Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Ovenfriet en Frikandellen
zondag, 8 juli 2007 2 reacties

Ovenfriet en Frikandellen

Soms moet je lekker makkelijk doen en gewoon patat met frikandellen eten. Aangezien we geen frituurpan hebben gewoon ovenfriet en de frikandellen in de koekenpan,…

Bekijk meer Ovenfriet en Frikandellen
Dagelijkse Kost
Duo-Chocolademousse
zaterdag, 7 juli 2007 Geen reacties

Duo-Chocolademousse

Eigenlijk is deze mousse voor de helft mislukt. Witte chocolade reageert anders dan pure chocolade, doordat het eigenlijk cacaoboter is. De tip eigenlijk is voordat…

Bekijk meer Duo-Chocolademousse
Toetjes basterdsuikerchocoladeeierenslagroom
Vegetarische Ovenpasta
zaterdag, 7 juli 2007 Geen reacties

Vegetarische Ovenpasta

Gister een ovenpasta met veel vlees, vandaag een vegetarische variant. Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 2 stengels bleekselderij, 1 wortel, 1 teentje knoflook, 1 blik…

Bekijk meer Vegetarische Ovenpasta
Ovenschotel Pasta Vega bleekselderijknoflookmozzarellatomaattomatenketchupuiwortel
Paprikasoep
zaterdag, 7 juli 2007 Geen reacties

Paprikasoep

Ingrediënten: 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 4 geroosterde paprika’s, zout, peper, 750 ml bouillon,

Bekijk meer Paprikasoep
Lunch Soep Vega bouillonpaprikarode uitomaat
Ovenpasta met Spinazie en Kaassaus
vrijdag, 6 juli 2007 Geen reacties

Ovenpasta met Spinazie en Kaassaus

Ingrediënten: pasta, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, peterselie, 300 gram gehakt, peper, 1 eetlepel kaneel, 300 gram spinazie, 1 blik tomaatblokjes, 1 laurierblaadje, 1/2…

Bekijk meer Ovenpasta met Spinazie en Kaassaus
Ovenschotel Pasta bloemboterbouillongehaktkaaskaneelknoflookmuntpeterseliespinazietomaatui
Sajoer van Witte Kool met Babi Ketjap
donderdag, 5 juli 2007 Geen reacties

Sajoer van Witte Kool met Babi Ketjap

Een vegetarische sajoer en een vleesgerecht samen. Het vleesgerecht is een boemboe uit een pakje van Conimex. Babi Ketjap: Ingrediënten: 2 hamlapjes, 1 pakje Conimex…

Bekijk meer Sajoer van Witte Kool met Babi Ketjap
Dagelijkse Kost bouillonhamlapknoflooksambaluiwitte kool
Pitabroodjes op Italiaanse tour
donderdag, 5 juli 2007 Geen reacties

Pitabroodjes op Italiaanse tour

Ingrediënten: pitabroodjes, ham, kaas, pesto, ui, zongedroogde tomaat,

Bekijk meer Pitabroodjes op Italiaanse tour
Lunch hamkaaspestouizongedroogde tomaat
Kruidige Tomaten uit de Oven
woensdag, 4 juli 2007 Geen reacties

Kruidige Tomaten uit de Oven

Vandaag weer vegetarisch, met tomaten, overal in alle soorten en maten te krijgen. Ingrediënten: 4 tomaten, 2 teentjes knoflook, tijm, laurierblaadje, basterdsuiker, balsamico azijn, olijfolie,

Bekijk meer Kruidige Tomaten uit de Oven
Vega balsamico azijnbasterdsuikerlauriertijmtomaat
Kota Radja in Wolvega
dinsdag, 3 juli 2007 Geen reacties

Kota Radja in Wolvega

Om in de vakantie-sferen te blijven vandaag speenvarken (geroosterd buikspek) met nasi goreng en een bami rames met verschillende bijgerechten zoals saté en kipfilet.

Bekijk meer Kota Radja in Wolvega
Chinees WolvegaWolvegea
Van Der Valk Hotel Wolvega in Wolvega
maandag, 2 juli 2007 Geen reacties

Van Der Valk Hotel Wolvega in Wolvega

Vandaag heerlijk uiteten geweest met Jan en Mieneke bij Van Der Valk Hotel in Wolvega. Wat we allemaal hadden? Als vooraf had Jan een Noorse…

Bekijk meer Van Der Valk Hotel Wolvega in Wolvega
Diner WolvegaWolvegea
Sa Lolla in Wageningen
zondag, 1 juli 2007 1 reactie

Sa Lolla in Wageningen

Na een heerlijke zonnige dag in Limburg, NK Wielrennen gekeken en na een lange rit terug naar huis zijn we even langs Sa Lolla in…

Bekijk meer Sa Lolla in Wageningen
Diner Wageningen
Chocolademousse
zaterdag, 30 juni 2007 Geen reacties

Chocolademousse

Een toetje op herhaling… en die nog wel vaker op herhaling mag! Ingrediënten: 3 eieren, zout, 200 gram pure chocolade, 60 gram witte basterdsuiker, 250…

Bekijk meer Chocolademousse
Toetjes basterdsuikerchocoladeeierenslagroom
Bloemkool met Kaassaus
zaterdag, 30 juni 2007 Geen reacties

Bloemkool met Kaassaus

Ingrediënten: 1 bloemkool, zout, 50 gram boter, 50 gram bloem, groentebouillon, 100 gram geraspte kaas, paneermeel,

Bekijk meer Bloemkool met Kaassaus
Vega bloembloemkoolboterbouillonkaaspaneermeel
Versierde Cakejes
zaterdag, 30 juni 2007 Geen reacties

Versierde Cakejes

Lekker knoeien in de keuken. Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 50 gram cacaopoeder, poedersuiker, Dr.…

Bekijk meer Versierde Cakejes
Bakken bloembotercacaopoedereierenpoedersuikersuikervanillesuiker

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 567 Pagina 568 Pagina 569 … Pagina 632 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring