Een grote loempia met pindasaus. Gehaald bij Kota Radja.
Bekijk meer Kota Radja in WolvegaKip Cordon Blue met Salade
Een kip cordon blue van Keurslager Verwoerd, erbij een salade en gebakken aardappeltjes.
Bekijk meer Kip Cordon Blue met SaladeMayonaise
Met de nieuwste aanwinst, de Magimix hebben we mayonaise gemaakt, zoals in het bijgeleverde boekje stond, alleen had ik iets te weinig olie, en geen…
Bekijk meer MayonaiseAndijvie uit de Oven
Ingrediënten: 2 kroppen andijvie, zout, 30 gram boter, 30 gram bloem, 250 ml magere melk, geraspte kaas, 100 gram blokjes ham,
Bekijk meer Andijvie uit de OvenPasta met Spinazie en Champignons
Ingrediënten: pasta, zout, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, peper, 600 gram spinazie,
Bekijk meer Pasta met Spinazie en ChampignonsPittige Kapucijnerschotel met Geroosterde Citroen Aardappeltjes
Geroosterde “Citroen” Aardappeltjes Ingrediënten: 300 gram aardappelschijfjes, zout, peper, oregano, olijfolie,
Bekijk meer Pittige Kapucijnerschotel met Geroosterde Citroen AardappeltjesKip Rijstpannetje
Ingrediënten: 250 gram rijst, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, zout, peper, paprikapoeder, 1 ui, 1 rode paprika, 1 vleestomaat, peterselie,
Bekijk meer Kip RijstpannetjeSperziebonenschotel
Ingrediënten: 300 gram sperziebonen, 300 gram gehakt, 300 ml gezeefde tomaat, Provençaalse kruiden, aardappelschijfjes, geraspte kaas,
Bekijk meer SperziebonenschotelBoterkoekjes
Britt had zin om koekjes te bakken vandaag, deze koekjes heeft ze dan ook helemaal zelf gemaakt! Ingrediënten: 200 gram boter, 300 gram bloem, 150…
Bekijk meer BoterkoekjesNasi Goreng met Kip Sate
Nasi Goreng: Ingrediënten: rijst, 2 varkensfiletlapjes, 1 prei, 1 blikje doperwten, 100 gram blokjes ham, ketjap manis,
Bekijk meer Nasi Goreng met Kip SateBelgische Chocolademousse
Waarom deze chocolademousse ‘Belgische chocolademousse’ heet? Dit recept komt uit Chocolade zonder Grenzen van de Belgische chocolatier – Jean Pierre Wybauw. Ingrediënten: 100 gram pure…
Bekijk meer Belgische ChocolademousseBloemkool met Romige Tomatensaus
Ingrediënten: 1 bloemkool, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 ml gezeefde tomaat, basilicum, peterselie, 125 ml slagroom, geraspte kaas,
Bekijk meer Bloemkool met Romige TomatensausKip Krokant met Aardappelkroketjes en Italiaanse Salade
Een makkelijke maaktijd. Kip krokant, aardappelkroketjes en Italiaanse salade.
Bekijk meer Kip Krokant met Aardappelkroketjes en Italiaanse SaladeSnackbar Zuiderkruis in Veenendaal
Dit keer even snel een patatje met een frikandel speciaal gehaald. Michel had een patatje pinda en een berenhap, Mark een patatje oorlog met een…
Bekijk meer Snackbar Zuiderkruis in Veenendaal