Ingrediënten: 1 gesnipperde ui, 1 rode ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram risotto rijst, 600 ml bouillon, 50 gram geraspte kaas, 150 gram bacon, tijm,…
Bekijk meer Risotto met Doperwtjes en BaconPizza
Ingrediënten: 1 pak Koopmans mix voor brood, tomatensaus, salami, ham, ui, tomaten, champignons, mozzarella, bieslook, oregano, geraspte kaas,
Bekijk meer PizzaPatat!
Bij een weekendje Friesland bij opa en oma hoort ook een lekker frietje. Die halen we dan vaak bij het dorpshuis:
Bekijk meer Patat!Roomijs met peer en chocoladesaus
Ingrediënten: slagroomijs, 1/2 peer, slagroom, chocoladesaus, nougatine,
Bekijk meer Roomijs met peer en chocoladesausBloemkool uit de Oven
Ingrediënten: bloemkool, 200 gram blokjes ham, 6 zongedroogde tomaten, tijm, zout, peper, geraspte kaas, 100 gram kookroom,
Bekijk meer Bloemkool uit de OvenBroccoli en Salami in Bechamelsaus met Farfalle
Ingrediënten: 1 broccoli, zout, 2 rode uien, 1 teentjes knoflook, tijm, 75 gram salami, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, peper, nootmuskaat,…
Bekijk meer Broccoli en Salami in Bechamelsaus met FarfalleAppel-Kokoskoek
Ingrediënten: 1 appel, 100 gram boter, 100 gram suiker, 2 eieren, 100 gram bloem, 3 eetlepels kokos, kaneel, zout,
Bekijk meer Appel-KokoskoekAndijvieschotel met tomaat en ontbijtspekjes
Ingrediënten: 2 kroppen andijvie, zout, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 tomaten, paneermeel, geraspte kaas,
Bekijk meer Andijvieschotel met tomaat en ontbijtspekjesBami
Ingrediënten: 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels gembersiroop, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel laos, 2 teentjes knoflook, 1 hamlap, 400 gram Italiaanse…
Bekijk meer BamiKipfilet met Mozzarella en Spinazie met gebakken aardappeltjes
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram spinazie, zout, peper, 2 kipfilets, mozzarella, 250 ml slagroom, 1 zakje Maggi Zwiebel Sahne Hanchen,
Bekijk meer Kipfilet met Mozzarella en Spinazie met gebakken aardappeltjesDe Kolonie in Veenendaal
Gewoon zomaar lekker uiteten. Michel: Vooraf: Champignons gegaard in room – Met kaas en spek Hoofdgerecht: Saté ‘De Kolonie’ – Met heerlijk gemarineerd varkensvlees, atjar,…
Bekijk meer De Kolonie in VeenendaalMeloen Smoothie
Ingrediënten: 1/2 Galia meloen, 4 bolletjes slagroomijs, melk,
Bekijk meer Meloen SmoothieLasagne met Bechamelsaus
Ingrediënten: 200 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, tijm, zout, peper, 400 gram Italiaanse groenten, 250 gram champignons, 1 blik gepelde tomatem, oregano, basilicum, 40 gram…
Bekijk meer Lasagne met BechamelsausPasta met Doperwtjes en Ham
Ingrediënten: farfalle, zout, 200 gram doperwten, 200 gram blokjes ham, 250 ml kookroom light, 100 gram geraspte kaas, basilicum,
Bekijk meer Pasta met Doperwtjes en Ham