Ingrediënten: 1 pak Grand Italia pizzadeeg met tomatensaus, 250 gram kastanjechampignons, 100 gram oesterzwammen, 6 Catalaanse worstjes, mozzarella,
Bekijk meer Pizza met Kastanjechampignons, Oesterzwammen en Catelaanse WorstjesMie met Paksoi en Chilisaus
Ingrediënten: mie, 200 gram hamlappen, 1 krop paksoi, 2 eetlepels ketjap asin, komijnpoeder, zout, peper, 8 eetlepels zoete chilisaus,
Bekijk meer Mie met Paksoi en ChilisausAardbeien Appel Smoothie
Ingrediënten: 1/2 blikje aardbeien op siroop, 1 appel, 1/2 liter yoghurt,
Bekijk meer Aardbeien Appel SmoothieKip met Chorizo en Courgette met rijst
Ingrediënten: 100 gram chorizo, 2 kipfilets, 500 ml kippenbouillon, 1 ui, 1 rode paprika, 2 stengels bleekselderij, 50 gram bloem, 1 courgette, stoneleeks, peterselie, 3…
Bekijk meer Kip met Chorizo en Courgette met rijstAppeltaart Smoothie
Ingrediënten: 2 appels, rozijnen, kaneel, suiker, magere yoghurt,
Bekijk meer Appeltaart SmoothieBeef Wellington, Gebakken Aardappelschijfjes en Ceasar Salade
Aardappelpartjes gebakken in de Croma, Beef Wellington (gekocht bij de Keurslager Verwoerd in de passage van Veenendaal) gebakken in de oven, eerst voorverwarmen en dan…
Bekijk meer Beef Wellington, Gebakken Aardappelschijfjes en Ceasar SaladeKipcurry met Sperziebonen en Cashewnoten
Ingredienten: 1 ui, zout, 1 teentje knoflook, gember, 2 pimenten, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel koenjit, 400 ml kokosmelk, 250 ml kippenbouillon,…
Bekijk meer Kipcurry met Sperziebonen en CashewnotenChocolade Fudge Taart
Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 150 gram boter, 350 gram donkere basterdsuiker, 120 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, zout, 3 eieren,
Bekijk meer Chocolade Fudge TaartBali Express in Veenendaal
Het maandmenu van april met nasi goreng.
Bekijk meer Bali Express in VeenendaalVlaamse Fritten op Circuit Zolder
Vlaamse Frieten op het Circuit van Zolder.
Bekijk meer Vlaamse Fritten op Circuit ZolderSebastiano in Brugge
Michel had een Escalope Milanese, en ik een Escalope Pizzaolia als hoofdgerecht. Helaas zat op die van mij geen saus, en zat er zonder saus…
Bekijk meer Sebastiano in BruggeBistro de Zandloper in Brugge
We hadden beide Menu 2: Vooraf: Kaaskrokketten Hoofdgerecht: Steak met Champignonroomsaus Dessert: Suprise dessert (Dame Blanche) Bij het afrekenen en verlaten van het restaurant kregen…
Bekijk meer Bistro de Zandloper in BruggeBanaan Smoothie
Ingrediënten: 1 banaan, 1 sinaasappel, magere yoghurt, vanille ijs, honing,
Bekijk meer Banaan SmoothieFranse Tomatensoep met Pistou
Ingrediënten: 1 ui, 750 ml water, 2 blokjes groentenbouillon, 1 teentje knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 400 gram Provençaalse groentenmix,
Bekijk meer Franse Tomatensoep met Pistou