Eigenlijk zou ik door dit gerecht nog kookroom moeten doen. Het pakje stond ook al klaar op het aanrecht, maar eigenlijk had ik zoiets van…
Bekijk meer Macaroni met Spinazie, Champignons en SaucijsAndijvie met Boerenkipschnitzel
Eigenlijk had ik vandaag boerenkoolstamppot gepland. Vanochtend was het er wel koud genoeg voor, maar vanmiddag was het best warm. Na mijn werk ben ik…
Bekijk meer Andijvie met BoerenkipschnitzelSpitskool met Friese Worst en Champignons
Ja, en dan heb je een halve spitskool over van gisteren. Nou gelukkig heb ik Brutsellog. Dit recept kwam naar boven zoekende op de term…
Bekijk meer Spitskool met Friese Worst en ChampignonsKoreaanse Kip met Spitskool en Wortel
Eerder heb ik de Koreaanse kip gemaakt met rijst. Nu had ik nog een beetje spaghettini liggen, dat is hele dunne spaghetti. Het lijkt bijna…
Bekijk meer Koreaanse Kip met Spitskool en WortelGevulde Courgette met Pulled Chicken uit de Airfryer
Deze gevulde courgette had ik al eens eerder gemaakt, toen ook al in de Airfryer. Maar eigenlijk kan het net zo goed in de oven…
Bekijk meer Gevulde Courgette met Pulled Chicken uit de AirfryerMacaroni met Ham en Gemengde Paddenstoelen in Romige Kaassaus
Bij de groenteboer maakte ik gisteren mijn eigen paddenstoelenmix. Je kan daar zelf de producten pakken, dus kan je mooi variëren. Ik had in mijn…
Bekijk meer Macaroni met Ham en Gemengde Paddenstoelen in Romige KaassausClubsandwiches bij Do’s Restobar Veenendaal
Vanochtend had ik echt geen inspiratie om iets voor de lunch te bedenken. Dan maar ergens broodjes halen ofzo? Het werd uiteindelijk ergens lunchen. Op…
Bekijk meer Clubsandwiches bij Do’s Restobar VeenendaalNasi Keboeli met Vega Saté
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 prei, ketjap manis, sojasaus
Bekijk meer Nasi Keboeli met Vega SatéRode Kool met een Speklapje
Vandaag rode kool met een speklapje. Het speklapje had ik licht gekruid met Portugees barbecuesaus, precies lekker voor die extra smaak.
Bekijk meer Rode Kool met een SpeklapjeBeenham van de Barbecue
Er werd voor vandaag mooi, droog weer voorspeld. Dan kan de barbecue aan. Gisteren hadden we al een beenhammetje gehaald. Deze ging vandaag op de…
Bekijk meer Beenham van de BarbecueBroodje Cheeseburger
Gisteren haalde ik op de terugweg naar huis bij slager Slootweg in Woudenberg twee cheeseburgers. Hamburgers waar de kaas al in zit. Vandaag ging het…
Bekijk meer Broodje CheeseburgerRijst met Kapucijners in Zoete Saus
Ingrediënten: rijst, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1/2 rode paprika, 100 gram champignons, 1 potje jonge kapucijners, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel chilisaus, 1…
Bekijk meer Rijst met Kapucijners in Zoete SausKip Loempia met Chinese Kip
Deze week moest ik weer richting Utrecht. Meestal eten we dan iets makkelijks zoals een lasagne van de supermarkt. Toevallig had poelier de Munt kiploempia’s…
Bekijk meer Kip Loempia met Chinese KipRendang Boontjes met Kip, Paprika en Noodles
Ingrediënten: udon-noodles, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1/2 rode paprika, 1 kipfilet, 1 bakje boemboe voor rendang vlees, 200 ml kokosmelk, 1 potje sperziebonen,
Bekijk meer Rendang Boontjes met Kip, Paprika en Noodles