Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Vorige jaren
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Vorige jaren
  • Top 10
  • Adresjes
  • LilleDame
  • @Anja@www.brutsellog.nl
  • brutsellog@bsky.app

Appel Cake-jes
Anja vrijdag, 6 oktober 2006 Geen reacties

Appel Cake-jes

Ingrediënten: 250 gram boter, 3 appels, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, karamello’s,

Bekijk meer Appel Cake-jes
Bakken appelsbloembotereierenkaramello`ssuiker
Carels Corner in Veenendaal
Anja vrijdag, 6 oktober 2006 Geen reacties

Carels Corner in Veenendaal

Even lekker lunchen tijdens mijn verjaardag, op een van de bekendste hoekjes van Veenendaal, Carels Corner in het winkelcentrum passage de Corridor. Ik had een…

Bekijk meer Carels Corner in Veenendaal
Lunch Veenendaal
Romige Champignons en Paprika met Gehakt
Anja donderdag, 5 oktober 2006 Geen reacties

Romige Champignons en Paprika met Gehakt

Ingrediënten: 200 gram gehakt, 150 gram champignons, 1 rode paprika, 1 sjalotje, 2 eetlepels tomatenketchup, 125 ml kookroom,

Bekijk meer Romige Champignons en Paprika met Gehakt
Dagelijkse Kost champignonsgehaktkookroompaprikasjalotjetomatenketchup
Penne met Gehakt en Spinazie
Anja woensdag, 4 oktober 2006 2 reacties

Penne met Gehakt en Spinazie

Ingrediënten: penne, zout, 200 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 100 gram champignons, 3 zongedroogde tomaten, 200 gram spinazie, pinda’s,

Bekijk meer Penne met Gehakt en Spinazie
Pasta champignonsgehaktknoflookpinda`sspinazieuizongedroogde tomaat
Bloemkool met Kaasbieslooksaus
Anja dinsdag, 3 oktober 2006 Geen reacties

Bloemkool met Kaasbieslooksaus

Ingrediënten: 1 bloemkool, 40 gram boter, 40 gram bloem, 250 ml melk, 30 gram geraspte kaas, bieslook,

Bekijk meer Bloemkool met Kaasbieslooksaus
Vega bieslookbloembloemkoolboterkaasmelk
Fusilli met Doperwten en Ham
Anja maandag, 2 oktober 2006 Geen reacties

Fusilli met Doperwten en Ham

Ingrediënten: fusilli, zout, 1 ui, 200 gram blokjes ham, 200 gram doperwten, peper, mint, geraspte kaas,

Bekijk meer Fusilli met Doperwten en Ham
Pasta doperwtenhamkaasmuntui
Sole d’Italia in Ede
Anja zondag, 1 oktober 2006 Geen reacties

Sole d’Italia in Ede

Vandaag een foto van wat we gedaan hebben, een dagje Zandvoort naar de A1GP. Na aankomst op NS-station Ede-Wageningen hebben we besloten om even lekker…

Bekijk meer Sole d’Italia in Ede
Diner Ede
Speculaas BonBons
Anja zaterdag, 30 september 2006 2 reacties

Speculaas BonBons

Ingrediënten: 200 gram slagroom, 1 theelepel speculaaskruiden, 500 gram pure chocolade,

Bekijk meer Speculaas BonBons
Lekkers Na of Erbij chocoladekoekkruidenslagroom
Gepaneerde Schnitzel in Tomatensaus uit de Oven
Anja zaterdag, 30 september 2006 Geen reacties

Gepaneerde Schnitzel in Tomatensaus uit de Oven

Ingrediënten: 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, suiker, oregano, zout, peper, 4 schnitzels, paneermeel, mozzarella,

Bekijk meer Gepaneerde Schnitzel in Tomatensaus uit de Oven
Vlees kaasknoflookmozzarellaoreganopaneermeelschnitzelsjalotjesuikertomaat
Chocolademousse
Anja zaterdag, 30 september 2006 Geen reacties

Chocolademousse

Ingrediënten: 4 eieren, 200 gram pure chocolade, 100 gram suiker, 250 ml slagroom,

Bekijk meer Chocolademousse
Toetjes chocoladeeierensuiker
Simpele Fusilli
Anja vrijdag, 29 september 2006 Geen reacties

Simpele Fusilli

Ingrediënten: fusilli, 1 ui, blokjes ham, tomatenketchup, geraspte kaas,

Bekijk meer Simpele Fusilli
Pasta hamkaastomatenketchupui
Snelle Noedels
Anja donderdag, 28 september 2006 Geen reacties

Snelle Noedels

Ingrediënten: noedels, 100 gram shiitake, 8 stoneleeks, 2 eetlepels sojasaus, 125 gram taugé, 1 theelepel sesamolie,

Bekijk meer Snelle Noedels
Noodles Vega bosuisesamolieshiitakesojasaustauge
Snelle Stoofpot met Chorizo en Sperziebonen
Anja woensdag, 27 september 2006 Geen reacties

Snelle Stoofpot met Chorizo en Sperziebonen

Ingrediënten: 2 rode uien, 250 gram chorizo, 2 teentjes knoflook, tabasco, 450 gram mini krieltjes, 200 gram sperziebonen, 1 blik tomaatblokjes, 2 laurierblaadjes, 1 cupje…

Bekijk meer Snelle Stoofpot met Chorizo en Sperziebonen
Dagelijkse Kost chorizofondlaurierrode uisperziebonentabascotomaat
Venkel uit de Oven
Anja dinsdag, 26 september 2006 Geen reacties

Venkel uit de Oven

Ingrediënten: pasta, 1 venkel, zout, 3 tomaten, paneermeel, geraspte kaas,

Bekijk meer Venkel uit de Oven
Ovenschotel Vega kaaspaneermeeltomaatvenkel

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 593 Pagina 594 Pagina 595 … Pagina 633 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring
  • @Anja@www.brutsellog.nl
  • brutsellog@bsky.app