Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Mayonaise
donderdag, 29 juni 2006 Geen reacties

Mayonaise

Met de nieuwste aanwinst, de Magimix hebben we mayonaise gemaakt, zoals in het bijgeleverde boekje stond, alleen had ik iets te weinig olie, en geen…

Bekijk meer Mayonaise
Lekkers Na of Erbij azijneierenmosterd
Andijvie uit de Oven
donderdag, 29 juni 2006 Geen reacties

Andijvie uit de Oven

Ingrediënten: 2 kroppen andijvie, zout, 30 gram boter, 30 gram bloem, 250 ml magere melk, geraspte kaas, 100 gram blokjes ham,

Bekijk meer Andijvie uit de Oven
Ovenschotel andijviebloemboterhamkaasmelk
Pasta met Spinazie en Champignons
woensdag, 28 juni 2006 Geen reacties

Pasta met Spinazie en Champignons

Ingrediënten: pasta, zout, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, peper, 600 gram spinazie,

Bekijk meer Pasta met Spinazie en Champignons
Pasta kastanjechampignonspastaspinazieui
Pittige Kapucijnerschotel met Geroosterde Citroen Aardappeltjes
dinsdag, 27 juni 2006 1 reactie

Pittige Kapucijnerschotel met Geroosterde Citroen Aardappeltjes

Geroosterde “Citroen” Aardappeltjes Ingrediënten: 300 gram aardappelschijfjes, zout, peper, oregano, olijfolie,

Bekijk meer Pittige Kapucijnerschotel met Geroosterde Citroen Aardappeltjes
Ovenschotel chorizocitroenkapucijnerskomijnpoederoreganopeterselierode uitomaat
Kip Rijstpannetje
maandag, 26 juni 2006 Geen reacties

Kip Rijstpannetje

Ingrediënten: 250 gram rijst, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, zout, peper, paprikapoeder, 1 ui, 1 rode paprika, 1 vleestomaat, peterselie,

Bekijk meer Kip Rijstpannetje
Kip Rijst kipfiletknoflookpaprikapaprikapoederpeterselierijsttomaatui
Sperziebonenschotel
zondag, 25 juni 2006 Geen reacties

Sperziebonenschotel

Ingrediënten: 300 gram sperziebonen, 300 gram gehakt, 300 ml gezeefde tomaat, Provençaalse kruiden, aardappelschijfjes, geraspte kaas,

Bekijk meer Sperziebonenschotel
Ovenschotel gehaktgezeefde tomaatsperziebonen
Boterkoekjes
zondag, 25 juni 2006 3 reacties

Boterkoekjes

Britt had zin om koekjes te bakken vandaag, deze koekjes heeft ze dan ook helemaal zelf gemaakt! Ingrediënten: 200 gram boter, 300 gram bloem, 150…

Bekijk meer Boterkoekjes
Bakken basterdsuikerbloembotercacaopoedervanillesuiker
Nasi Goreng met Kip Sate
zaterdag, 24 juni 2006 Geen reacties

Nasi Goreng met Kip Sate

Nasi Goreng: Ingrediënten: rijst, 2 varkensfiletlapjes, 1 prei, 1 blikje doperwten, 100 gram blokjes ham, ketjap manis,

Bekijk meer Nasi Goreng met Kip Sate
Rijst djahedoperwtengembersiroophamketjap maniskipfiletpreirijstsambalvarkensfilet
Belgische Chocolademousse
zaterdag, 24 juni 2006 Geen reacties

Belgische Chocolademousse

Waarom deze chocolademousse ‘Belgische chocolademousse’ heet? Dit recept komt uit Chocolade zonder Grenzen van de Belgische chocolatier – Jean Pierre Wybauw. Ingrediënten: 100 gram pure…

Bekijk meer Belgische Chocolademousse
Toetjes boterchocoladeeierensuiker
Bloemkool met Romige Tomatensaus
vrijdag, 23 juni 2006 1 reactie

Bloemkool met Romige Tomatensaus

Ingrediënten: 1 bloemkool, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 ml gezeefde tomaat, basilicum, peterselie, 125 ml slagroom, geraspte kaas,

Bekijk meer Bloemkool met Romige Tomatensaus
Dagelijkse Kost basilicumbloemkoolgezeefde tomaatknoflookpeterselieslagroomui
Kip Krokant met Aardappelkroketjes en Italiaanse Salade
donderdag, 22 juni 2006 Geen reacties

Kip Krokant met Aardappelkroketjes en Italiaanse Salade

Een makkelijke maaktijd. Kip krokant, aardappelkroketjes en Italiaanse salade.

Bekijk meer Kip Krokant met Aardappelkroketjes en Italiaanse Salade
Dagelijkse Kost
Snackbar Zuiderkruis in Veenendaal
woensdag, 21 juni 2006 Geen reacties

Snackbar Zuiderkruis in Veenendaal

Dit keer even snel een patatje met een frikandel speciaal gehaald. Michel had een patatje pinda en een berenhap, Mark een patatje oorlog met een…

Bekijk meer Snackbar Zuiderkruis in Veenendaal
Snacks Veenendaal
Rode Thaise Curry met Sperziebonen, Doperwtjes en Aardappels
dinsdag, 20 juni 2006 1 reactie

Rode Thaise Curry met Sperziebonen, Doperwtjes en Aardappels

Ingrediënten: 1 ui, Boemboe voor Thaise rode curry, 400 ml melk, 250 ml water, 125 ml kookroom, gemberpoeder, 1 blokje groentenbouillon, 500 gram aardappels, 150…

Bekijk meer Rode Thaise Curry met Sperziebonen, Doperwtjes en Aardappels
Rijst basilicumbouillondoperwtengemberpoederkookroommelkrijstsperziebonenui
Snelle Pasta
maandag, 19 juni 2006 Geen reacties

Snelle Pasta

Ingrediënten: pasta, zout, 200 gram gehakt, 400 gram Italiaanse groenten, 1 pot Grand Italia napolitana pastasaus,

Bekijk meer Snelle Pasta
Dagelijkse Kost gehakt

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 596 Pagina 597 Pagina 598 … Pagina 627 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring