Vandaag kon Michel met een collega naar de F1 in Zandvoort. Na een flinke fietstocht, op een gewone fiets, kon hij mooi aanschuiven voor wat…
Bekijk meer Lunchen op Zandvoort bij de F1Bami met Kiploempia en Gyoza van de Slager
Deze week had slager van Doorn weer een lekkere maaltijd: 600 gram bami (of nasi) met 2 kiploempia’s en 4 gyoza’s. Dat stond vandaag dus…
Bekijk meer Bami met Kiploempia en Gyoza van de SlagerBanaan met Chocolade, Amandel en Honing van de Barbecue
Met de barbecue nog aan van de varkenshaas, maakte Michel vandaag ook een toetje op de barbecue. Ingrediënten: 2 bananen, wat blokjes chocolade, geschaafde amandelen,…
Bekijk meer Banaan met Chocolade, Amandel en Honing van de BarbecueVarkenshaas met Monchou en Spek
Ingrediënten: 1 varkenshaas, Not Just BBQ lemon-pepper, 1/2 pakje MonChou, 100 gram ontbijtspek,
Bekijk meer Varkenshaas met Monchou en SpekIJsje eten bij Zazu Veenendaal
Na de lekkere lunch bij Theeschenkerij Buitenzorg zijn we ook nog even gestopt bij Zazu. Hier hadden we deze zomer nog geen enkel ijsje gehaald,…
Bekijk meer IJsje eten bij Zazu VeenendaalLunchplank bij Theeschenkerij Buitenzorg Veenendaal
Deze theeschenkerij komt soms ergens langs of in de krant of op de socials, maar nog nooit hebben we hier iets gegeten of gedronken. Vandaag…
Bekijk meer Lunchplank bij Theeschenkerij Buitenzorg VeenendaalRisotto met Merguezworstjes, Paprika en Tomaat
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 paprika, 3 merguezworstjes, risotto, water, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 bouillonblokje,
Bekijk meer Risotto met Merguezworstjes, Paprika en TomaatSpinazie met Gehaktbal
Vandaag op het menu spinazie met aardappeltjes en een gehaktbal. De gehaktbal had Michel al eens eerder gebakken op de barbecue. De gehaktbal hoefde daarom…
Bekijk meer Spinazie met GehaktbalPicanha met Salade en Friet
Vandaag barbecuede Michel een stukje picanha, gekruid met een Texan steak bbq rub. Erbij dunne frietjes uit de Airfryer en een salade.
Bekijk meer Picanha met Salade en FrietPasta Bolognese van de Barbecue
Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, wortel, tijm, 200 gram sucadelap, 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, water, zout, spaghetti,
Bekijk meer Pasta Bolognese van de BarbecueCroffle met Ham en Kaas (Croissantwafel)
Al eerder hebben we croissantwafels gemaakt, toen deden we het op de barbecue en wisten we nog niet dat dit croffle’s heet. We maakten het…
Bekijk meer Croffle met Ham en Kaas (Croissantwafel)Gnocchi met Paprika en Courgette in Pestosaus
Dit was bij ons geen succes. Eerst bakte de gnocchi erg aan in de wok, logisch ook met de aardappelzetmeel en het was niet echt…
Bekijk meer Gnocchi met Paprika en Courgette in PestosausUdon Noodles met Kip en Groenten
Ingrediënten: 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sambal,…
Bekijk meer Udon Noodles met Kip en GroentenCarpaccioburger van de BBQ
Vandaag een makkelijke maaltijd. In de vriezer had ik nog carpaccioburgers liggen van de slager, in de koelkast nog een mini kropje sla en een…
Bekijk meer Carpaccioburger van de BBQ