Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Aardappel Anders Bacon
zaterdag, 28 januari 2006 Geen reacties

Aardappel Anders Bacon

Ingrediënten: 1 pot Aardappel Anders Bacon, aardappelschijfjes, 400 gram macaroni/spaghetti groenten, 2 eieren, geraspte kaas,

Bekijk meer Aardappel Anders Bacon
Dagelijkse Kost eierenkaas
Boontjesgehakt met Zilvervliestrijst
vrijdag, 27 januari 2006 2 reacties

Boontjesgehakt met Zilvervliestrijst

Ingrediënten: zilvervliestrijst, 300 gram sperziebonen, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 blokje runderbouillon, 200 ml slagroom, 2 eieren, 30 gram pijnboompitten,

Bekijk meer Boontjesgehakt met Zilvervliestrijst
Rijst bouilloneierengehaktknoflookpijnboompittenslagroomsperziebonenui
Kroketbroodjes
vrijdag, 27 januari 2006 2 reacties

Kroketbroodjes

Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, 4 kroketten, 1 ei,

Bekijk meer Kroketbroodjes
Snack eierenkroket
Frikandelbroodjes
vrijdag, 27 januari 2006 5 reacties

Frikandelbroodjes

Ingrediënten: 10 vellen bladerdeeg, 5 frikadellen, curry, 1 ei,

Bekijk meer Frikandelbroodjes
Snack
Perenbollen
vrijdag, 27 januari 2006 Geen reacties

Perenbollen

Ingrediënten: 6 halve peren uit blik, 6 vellen bladerdeeg, kaneel, 1 ei,

Bekijk meer Perenbollen
Bakken eierenkaneelperen
Peren Chocolade Surprise
vrijdag, 27 januari 2006 2 reacties

Peren Chocolade Surprise

Ingrediënten: 250 ml slagroom, 10 gram suiker, Liga continu koekjes, halve peren uit blik, chocolademousse, Klop 250 ml slagroom met 10 gram suiker tot het…

Bekijk meer Peren Chocolade Surprise
Toetjes perenslagroom
Veense Worst met Toscaanse Aardappeltjes en Ceasarsalade
donderdag, 26 januari 2006 Geen reacties

Veense Worst met Toscaanse Aardappeltjes en Ceasarsalade

Toscaanse aardappeltjes en Veense worst (gekocht bij de Keurslager in de Passage Veenendaal – verse worst, gemarineerd met katenspek) gebakken in de croma. Ceasarsalade is…

Bekijk meer Veense Worst met Toscaanse Aardappeltjes en Ceasarsalade
Dagelijkse Kost
Noedels met Milde Tandoori saus
woensdag, 25 januari 2006 Geen reacties

Noedels met Milde Tandoori saus

Ingrediënten: noedels, 1 hamlap, 1 teentje knoflook, 400 gram spitskool, 1 groene paprika, 1 pot Knorr Chicken Tonight milde tandoori saus,

Bekijk meer Noedels met Milde Tandoori saus
Dagelijkse Kost hamlappaprikaspitskool
Toscaanse Spaghetti
dinsdag, 24 januari 2006 Geen reacties

Toscaanse Spaghetti

Ingrediënten: spaghetti, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 400 gram Toscaanse groenten, 1 pot Bertolli Rustico rode ui & zoete pepers pastasaus,

Bekijk meer Toscaanse Spaghetti
Dagelijkse Kost
Broccoli met Groentesaus, Kiphouthakkerssteak en Aardappelschijfjes
maandag, 23 januari 2006 Geen reacties

Broccoli met Groentesaus, Kiphouthakkerssteak en Aardappelschijfjes

Broccoli met Remia Warme Schenksaus: Groentesaus. Erbij Kiphouthakkerssteaks van de Keurslager met Aardappelschijfjes.

Bekijk meer Broccoli met Groentesaus, Kiphouthakkerssteak en Aardappelschijfjes
Dagelijkse Kost
Bali Express in Veenendaal
zondag, 22 januari 2006 Geen reacties

Bali Express in Veenendaal

Vandaag een Chinees en Indische rijsttafel en een patat met frikandel speciaal afgehaald bij Bali Express. Bali Express (gesloten) Schrijverspark 75 3901 PC Veenendaal

Bekijk meer Bali Express in Veenendaal
Chinees Veenendaal
Tomatengroentesoep met Ham Kaas Broodjes
zondag, 22 januari 2006 Geen reacties

Tomatengroentesoep met Ham Kaas Broodjes

Broodjes met ham en kaas even in de oven gelegd. De kruiden doe je er op je bord bij. Ingrediënten: 2 blokjes runderbouillon, 1 1/2…

Bekijk meer Tomatengroentesoep met Ham Kaas Broodjes
Lunch Soep hamkaastomatenpuree
Spaghetti met Sperzieboontjes
zaterdag, 21 januari 2006 Geen reacties

Spaghetti met Sperzieboontjes

Ingrediënten: spaghetti, zout, 300 gram sperziebonen, 250 gram blokjes ham, 1 ui, 1 paprika, 50 gram champignons, 500 ml water, 1 zakje Honig mix voor…

Bekijk meer Spaghetti met Sperzieboontjes
Pasta champignonshampaprikasperziebonenui
Appeltaart
zaterdag, 21 januari 2006 1 reactie

Appeltaart

Ingrediënten: 1 pak Koopmans appeltaartmix, 150 gram boter, 1 ei, 1 kilo appels, rozijnen, 30 gram vanillesuiker, 20 gram suiker, kaneel,

Bekijk meer Appeltaart
Bakken appelsbotereierenkaneelrozijnensuikervanillesuiker

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 615 Pagina 616 Pagina 617 … Pagina 630 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring