Het hoofdgerecht maakte Michel op de barbecue. Gevulde schnitzel en een groenteschotel met kruiding a la Britt. De gevulde schnitzel was wat minder, de groenteschotel…
Bekijk meer Gevulde Schnitzel met Gebakken GroentenBospaddenstoelensoep van de Slager
Bij de slager in Leersum had ik vrijdagochtend nog voor alle kerstdrukte een emmertje soep gekocht voor tweede kerstdag. Na het klussen kwam Britt namelijk…
Bekijk meer Bospaddenstoelensoep van de SlagerBrowniebox
Heel verrast was ik toen ik enkele dagen geleden dit pakketje op de mat zag liggen. Heel fijn na een lange klusdag. Vrienden hadden dit…
Bekijk meer BrownieboxGourmetten
Traditiegetrouw hebben we op kerstdag bij mijn vader gegourmet. Uiteraard was er weer van alles.
Bekijk meer GourmettenShaslicks van de Barbecue
Vandaag ging onze spiesenset op de barbecue. Na het klussen maakte Michel snel deze shaslicks met varkenshaas, paprika en ui op de barbecue. Erbij friet…
Bekijk meer Shaslicks van de BarbecueBoeuf Bourguignon van de Slager
Vandaag een makkelijke maaltijd. Bij slager van Dijk haalde ik vanochtend (nog net voordat de winkel vol stond) een weekmaaltijd. Dit was daar boeuf bourguignon.…
Bekijk meer Boeuf Bourguignon van de SlagerSnacks van Goofy’s Corner Ede
Vandaag zijn we druk bezig geweest bij het nieuwe appartement van Britt. Na een klusdag heeft Michel snacks gehaald bij Goofy’s corner. Aan een campingtafeltje…
Bekijk meer Snacks van Goofy’s Corner EdeTurks Brood Pizza van de BBQ
Ingrediënten: 1 ui, 125 gram champignons, 2 snoeppaprikaatjes, 1 blikje tomatenpuree, scheut tomatenketchup, Italiaanse kruiden, ham, kaas, 1 Turks brood,
Bekijk meer Turks Brood Pizza van de BBQMenu van Phoenix Express Veenendaal
Vandaag moesten we laat op de middag nog een behangtafel ophalen in Heteren, even een stukje rijden dus. Eigenlijk zouden we Turks brood pizza van…
Bekijk meer Menu van Phoenix Express VeenendaalDuitse Schnitzel met Ui en Champignons
Vandaag een Duitse Schnitzel met gebakken uien en champignons. Erbij een salade.
Bekijk meer Duitse Schnitzel met Ui en ChampignonsBroodjes van Piretti Veenendaal
Deze week is Michel ook een weekje vrij. Dat werden dus lekkere broodjes vanmiddag. Michel haalde bij Piretti twee lekkere broodjes. Ik koos de Vitello.…
Bekijk meer Broodjes van Piretti VeenendaalKiprollade van de BBQ
Onze poelier had weer kiprollade in de aanbieding. Helemaal lekker, voor dit weekend nam ik een kiprollade mee. In de kou stak Michel de barbecue…
Bekijk meer Kiprollade van de BBQOne Pot Pasta
Dit recept zagen we bij het YouTube kanaal van BBQ Culture. Simpel en lekker, we hebben we een beetje onze eigen draai aangegeven omdat we…
Bekijk meer One Pot PastaVarkenshaas in Roomsaus
Ingrediënten: 1 ui, 1 varkenshaasje, 125 gram hamblokjes, 250 gram champignons, 200 ml crème fraîche, 1 theelepel mosterd, zout, peper,
Bekijk meer Varkenshaas in Roomsaus