Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Vorige jaren
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Vorige jaren
  • Top 10
  • Adresjes
  • LilleDame

Tagliatelle met Paddenstoelen
Anja vrijdag, 1 december 2006 Geen reacties

Tagliatelle met Paddenstoelen

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 theelepels tijm, 1 teentje knoflook, 350 gram gemengde paddenstoelen, 100 ml groentenbouillon, mozzarella, 1/2 flesje kookroom,

Bekijk meer Tagliatelle met Paddenstoelen
Pasta Vega kastanjechampignonskookroommozzarellaoesterzwammenshiitaketijm
Roerbakschotel met Honing en Mosterd
Anja donderdag, 30 november 2006 Geen reacties

Roerbakschotel met Honing en Mosterd

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 300 gram rundvleesreepjes, 200 gram sperziebonen, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels honing,

Bekijk meer Roerbakschotel met Honing en Mosterd
Rijst honingknoflookmosterdrundvleessperziebonenui
Bloemkool met Kaassaus
Anja woensdag, 29 november 2006 Geen reacties

Bloemkool met Kaassaus

Ingrediënten: 1 bloemkool, 30 gram boter, 30 gram bloem, 400 ml kruidenbouillon, 75 gram geraspte kaas,

Bekijk meer Bloemkool met Kaassaus
Dagelijkse Kost bloembloemkoolboterbouillonkaas
Tortellini met Rucola Salade
Anja dinsdag, 28 november 2006 1 reactie

Tortellini met Rucola Salade

Een snelle salade. Ingrediënten: 250 gram tortellinie, zout, 30 gram pijnboompitten, 6 zongedroogde tomaten, 75 gram rucola, geraspte kaas,

Bekijk meer Tortellini met Rucola Salade
Pasta kaaspijnboompittenrucolazongedroogde tomaat
Pasta met een Romige Bolognesesaus
Anja maandag, 27 november 2006 Geen reacties

Pasta met een Romige Bolognesesaus

Dit is een recept die je beter al een avond van te voren kan klaar maken. Op de avond dat je het wilt eten hoef…

Bekijk meer Pasta met een Romige Bolognesesaus
Pasta bleekselderijgehaktgezeefde tomaatkookroomrode wijnuiwortel
Saucijstaart
Anja zondag, 26 november 2006 1 reactie

Saucijstaart

Ingrediënten: 2 stengels bleekselderij, 3 sjalotjes, 500 gram saucijsvlees, 50 gram walnoten, 1 eetlepel salie, 50 gram paneermeel, zout, peper, 150 gram plakjes ontbijtspek, peterselie,

Bekijk meer Saucijstaart
Hartige Taart bleekselderijontbijtspekpaneermeelsaliesaucijssjalotjewalnoten
Zelfgemaakte Ovenfrietjes
Anja zaterdag, 25 november 2006 Geen reacties

Zelfgemaakte Ovenfrietjes

Ingrediënten: 1 kilo vastkokende aardappels, 1 liter water 2 bouillonblokjes, olie,

Bekijk meer Zelfgemaakte Ovenfrietjes
Snack bouillon
Pepernoten
Anja vrijdag, 24 november 2006 1 reactie

Pepernoten

Na mislukte pepernoten die Britt samen met haar groepje heeft gebakken op school, te melig, te klefferig en geen pepernotensmaak, hebben we samen besloten om…

Bekijk meer Pepernoten
Bakken basterdsuikerboterspeculaaskruidenzelfrijzend bakmeel
Pittige Rijst
Anja vrijdag, 24 november 2006 1 reactie

Pittige Rijst

Ingrediënten: ketjap manis, tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 kipfilet, 100 gram sugarsnaps, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 100 gram blokjes ham, 300…

Bekijk meer Pittige Rijst
Rijst doperwtengemberpoederketjap maniskipfiletsambalsjalotjesugarsnapstomatenketchup
Pasta met Paprikasaus
Anja donderdag, 23 november 2006 Geen reacties

Pasta met Paprikasaus

Ingrediënten: penne, zout, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 blikje tomatenpuree, 35 gram bloem, 500 ml…

Bekijk meer Pasta met Paprikasaus
Pasta Vega bloembouilloncreme fraichepaprikapaprikapoedertomatenpureeui
Rundvlees met Sugarsnaps en Shiitake
Anja woensdag, 22 november 2006 Geen reacties

Rundvlees met Sugarsnaps en Shiitake

Ingrediënten: 300 gram rundvleesreepjes, 2 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel oestersaus, 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels sojasaus, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 3 bosuien, 150…

Bekijk meer Rundvlees met Sugarsnaps en Shiitake
Rijst balsamico azijnbosuioestersausrundvleesshiitakesojasaussugarsnapssuikerui
Kipfilet met Courgette en Amandelschaafsel
Anja dinsdag, 21 november 2006 Geen reacties

Kipfilet met Courgette en Amandelschaafsel

Ingrediënten: 2 eetlepels maïzena, 2 eetlepels donkere basterdsuiker, 6 eetlepels ketjap manis, zout, peper, 1 kipfilet, 65 gram amandelschaafsel, 1 prei, 1 courgette, 200 ml…

Bekijk meer Kipfilet met Courgette en Amandelschaafsel
Kip amandelschaafselbasterdsuikerbouilloncourgetteketjap maniskipfiletmaizenaprei
Penne met Doperwten en Mozzarella
Anja maandag, 20 november 2006 Geen reacties

Penne met Doperwten en Mozzarella

Ingrediënten: penne, zout, 100 gram ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, peper, mozzarella, geraspte kaas,

Bekijk meer Penne met Doperwten en Mozzarella
Pasta doperwtenmozzarellaontbijtspekui
Gevulde Portobello’s
Anja zondag, 19 november 2006 2 reacties

Gevulde Portobello’s

Ingrediënten: 100 gram MonChou, ontbijtspek, 4 portobello’s, geraspte kaas,

Bekijk meer Gevulde Portobello’s
Dagelijkse Kost kaasMonChouontbijtspekpeterselieportobello

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 590 Pagina 591 Pagina 592 … Pagina 636 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring