt was er ook een weekmaaltijd, namelijk de lenteschotel. Dat is kip met groente zoals courgette, paprika en wortel in een Aziatisch…
Bekijk meer Lenteschotel met NoodlesVarkenswangetjes in Jagersaus van de Slager
Gisteren had ik bij de slager varkenswangetjes in jagersaus gehaald. Hierbij kon ik kiezen uit aardappelpuree of krieltjes erbij. Ik koos voor de aardappelpuree deze…
Bekijk meer Varkenswangetjes in Jagersaus van de SlagerGevulde Kipfilet met Salade en Reibeküchen
Vandaag barbecuede Michel gevulde kipfilet die ik bij de poelier had gehaald. Hierbij aten we een salade van de groenteboer en reibeküchen die we nog…
Bekijk meer Gevulde Kipfilet met Salade en Reibeküchen