Na de lunch van vanmiddag hadden we niet zo veel trek meer. Daarom zijn we naar de snackbar van het park gelopen waar we ons…
Bekijk meer Snacks van de Smulgaard – BraamtFlatbreads van de Duck Veenendaal
Vandaag onze eerste dag van de vakantie. We kunnen pas laat in het huisje, daarom zijn we eerst gewoon in ons dorp gaan lunchen. We…
Bekijk meer Flatbreads van de Duck VeenendaalFlatbread Hamburgers van de Barbecue
We zijn goed bezig, de vriezer raakt steeds weer wat leger. Gisteren en vandaag haalden we er pakjes brood uit voor tosti’s en vanavond hamburgers…
Bekijk meer Flatbread Hamburgers van de BarbecueRundersteak van de Barbecue
Het is nog verrassend lekker weer zo de laatste dag van september. Je merkt al wel goed dat de dagen korter worden, maar qua temperatuur…
Bekijk meer Rundersteak van de BarbecueRijst met Sperziebonen, Paprika en Gehakt in Pindasaus
Ingrediënten: 250 gram sperziebonen, rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram gehakt, 1 rode paprika, 100 gram champignons, 4 eetlepels pindakaas,…
Bekijk meer Rijst met Sperziebonen, Paprika en Gehakt in PindasausUdonnoodles met Gehaktballetjes en Babi Pangang en Saté
Altijd spannend als je een bakje uit de vriezer haalt. Deze keer bleek het udonnoodles met gehaktballetjes te zijn. Dit was een beetje weinig voor…
Bekijk meer Udonnoodles met Gehaktballetjes en Babi Pangang en SatéCroissant au Amandes van De Heerlyckheid Veenendaal
Vandaag had ik geen lunch in huis in de vorm van brood. Kortom tijdens mijn pauze even een rondje gelopen naar de bakker. De bakker…
Bekijk meer Croissant au Amandes van De Heerlyckheid VeenendaalLua Ede
Bij Lua in Ede wilde ik al eens graag wat gaan eten, want goede recensies overal en gewoon een lekkere kaart. Vandaag zouden we ook…
Bekijk meer Lua EdeKliekjesdag
Vandaag was het een kliekjesdag met twee bakjes uit de vriezer, wat shoarma en een Indische bami bleek te zijn. Daarbij nog een restje Indisch…
Bekijk meer KliekjesdagBoerenkool met Kaas-Spekworstje
Vandaag werd het boerenkool met een kaas-spekworstje. Het kaas-spekworstje was een speciaal worstje van de slager. ik heb de worstjes eerst even rondom aangebakken in…
Bekijk meer Boerenkool met Kaas-SpekworstjeIndisch Stoofvlees van de Barbecue
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 300 gram riblappen, 200 gram champignons, 1 eetlepel azijn, 1 blikje tomatenpuree,…
Bekijk meer Indisch Stoofvlees van de BarbecueTaco’s met Gehakt
Ingrediënten: 6 tacoschelpen, 250 gram gehakt, 450 fijne roerbakgroenten, 1/2 zakje Santa Marina tacokruiden zonder suiker en zout, 100 ml water, Parmezaanse kaas,
Bekijk meer Taco’s met GehaktBerenhap met Röstirondjes
Afgelopen woensdag had Michel al gehaktballen gebakken op de barbecue. Vandaag maakte ik daar een berenhap van. Heel simpel, uienringen bakken, gehaktballen in schijfjes snijden…
Bekijk meer Berenhap met RöstirondjesBami met Beef Teriyaki
Gisteren heb ik bij slagerij van Doorn de weekmaaltijd weer gehaald. Prima voor na een werkdag. Deze week was de weekmaaltijd bami met beef teriyaki.…
Bekijk meer Bami met Beef Teriyaki