Ingrediënten: 2 krokante kipschnitzels, 1/2 krop sla, 1 tomaat, 1/2 ui, saladedressing, gemengde noten,
Bekijk meer Salade Krokante KipPizza’s van Piretti Veenendaal
Pizza’s op de barbecue, dat hebben we wel vaker gedaan. Deze keer heeft Michel verse pizza’s gehaald bij de Italiaanse traiteur Piretti. Deze pizza’s moet…
Bekijk meer Pizza’s van Piretti VeenendaalHappy Thai Corner – Ede
Vandaag had Michel weer een dag waarbij hij heel vroeg op zijn werk moest zijn. Zelf slaap ik zo’n dag ook niet goed. Geen fut…
Bekijk meer Happy Thai Corner – EdeRijst met Sperziebonen en Saté in Satésaus
Een beetje creatief met de dingen in de kast, koelkast en diepvries. Met de satéetjes van onlangs, champignons die ik over had van gister en…
Bekijk meer Rijst met Sperziebonen en Saté in SatésausVarkenshaas in Roomsaus van de Barbecue
Hmm de crème fraîche op de foto is een beetje geschift tijdens het bereiden op de barbecue. Ook al ziet het er niet uit, de…
Bekijk meer Varkenshaas in Roomsaus van de BarbecueGevulde Hamburger van de Barbecue
Een tijdje terug had ik bij slagerij van Doorn al deze grote hamburgers gekocht. Leuk voor op een Turks broodje dacht ik toen. Vandaag haalden…
Bekijk meer Gevulde Hamburger van de BarbecuePasta met Chorizo, Courgette en Paprika
Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 theelepel sambal, knoflookpoeder, 100 gram chorizo, 1 paprika, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, chilisaus
Bekijk meer Pasta met Chorizo, Courgette en PaprikaOuderwetse Macaroni
Na het uitje en het borrelen haalde ik met nog 4 minuten over mijn trein terug naar huis. Zo heel laat was ik niet thuis,…
Bekijk meer Ouderwetse MacaroniNacho’s bij Café Tilt Utrecht
Vandaag had ik een uitje van mijn werk in Utrecht, foto’s staan op mijn andere blog. Na de prijsuitreiking zijn we in verschillende groepjes naar…
Bekijk meer Nacho’s bij Café Tilt UtrechtKipfilet Caprese van de Barbecue
Dit is heel simpel, maar zo lekker. Wij hebben het op de barbecue gemaakt, maar uiteraard kan het ook in de oven. Bij de kipfilet…
Bekijk meer Kipfilet Caprese van de BarbecueDouble Chocolate Cookies uit de Airfryer
Vandaag ben ik weer gaan bakken met de Airfryer. Deze keer maakte ik double chocolate cookies van HomeMade. Kortom gewoon met een bakmix waaraan alleen…
Bekijk meer Double Chocolate Cookies uit de AirfryerWarme Stokbroodjes van Pinolo Veenendaal
Gewoon omdat het kan, bestelden we vandaag broodjes bij Pinolo. Precies op de aangegeven tijd werd het bezorgd. We hadden twee verschillende warme stokbroodjes. Beide…
Bekijk meer Warme Stokbroodjes van Pinolo VeenendaalSpinazie met een Speklap
Vandaag gewoon spinazie stamppot met een speklapje.
Bekijk meer Spinazie met een SpeklapFlammküchen Schnitzel van de Barbecue
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 200 ml crème fraîche, 1 ei, 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 plakjes ontbijtspek,
Bekijk meer Flammküchen Schnitzel van de Barbecue