Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Vorige jaren
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Vorige jaren
  • Top 10
  • Adresjes
  • LilleDame
  • @Anja@www.brutsellog.nl
  • brutsellog@bsky.app

Pasta met Paprikasaus
Anja donderdag, 23 november 2006 Geen reacties

Pasta met Paprikasaus

Ingrediënten: penne, zout, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 blikje tomatenpuree, 35 gram bloem, 500 ml…

Bekijk meer Pasta met Paprikasaus
Pasta Vega bloembouilloncreme fraichepaprikapaprikapoedertomatenpureeui
Rundvlees met Sugarsnaps en Shiitake
Anja woensdag, 22 november 2006 Geen reacties

Rundvlees met Sugarsnaps en Shiitake

Ingrediënten: 300 gram rundvleesreepjes, 2 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel oestersaus, 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels sojasaus, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 3 bosuien, 150…

Bekijk meer Rundvlees met Sugarsnaps en Shiitake
Rijst balsamico azijnbosuioestersausrundvleesshiitakesojasaussugarsnapssuikerui
Kipfilet met Courgette en Amandelschaafsel
Anja dinsdag, 21 november 2006 Geen reacties

Kipfilet met Courgette en Amandelschaafsel

Ingrediënten: 2 eetlepels maïzena, 2 eetlepels donkere basterdsuiker, 6 eetlepels ketjap manis, zout, peper, 1 kipfilet, 65 gram amandelschaafsel, 1 prei, 1 courgette, 200 ml…

Bekijk meer Kipfilet met Courgette en Amandelschaafsel
Kip amandelschaafselbasterdsuikerbouilloncourgetteketjap maniskipfiletmaizenaprei
Penne met Doperwten en Mozzarella
Anja maandag, 20 november 2006 Geen reacties

Penne met Doperwten en Mozzarella

Ingrediënten: penne, zout, 100 gram ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, peper, mozzarella, geraspte kaas,

Bekijk meer Penne met Doperwten en Mozzarella
Pasta doperwtenmozzarellaontbijtspekui
Gevulde Portobello’s
Anja zondag, 19 november 2006 2 reacties

Gevulde Portobello’s

Ingrediënten: 100 gram MonChou, ontbijtspek, 4 portobello’s, geraspte kaas,

Bekijk meer Gevulde Portobello’s
Dagelijkse Kost kaasMonChouontbijtspekpeterselieportobello
Luchtige Chocoladekoekjes
Anja zondag, 19 november 2006 Geen reacties

Luchtige Chocoladekoekjes

Ingrediënten: 3 eieren, 90 gram suiker, 15 gram pijnboompitten, 15 gram cacaopoeder, 60 gram patentbloem, zout,

Bekijk meer Luchtige Chocoladekoekjes
Bakken cacaopoedereierenpatentbloempijnboompittensuiker
Pizza met Gehakt en Paddenstoelen
Anja zaterdag, 18 november 2006 1 reactie

Pizza met Gehakt en Paddenstoelen

Ingrediënten: 150 gram gehakt, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 kant-en-klare pizzabodem, tomatensaus, ontbijtspek, ui, mozzarella, geraspte kaas,

Bekijk meer Pizza met Gehakt en Paddenstoelen
Pizza gehaktkastanjechampignonsmozzarellaoesterzwammenontbijtspekshiitake
Subway in Veenendaal
Anja vrijdag, 17 november 2006 Geen reacties

Subway in Veenendaal

Even lekker makkelijk, na een lange reis in een overvolle trein en een fietstochtje door Veenendaal, een broodje halen bij Subway. Ik heb een Steak…

Bekijk meer Subway in Veenendaal
Broodjes Veenendaal
Champignons met Tomatensaus
Anja donderdag, 16 november 2006 Geen reacties

Champignons met Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blik gepelde tomaat, peterselie, zout, peper, 250 gram champignons,

Bekijk meer Champignons met Tomatensaus
Vega champignonsknoflookpeterseliesambaltomaat
Kipfilet met Tomaatjes en Ui uit de Oven
Anja woensdag, 15 november 2006 Geen reacties

Kipfilet met Tomaatjes en Ui uit de Oven

Ingrediënten: 1 eetlepel olie, 1 theelepel rozemarijn, zout, peper, 2 kipfilets, 1 ui, 1 rode ui, 250 gram cherrytomaten, 2 teentjes knoflook,

Bekijk meer Kipfilet met Tomaatjes en Ui uit de Oven
Kip cherrytomaatkipfiletknoflookrode uirozemarijnui
Hamlapje met Sperziebonen en Gember
Anja dinsdag, 14 november 2006 Geen reacties

Hamlapje met Sperziebonen en Gember

Ingrediënten: rijst, 1 hamlap, 1 eetlepel sojasaus, 1/2 eetlepel rode wijnazijn, bloem, 1 ui, 2 teentjes knoflook, gember, 200 gram sperziebonen, 100 ml kruidenbouillon, 1/2…

Bekijk meer Hamlapje met Sperziebonen en Gember
Vlees bloembouillongemberhamlapknoflookoestersausrode wijnazijnsojasaussperziebonenui
Brownies met Walnoten
Anja maandag, 13 november 2006 1 reactie

Brownies met Walnoten

Ingrediënten: 75 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 gram suiker, 1 theelepel vanille aroma, 2 eieren, 1/2 theelepel bakpoeder, zout, 150 gram bloem, walnoten,

Bekijk meer Brownies met Walnoten
Bakken bakpoederboterchocoladesuikervanille aromawalnoten
Gewokte Kipfilet met Spek en Prei
Anja maandag, 13 november 2006 Geen reacties

Gewokte Kipfilet met Spek en Prei

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 prei, 1 ui, 1 kipfilet, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel balsamico azijn, koriander, noedels,

Bekijk meer Gewokte Kipfilet met Spek en Prei
Kip balsamico azijnkipfiletkorianderontbijtspekpreisojasausui
Funghi al Forno
Anja zondag, 12 november 2006 Geen reacties

Funghi al Forno

Ingrediënten: 50 gram boter, 70 gram bloem, 400 ml melk, 100 ml kippenfond, 100 ml kookroom, 250 gram gemengde paddenstoelen, 100 gram blokjes ham, peterselie,…

Bekijk meer Funghi al Forno
Pasta bloembotercitroensapfondhamkastanjechampignonskookroommelknootmuskaatoesterzwammenpaneermeelpeterselieshiitake

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 588 Pagina 589 Pagina 590 … Pagina 633 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring
  • @Anja@www.brutsellog.nl
  • brutsellog@bsky.app