Deze keer het AVG-tje op dinsdag in plaats van maandag. Het werd een boerenkoolstamppot met een rookworst. Deze keer hadden we een magnetron-rookworst van Unox…
Bekijk meer Boerenkoolstamppot met RookworstMacaroni uit een Pakje
Vandaag een ouderwetse maaltijd, macaroni met saus uit een pakje. Gewoon omdat het vroeger toen ik kind was eigenlijk heel normaal was om macaroni te…
Bekijk meer Macaroni uit een PakjeIngepakt Gehaktballetje uit de Airfryer
Ik maak het wel vaker, een ingepakt tartaartje. Deze keer maakte ik het met gehaktballetjes “speciaaltjes”, die ik bij Delano’s op de vrijdagmarkt in Veenendaal…
Bekijk meer Ingepakt Gehaktballetje uit de AirfryerPizzabitterballentosti
Op de Instagram van de Haagsche Keuken zag ik een filmpje van de bitterballentosti. Goed idee, zelf hadden we namelijk nog bitterballen met pizzasmaak van…
Bekijk meer PizzabitterballentostiVarkenshaas met Spek en Kruidenboter van de Barbecue
zowaar was het vandaag weer om te barbecue, een beetje koud maar wel droog. Bij de Dekamarkt hadden we een schaal met varkenshaas met spek…
Bekijk meer Varkenshaas met Spek en Kruidenboter van de BarbecueBroodje Indonesisch Stoofvlees
Vandaag hadden we als lunch een broodje Indonesisch Stoofvlees. Op een afbakbroodje deden we Indonesisch Stoofvlees van Food by Four. Daarover een beetje mayonaise en…
Bekijk meer Broodje Indonesisch StoofvleesSpaghetti met Gehakt, Tomaten en Speculaas
Door de speculaasjes is dit echt zo’n pastasaus die bij dit weer past, lekker warm en comfy. Mag ook wel met de regen en het…
Bekijk meer Spaghetti met Gehakt, Tomaten en SpeculaasRode Kool met Gelderse Schijf
Vandaag had ik een training buiten de deur in Zeist. Het zou tot half zes duren, maar we waren iets voor vijven klaar. Nog net…
Bekijk meer Rode Kool met Gelderse SchijfLunchbuffet bij Woudschoten Zeist
Vandaag had ik een trainingsdag van mijn werk, een training over ‘grenzen bewaken’. Ik zag hier als een berg tegenop, helemaal iets wat totaal niet…
Bekijk meer Lunchbuffet bij Woudschoten ZeistGehaktballetjes in Luikse Saus
Ingrediënten: 8 gehaktballetjes, 1 ui, 1 eetlepel azijn, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml water, 2 eetlepels appelstroop, rozijnen, zout,
Bekijk meer Gehaktballetjes in Luikse SausKibbeling en Lekkerbek menu van Seafoodpalace ‘t Zwaaiplein Veenendaal
Vandaag heeft Michel vismenu’s afgehaald bij Seafoodpalace ‘t Zwaaiplein. Je kan dit zaakje bijna niet missen als je langs het Scheepjeshof fiets van west naar…
Bekijk meer Kibbeling en Lekkerbek menu van Seafoodpalace ‘t Zwaaiplein VeenendaalKip op Stok met Krieltjes, Doperwten en Worteltjes
Vandaag hadden we ‘kip op stok’, een stukje gekruide kip omwikkeld met ontbijtspek op een stok. Is iets wat poelier de Munt afgelopen week in…
Bekijk meer Kip op Stok met Krieltjes, Doperwten en WorteltjesKip in Cola met Rijst
Het rijstkokertje van de Action wordt regelmatig gebruikt. Rijst er in, water erbij en gewoon wachten tot het gaar is. Het rijstkokertje kostte 15,95. Vandaag…
Bekijk meer Kip in Cola met RijstFlammküchen met Kaascrème, Prei, Champignons en Ham
Met een tarp gespannen boven de barbecue konden we vandaag toch nog iets op de barbecue leggen. Het werd een flammküchen, maar dan van bladerdeeg…
Bekijk meer Flammküchen met Kaascrème, Prei, Champignons en Ham