Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Pizza met Kastanjechampignons, Oesterzwammen en Catelaanse Worstjes
vrijdag, 5 mei 2006 Geen reacties

Pizza met Kastanjechampignons, Oesterzwammen en Catelaanse Worstjes

Ingrediënten: 1 pak Grand Italia pizzadeeg met tomatensaus, 250 gram kastanjechampignons, 100 gram oesterzwammen, 6 Catalaanse worstjes, mozzarella,

Bekijk meer Pizza met Kastanjechampignons, Oesterzwammen en Catelaanse Worstjes
Pizza kastanjechampignonsoesterzwammenoreganopizza
Mie met Paksoi en Chilisaus
donderdag, 4 mei 2006 Geen reacties

Mie met Paksoi en Chilisaus

Ingrediënten: mie, 200 gram hamlappen, 1 krop paksoi, 2 eetlepels ketjap asin, komijnpoeder, zout, peper, 8 eetlepels zoete chilisaus,

Bekijk meer Mie met Paksoi en Chilisaus
Noodles bouillondjintenhamlapketjap asinnoodlespaksoizoete chilisaus
Aardbeien Appel Smoothie
woensdag, 3 mei 2006 Geen reacties

Aardbeien Appel Smoothie

Ingrediënten: 1/2 blikje aardbeien op siroop, 1 appel, 1/2 liter yoghurt,

Bekijk meer Aardbeien Appel Smoothie
Sapjes & Smoothies aardbeienappelssmoothieyoghurt
Kip met Chorizo en Courgette met rijst
woensdag, 3 mei 2006 Geen reacties

Kip met Chorizo en Courgette met rijst

Ingrediënten: 100 gram chorizo, 2 kipfilets, 500 ml kippenbouillon, 1 ui, 1 rode paprika, 2 stengels bleekselderij, 50 gram bloem, 1 courgette, stoneleeks, peterselie, 3…

Bekijk meer Kip met Chorizo en Courgette met rijst
Kip bleekselderijbosuibouillonchorizocourgettekipfiletpaprikapeterselierijstui
Appeltaart Smoothie
dinsdag, 2 mei 2006 2 reacties

Appeltaart Smoothie

Ingrediënten: 2 appels, rozijnen, kaneel, suiker, magere yoghurt,

Bekijk meer Appeltaart Smoothie
Sapjes & Smoothies appelskaneelrozijnensmoothiesuikeryoghurt
Beef Wellington, Gebakken Aardappelschijfjes en Ceasar Salade
dinsdag, 2 mei 2006 Geen reacties

Beef Wellington, Gebakken Aardappelschijfjes en Ceasar Salade

Aardappelpartjes gebakken in de Croma, Beef Wellington (gekocht bij de Keurslager Verwoerd in de passage van Veenendaal) gebakken in de oven, eerst voorverwarmen en dan…

Bekijk meer Beef Wellington, Gebakken Aardappelschijfjes en Ceasar Salade
Dagelijkse Kost
Kipcurry met Sperziebonen en Cashewnoten
maandag, 1 mei 2006 Geen reacties

Kipcurry met Sperziebonen en Cashewnoten

Ingredienten: 1 ui, zout, 1 teentje knoflook, gember, 2 pimenten, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel koenjit, 400 ml kokosmelk, 250 ml kippenbouillon,…

Bekijk meer Kipcurry met Sperziebonen en Cashewnoten
Kip Rijst bouilloncashewnotengemberketoembarkipfiletknoflookkoenjitkokosmelkkomijnpoederrijstsperziebonenuizure room
Chocolade Fudge Taart
maandag, 1 mei 2006 Geen reacties

Chocolade Fudge Taart

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 150 gram boter, 350 gram donkere basterdsuiker, 120 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, zout, 3 eieren,

Bekijk meer Chocolade Fudge Taart
Bakken basterdsuikerbloemchocoladeeierenvanillesuiker
Bali Express in Veenendaal
zondag, 30 april 2006 Geen reacties

Bali Express in Veenendaal

Het maandmenu van april met nasi goreng.

Bekijk meer Bali Express in Veenendaal
Chinees Veenendaal
Vlaamse Fritten op  Circuit Zolder
zondag, 30 april 2006 Geen reacties

Vlaamse Fritten op Circuit Zolder

Vlaamse Frieten op het Circuit van Zolder.

Bekijk meer Vlaamse Fritten op Circuit Zolder
Snacks Zolder
Sebastiano in Brugge
zaterdag, 29 april 2006 Geen reacties

Sebastiano in Brugge

Michel had een Escalope Milanese, en ik een Escalope Pizzaolia als hoofdgerecht. Helaas zat op die van mij geen saus, en zat er zonder saus…

Bekijk meer Sebastiano in Brugge
Diner Brugge
Bistro de Zandloper in Brugge
vrijdag, 28 april 2006 9 reacties

Bistro de Zandloper in Brugge

We hadden beide Menu 2: Vooraf: Kaaskrokketten Hoofdgerecht: Steak met Champignonroomsaus Dessert: Suprise dessert (Dame Blanche) Bij het afrekenen en verlaten van het restaurant kregen…

Bekijk meer Bistro de Zandloper in Brugge
Diner Brugge
Banaan Smoothie
donderdag, 27 april 2006 2 reacties

Banaan Smoothie

Ingrediënten: 1 banaan, 1 sinaasappel, magere yoghurt, vanille ijs, honing,

Bekijk meer Banaan Smoothie
Sapjes & Smoothies bananenhoningIJssinaasappelsmoothieyoghurt
Franse Tomatensoep met Pistou
donderdag, 27 april 2006 Geen reacties

Franse Tomatensoep met Pistou

Ingrediënten: 1 ui, 750 ml water, 2 blokjes groentenbouillon, 1 teentje knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 400 gram Provençaalse groentenmix,

Bekijk meer Franse Tomatensoep met Pistou
Soep knoflooksoeptomaatui

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 601 Pagina 602 Pagina 603 … Pagina 626 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring