Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Oosterse Broccoli met Rijst
donderdag, 20 april 2006 Geen reacties

Oosterse Broccoli met Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 broccoli, 2 eetlepels sesamzaad, 2 eetlepels ketjap asin, 2 eetlepels sesamolie, 1 limoen, gember,

Bekijk meer Oosterse Broccoli met Rijst
Rijst Vega broccoligemberketjap asinlimoenrijstsesamzaad
Mihoen met Paddestoelen en Cashewnoten
woensdag, 19 april 2006 Geen reacties

Mihoen met Paddestoelen en Cashewnoten

Ingrediënten: mihoen, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel basterdsuiker, 250 gram kastanjechampignons, 3 bosuien, cashewnoten,

Bekijk meer Mihoen met Paddestoelen en Cashewnoten
Noodles basterdsuikerbosuicashewnotenkastanjechampignonsketjap manisnoodlestomatenketchup
Pasta met Champignons, Doperwten
dinsdag, 18 april 2006 Geen reacties

Pasta met Champignons, Doperwten

Ingrediënten: pasta, zout, 6 gekruide worstjes, 1 teentje knoflook, 1/2 rode paprika, 1/2 ui, 200 gram champignons, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Bekijk meer Pasta met Champignons, Doperwten
Dagelijkse Kost champignonsdoperwtenknoflookoreganopaprikapastatijmui
Gourmet
maandag, 17 april 2006 Geen reacties

Gourmet

Zoals vanouds gourmetten op een feestdag. Met slavinkjes, gehakt, schnitzels, biefstuk, kipfilet, salade, stokbrood en diverse sausjes.

Bekijk meer Gourmet
Bij Iemand
Chocolademousse a la Annabel Langbein
zondag, 16 april 2006 Geen reacties

Chocolademousse a la Annabel Langbein

Ingrediënten: 250 gram pure chocolade, 500 ml slagroom, 4 eieren, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker,

Bekijk meer Chocolademousse a la Annabel Langbein
Toetjes chocoladeeierenslagroomsuikervanillesuiker
Goudreinet in Kesteren
zondag, 16 april 2006 Geen reacties

Goudreinet in Kesteren

Na een lange dag Amstel Gold Race kijken en fotograferen op de terugweg, langs de snelweg, dit restaurant ingedoken.

Bekijk meer Goudreinet in Kesteren
Diner Kesteren
Restaurant Petite Reserve in Gulpen
zondag, 16 april 2006 Geen reacties

Restaurant Petite Reserve in Gulpen

Even lunchen tussen de doorkomsten van de Amstel Gold Race bij restaurant Petit Reserve in Gulpen. Ik had een tomaten crème soep en Michel een…

Bekijk meer Restaurant Petite Reserve in Gulpen
Lunch Gulpen
Frambozen met ijs en chocolade
zaterdag, 15 april 2006 Geen reacties

Frambozen met ijs en chocolade

Ingrediënten: frambozen, vanille ijs, chocoladesaus,

Bekijk meer Frambozen met ijs en chocolade
Toetjes
Farfalle met Tomaten, Aubergine en Mozzarella
zaterdag, 15 april 2006 Geen reacties

Farfalle met Tomaten, Aubergine en Mozzarella

Ingrediënten: farfalle, zout, 1 aubergine, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 1 eetlepel balsamico azijn, basilicum, 125 ml slagroom, mozzarella, peper, geraspte…

Bekijk meer Farfalle met Tomaten, Aubergine en Mozzarella
Pasta Vega auberginebalsamico azijnbasilicumknoflookmozzarellapastaslagroomtomaatui
Citroen-Appeltaart
zaterdag, 15 april 2006 Geen reacties

Citroen-Appeltaart

Ingrediënten: 4 appels, 2 citroenen, 300 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 eieren, 100 gram boter, 150 ml melk, 1 zakje bakpoeder, 5 eetlepels bloem,

Bekijk meer Citroen-Appeltaart
Bakken appelsbakpoederbloembotercitroeneierenmelksuikervanillesuiker
Yoghurt met Aardbeienjam en Muesli
vrijdag, 14 april 2006 Geen reacties

Yoghurt met Aardbeienjam en Muesli

Ingrediënten: magere yoghurt, aardbeienjam, muesli,

Bekijk meer Yoghurt met Aardbeienjam en Muesli
Toetjes muesliyoghurt
Pasta met Stoofvlees
vrijdag, 14 april 2006 Geen reacties

Pasta met Stoofvlees

Ingrediënten: pasta, zout, 400 gram stoofvlees, 1 teentje knoflook, tijm, rozemarijn, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 1 rode ui, 1 glas rode wijn, 2 blikken…

Bekijk meer Pasta met Stoofvlees
Pasta bleekselderijknoflookpastarode uirode wijnrozemarijnrundvleestijmtomaatwortel
Noedels met Paksoi, Varkensvleesreepjes en Pindasaus
donderdag, 13 april 2006 Geen reacties

Noedels met Paksoi, Varkensvleesreepjes en Pindasaus

Paksoi met vleesreepjes: Ingrediënten: 200 gram varkensvleesreepjes, 2 eetlepels witte wijn, 4 eetlepels ketjap manis, 1 teentje knoflook, 1/2 Spaanse peper, 1 krop paksoi, 3…

Bekijk meer Noedels met Paksoi, Varkensvleesreepjes en Pindasaus
Noodles bosuiketjap manisknoflookkokosmelknoodlespaksoipindakaasrode uiwitte wijn
Trattoria Bellavita in Veenendaal
woensdag, 12 april 2006 Geen reacties

Trattoria Bellavita in Veenendaal

Afgehaald: Lasagna – Huisgemaakt deeggerecht met gehakt, tomatensaus, bechamelsaus en kaas – Een standaard gerecht.

Bekijk meer Trattoria Bellavita in Veenendaal
Italiaans Veenendaal

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 606 Pagina 607 Pagina 608 … Pagina 629 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring