Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Bloemkool en Broccoli met een Kaassaus
vrijdag, 8 juni 2007 Geen reacties

Bloemkool en Broccoli met een Kaassaus

Bij de Albert Heijn heb je van die kleine bloemkooltjes en broccoli’s in de groentenschappen, deze zijn zeer handig voor dit gerecht. Ingrediënten: broccoli, bloemkool,…

Bekijk meer Bloemkool en Broccoli met een Kaassaus
Ovenschotel bloembloemkoolboterbroccolimelkmosterdontbijtspek
Ravioli met Spinazie en Cashewnoten
donderdag, 7 juni 2007 Geen reacties

Ravioli met Spinazie en Cashewnoten

Voor de pasta had ik de ravioli met de interessante naam Ravioli Mezzaluna ai Funghi Porcini van Grand’ Italia. Ingrediënten: ravioli, tijm, 1 teentje knoflook,…

Bekijk meer Ravioli met Spinazie en Cashewnoten
Pasta Vega cashewnotenknoflookkookroompastaspinazietijmui
Marcaronischotel met Tomaten, Kaas en Spek
woensdag, 6 juni 2007 Geen reacties

Marcaronischotel met Tomaten, Kaas en Spek

Ingrediënten: macaroni, 25 gram boter, 2 eetlepels bloem, 250 ml melk, paprikapoeder, 1 blik tomaatblokjes, 100 gram geraspte kaas, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, oregano,

Bekijk meer Marcaronischotel met Tomaten, Kaas en Spek
Pasta bloemboterkaasmelkoreganopaprikapoederpastatomaat
Ouderwetse Macaroni
dinsdag, 5 juni 2007 3 reacties

Ouderwetse Macaroni

Lekker fout eten, of ouderwets eten. Maar supermakkelijk als je alleen eet… Ingrediënten: macaroni, smac, 1 blikje tomatenpuree, gefruite uitjes,

Bekijk meer Ouderwetse Macaroni
Pasta pastatomatenpuree
Schnitzelreepjes met Prei en Banaan
maandag, 4 juni 2007 Geen reacties

Schnitzelreepjes met Prei en Banaan

Ingrediënten: 2 schnitzels, ketjap manis, kerriepoeder,1 prei, 2 bananen, 1 eetlepel honing, 1/2 pot Conimex roerbaksaus voor Babi Ketjap, rijst,

Bekijk meer Schnitzelreepjes met Prei en Banaan
Vlees bananenhoningkerriepoederketjap manispreischnitzel
Columbus in Scheveningen
zondag, 3 juni 2007 Geen reacties

Columbus in Scheveningen

Even de lekker aan zee lopen en wat eten bij Columbus in Scheveningen. Wat hebben we gekozen allebei vooraf de Provençaalse Uiensoep, als hoofdgerecht had…

Bekijk meer Columbus in Scheveningen
Diner Scheveningen
Banaan-Chocolade Brood
zondag, 3 juni 2007 Geen reacties

Banaan-Chocolade Brood

Lekker voor tussen de middag. Ingrediënten: 340 gram witte broodmix, lauwwarm water, boter, 50 gram pure chocolade, 1 banaan,

Bekijk meer Banaan-Chocolade Brood
Bakken bananenboterbroodmixchocolade
Bami Goreng met Ajam Saté Smoor
zaterdag, 2 juni 2007 Geen reacties

Bami Goreng met Ajam Saté Smoor

Ingrediënten: mie, 1 ui, 1 teentje knoflook, ketoembar, serehpoeder, 125 gram blokjes ham, ketjap manis, 1 pakje Conimex BoemBoe voor Ajam Smoor, 2 kipfilets, 150…

Bekijk meer Bami Goreng met Ajam Saté Smoor
Noodles hamketjap manisketoembarkipfiletknoflooknoodlespaprikaserehpoederui
Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus
vrijdag, 1 juni 2007 Geen reacties

Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, 300 gram gehakt, 1 eetlepel peterselie, 1/4 theelepel kaneel, paneermeel, zout, 1/2 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, basilicum, geraspte kaas,

Bekijk meer Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus
Pasta basilicumgehaktkaneelknoflookpaneermeelpastapeterselierode uitomaat
Geroosterde Aardappeltjes
donderdag, 31 mei 2007 Geen reacties

Geroosterde Aardappeltjes

Ingrediënten: 500 gram aardappelpartjes, 3 sjalotjes, 3 teentjes knoflook, tijm, olie, zout, peper,

Bekijk meer Geroosterde Aardappeltjes
Dagelijkse Kost knoflooksjalotjetijm
Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus
woensdag, 30 mei 2007 Geen reacties

Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 hamlapjes, 1 prei, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 1/2 flesje Conimex zoete sojasaus woksaus,

Bekijk meer Rijst met Hamlapje in Zoete Sojasaus
Rijst hamlappaprikapreirijstui
Pasta met Romige Citroensaus
dinsdag, 29 mei 2007 Geen reacties

Pasta met Romige Citroensaus

Ingrediënten: pasta, 2 braadworsten, 6 plakjes salami, 1 eetlepel citroensap, 1 citroen, 50 ml slagroom, 1 ei, nootmuskaat, zout, peper, geraspte kaas,

Bekijk meer Pasta met Romige Citroensaus
Dagelijkse Kost Pasta braadworstcitroennootmuskaatpastasalamislagroom
De Gulle Pot in Veenendaal
maandag, 28 mei 2007 Geen reacties

De Gulle Pot in Veenendaal

Vandaag lekker uit eten geweest, dit keer bij de Gulle Pot in Veenendaal. Gelukkig hadden ze nog net een tafeltje vrij en konden we gelijk…

Bekijk meer De Gulle Pot in Veenendaal
Diner Veenendaal
Kersenroomtaart
maandag, 28 mei 2007 5 reacties

Kersenroomtaart

Op zo’n extra zondag kom je weleens te gelijk op een idee, deze taart staat namelijk ook op tafel bij Mam, wat eten we vandaag?…

Bekijk meer Kersenroomtaart
Bakken gelatinejamslagroomsuikervanillestokjezure room

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 570 Pagina 571 Pagina 572 … Pagina 632 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring