Ingrediënten: aardappels, 1 ui, 2 teentjes knoflook, gemberpoeder, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 400 gram andijvie, 1 eetlepel ketjap manis,
Bekijk meer Andijvie op Indische WijzeOne Pot Pasta
De vorige keer maakte Michel het op de barbecue, vandaag maakte ik deze one pot pasta gewoon op het fornuis. Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes…
Bekijk meer One Pot PastaBeenhammetje van de Barbecue
Vorige week had ik al een beenhammetje bij de slager meegenomen, alleen toen hadden we allerlei andere dingen op de planning staan, dus pas vandaag…
Bekijk meer Beenhammetje van de BarbecueCordon Blue met Rostirondjes en Bonenmelange
Cordon bleu met röstirondjes en bonenmelange stond er vandaag op het menu. Een cordon bleu goed gaar krijgen vind ik altijd lastig, maar vandaag ging…
Bekijk meer Cordon Blue met Rostirondjes en BonenmelangeBroodje Hamburger met Friet
Vandaag was het de bedoeling dat ik naar Utrecht ging, sowieso wat later na wat online overleggen. In ieder geval hadden we wat makkelijks bedacht.…
Bekijk meer Broodje Hamburger met FrietPizzeria Sphynx Noordwolde
Vandaag zijn we, ik, Michel en Britt, naar Friesland gegaan, op bezoek bij Jan en Mieneke. Het was al weer veel te lang geleden. Uiteraard…
Bekijk meer Pizzeria Sphynx NoordwoldeToko Sin Driebergen
Vandaag moesten we met mijn vader naar het ziekenhuis voor een scan. Zo vreemd op een zaterdag in een bijna leeg ziekenhuis, tenminste bij de…
Bekijk meer Toko Sin DriebergenKip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 150 ml kookroom, kerriepoeder, nandan masala, zout,
Bekijk meer Kip Kerrie met RijstZes-gangen verrassingsdiner bij Bite Veenendaal
De tweede keer uit eten. Bijna had mijn hoestje roet in het eten gegooid, maar gelukkig ging dat ‘s avonds weer beter. Tip: maak je…
Bekijk meer Zes-gangen verrassingsdiner bij Bite VeenendaalWrap Pulled Chicken
Op de YouTube van BBQ-Culture zagen we dit recept voorbij komen. Dit leek ons wel lekker. Bij de Dekamarkt haalden we een pak pulled chicken…
Bekijk meer Wrap Pulled ChickenTapas eten bij ‘t Zusje Ede
Vandaag is Michel jarig! Daarom gingen we lekker uit eten. We kozen voor ‘t Zusje in Ede. Britt reserveerde vorige week al een tafeltje en…
Bekijk meer Tapas eten bij ‘t Zusje EdeSpinazie met Gevulde Gehaktbal
Slager van Doorn had weer eens gevulde gehaktballen. Die zijn best lekker. Ik had ze dus meegenomen en in de vriezer gedaan. Vandaag hebben we…
Bekijk meer Spinazie met Gevulde GehaktbalKalfsrollade van de Barbecue
Vandaag een kleine rollade aan het spit op de barbecue. Van heerlijkkalfssvlees.com hadden we nog een kalfsrollade in de vriezer. Deze werd aan het spit…
Bekijk meer Kalfsrollade van de BarbecueBoeuf Bourguignon
Vandaag hoefden Michel en ik niet te koken. We waren namelijk uitgenodigd bij vrienden. Eigenlijk zouden we al in december bij hen gaan eten, maar…
Bekijk meer Boeuf Bourguignon