Bij de boerderij hadden we weer wat vlees ingekocht waaronder deze biefstukspiesjes. Michel barbecuede deze met een mooi streepje. Bij de biefstukspiesjes aten we een…
Bekijk meer Biefstukspiesjes met een SaladeFlatbread met Tacoburger
Deze tacoburgers haalde Michel bij de slager, het zijn een soort dubbelgevouwen hamburger met een taco-salsa er in en een paneerlaagje aan de buitenkant. Eigenlijk…
Bekijk meer Flatbread met TacoburgerSpinazie met Spekvlecht
Vandaag aten we spinazie uit de wok, wat we door de gekookte aardappels hebben gestampt. Erbij een spekvlecht. Dat is eigenlijk gewoon een gemarineerde, rechte…
Bekijk meer Spinazie met SpekvlechtCordon Bleu van de BBQ
Vandaag heeft Michel cordon bleu’s gemaakt op de barbecue. Hij plette daarvoor 2 schnitzels en vulde elk met een pakketje van ham en kaas. De…
Bekijk meer Cordon Bleu van de BBQVarkensfilet Gevuld met Champignons van de BBQ
Omdat we nog 1/2 potje champignons van de Turks brood pizza over hadden, hebben vandaag we die opgemaakt in dit recept. Het kan natuurlijk ook…
Bekijk meer Varkensfilet Gevuld met Champignons van de BBQGirasoli met Broccoli en Gehakt in Roomsaus
Ingrediënten: 1 broccoli, 1 ui, 200 gram gehakt, 1 1/2 eetlepel bloem, 200 ml slagroom, Italiaanse kruiden, zout, 1 pak Jumbo Girasoli paddenstoelen,
Bekijk meer Girasoli met Broccoli en Gehakt in RoomsausWraps met Shoarma
Ingrediënten: 1 ui, 1 paprika, 400 gram shoarma, 4 wraps, sla, knoflooksaus,
Bekijk meer Wraps met ShoarmaPasta Bolognese van de BBQ
Stormachtig weer vandaag. Gelukkig werd het in de middag droog en kon ik nog even boodschappen doen. Michel heeft later op de middag de barbecue…
Bekijk meer Pasta Bolognese van de BBQNasi Keboeli met Vega Saté
In de vriezer had ik nog een kleine bak gekookte, witte rijst staan. Met een kleine ui, kleine teentjes knoflook en een kleine prei maakte…
Bekijk meer Nasi Keboeli met Vega SatéBoerenkool met Zwitsers Worstje
Midden in de zomer boerenkool, waarom niet. We eten wel eens vaker boerenkool hartje zomer. Vandaag aten we boerenkool met een Zwitsers worstje. Een barbecueworstje…
Bekijk meer Boerenkool met Zwitsers WorstjePizza Carpaccio van de Barbecue
In een kookboekje van Tante Fanny kwam ik deze pizza tegen, heel simpel en zo lekker. Toevallig had de Dekamarkt de pizzadeeg in de aanbieding,…
Bekijk meer Pizza Carpaccio van de BarbecueOosters Gevulde Kip van de BBQ
Eerder hadden we al de gevulde kipfilet met spinazie en kruidenroomkaas en de kipfilet caprese gemaakt. Om met de gevulde kipfilet verder te gaan had…
Bekijk meer Oosters Gevulde Kip van de BBQWraps met Krokante Kip
Lekker makkelijk vandaag: wraps met krokante kip. De krokante kipschnitzels heb ik 12 minuten op 180 in de Airfryer gedaan. De tortillawraps 1 minuut in…
Bekijk meer Wraps met Krokante KipRavioli met Paprika, Ui en Ham in Rode Pesto Saus
Ingrediënten: 1 pak Jumbo verse ravioli ricotta & spinazie, 1 ui, 150 gram hamblokjes, 1 rode paprika, 200 ml crème fraîche, 5 eetlepels rode pesto,
Bekijk meer Ravioli met Paprika, Ui en Ham in Rode Pesto Saus