Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
  • Vorige jaren
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Vorige jaren
  • Adresjes
  • LilleDame
  • @Anja@www.brutsellog.nl
  • brutsellog@bsky.app

Italiaans Vleesrolletje met Tagliatelle
Anja zondag, 4 februari 2007 Geen reacties

Italiaans Vleesrolletje met Tagliatelle

Ingrediënten: 2 zongedroogde tomaten, 2 schnitzels, pesto, rauwe ham, zongedroogde tomaat, zout, peper, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml rode wijn, tijm, basilicum, tagliatelle,

Bekijk meer Italiaans Vleesrolletje met Tagliatelle
Pasta Vlees basilicumhampestorode wijnschnitzeltijmtomaatzongedroogde tomaat
Worstjes en Aardappels uit de Oven
Anja zaterdag, 3 februari 2007 Geen reacties

Worstjes en Aardappels uit de Oven

Ingrediënten: 3 braadworsten, 425 gram country aardappels, paprikapoeder, zout, peper, rozemarijn, olijfolie,

Bekijk meer Worstjes en Aardappels uit de Oven
Ovenschotel
Tomaten Uiensoep
Anja zaterdag, 3 februari 2007 1 reactie

Tomaten Uiensoep

Ingrediënten: 4 uien, 1 teentje knoflook, 250 ml gezeefde tomaat, 125 gram cherrytomaten, tijm, 1 1/2 liter water, 3 bouillonblokjes, geraspte kaas,

Bekijk meer Tomaten Uiensoep
Lunch Soep bouilloncherrytomaatgezeefde tomaatkaasknoflookui
Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten
Anja vrijdag, 2 februari 2007 Geen reacties

Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten

Ingrediënten: 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram cashewnoten, 3 paprika’s, 125 ml crème fraîche, 1 eetlepel ketoembar, geraspte kokos,

Bekijk meer Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten
Vega broccolicashewnotencreme fraichekaasketoembarknoflookkokospaprikaui
Pasta met Ham, Champignons en MonChou
Anja donderdag, 1 februari 2007 Geen reacties

Pasta met Ham, Champignons en MonChou

Het ziet er een beetje vreemd uit misschien op de foto, maar dat komt door de geklutste eieren. Het smaakt wel erg lekker. Ingrediënten: macaroni,…

Bekijk meer Pasta met Ham, Champignons en MonChou
Pasta bieslookhamkaaskastanjechampignonsMonChoupaneermeel
HotPot
Anja woensdag, 31 januari 2007 Geen reacties

HotPot

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 stengels bleekselderj, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 eetlepel paprikapoeder, 250 ml gezeefde tomaat, 200 ml kippenbouillon, cayennepper,…

Bekijk meer HotPot
Pasta bleekselderijbouilloncayennepeperchorizogezeefde tomaatkipfiletknoflookpaprikapoedersambalui
Spaghetti met Spinazie en Sticky Kip
Anja dinsdag, 30 januari 2007 Geen reacties

Spaghetti met Spinazie en Sticky Kip

Een verrassende smaak, de spinazie met de sticky kip gecombineerd. Je kan beide ook goed apart serveren. Ingrediënten: 5 eetlepels donkere basterdsuiker, 3 eetlepels tomatenketchup,…

Bekijk meer Spaghetti met Spinazie en Sticky Kip
Pasta basilicumbasterdsuikercherrytomaatkipfiletknoflookoreganopijnboompittenrode wijnazijnsjalotjespinazietijmtomatenketchupui
Sperziebonen met Bechamelsaus uit de Oven
Anja maandag, 29 januari 2007 Geen reacties

Sperziebonen met Bechamelsaus uit de Oven

Ingrediënten: 1 ui, 1 blik gepelde tomaat, 200 gram sperziebonen, zout, peper, tijm, 30 gram boter, 30 gram bloem, 300 ml halfvolle melk, geraspte kaas,…

Bekijk meer Sperziebonen met Bechamelsaus uit de Oven
Ovenschotel Vega sperziebonentijmtomaatui
Kota Radja in Wolvega
Anja zondag, 28 januari 2007 Geen reacties

Kota Radja in Wolvega

Vandaag hebben we Chinees gekregen, gehaald bij Kota Radja te Wolvega. Ook dat hoort erbij bij een weekendje Friesland. Ik heb zelf bami goreng, babi…

Bekijk meer Kota Radja in Wolvega
Chinees WolvegaWolvegea
De Rechter van Steenwijk in Steenwijk
Anja zaterdag, 27 januari 2007 Geen reacties

De Rechter van Steenwijk in Steenwijk

Omdat Michel 24 januari jarig was en Mieneke 1 februari hebben we lekker gegeten bij De Rechter in Steenwijk. Dit restaurant sprak iedereen wel aan,…

Bekijk meer De Rechter van Steenwijk in Steenwijk
Diner Steenwijk
Hartige Pannenkoek met Kip-Champignonvulling
Anja vrijdag, 26 januari 2007 4 reacties

Hartige Pannenkoek met Kip-Champignonvulling

Ingrediënten: 1 pak Koopmans pannenkoekenmix eier, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram kipfilet, 250 gram kastanjechampignons, oregano, 30 gram boter, 30 gram bloem, 400…

Bekijk meer Hartige Pannenkoek met Kip-Champignonvulling
Dagelijkse Kost bloemboterkaaskastanjechampignonskipfiletknoflookmelkoreganoui
Broccoli met Kruidige Kaassaus
Anja donderdag, 25 januari 2007 Geen reacties

Broccoli met Kruidige Kaassaus

Even lekker gezond met Broccoli. Ingrediënten: broccoli, 30 gram boter, 30 gram bloem, 300 ml bouillon, tabasco, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels kipkruiden, gemalen koriander,…

Bekijk meer Broccoli met Kruidige Kaassaus
Dagelijkse Kost broccolikipkruidenmosterdtabasco
Kwalitaria de Boulevard in Veenendaal
Anja woensdag, 24 januari 2007 Geen reacties

Kwalitaria de Boulevard in Veenendaal

Even te moe om te koken, dat kan je wel eens hebben. Daarom hebben we maar wat gehaald. We hebben friet gehaald bij Kwalitaria de…

Bekijk meer Kwalitaria de Boulevard in Veenendaal
Snacks Veenendaal
Rostitaart
Anja dinsdag, 23 januari 2007 Geen reacties

Rostitaart

Ingrediënten: 600 gram rosti, 1 prei, 2 eieren, zout, peper, provencaalse kruiden, 1 vleestomaat, mozzarella, geraspte kaas,

Bekijk meer Rostitaart
Hartige Taart Vega eierenkaasmozzarellapreivleestomaat

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 581 Pagina 582 Pagina 583 … Pagina 633 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring
  • @Anja@www.brutsellog.nl
  • brutsellog@bsky.app