Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Kalfsstoofpot
woensdag, 13 februari 2008 Geen reacties

Kalfsstoofpot

Ingrediënten: 500 gram kalfslappen, 2 uien, 1 wortel, 1/2 eetlepel kruidnagelpoeder, 1 blokje kippenbouillon, 300 ml water, peterselie, tijm 2 laurierblaadjes, 250 gram champignons, 2…

Bekijk meer Kalfsstoofpot
Vlees bouillonchampignonskalfslapkookroomkruidnagelpoederlauriermaizenapeterselietijmuiwortel
Kip Curry
dinsdag, 12 februari 2008 Geen reacties

Kip Curry

Dit recept is gebaseerd op het recept in de Elle Eten in de rubriek ‘Stappen met Karin‘. Ingrediënten: rijst, 2 teentjes knoflook, 1 uien, 1…

Bekijk meer Kip Curry
Kip doperwtengemberpoederkipfiletknoflookkokosmelkkomijnpoederkorianderkorianderpoederkurkurmasambaltomaatui
Tagliatelle met Andijvie en Geroosterde Ui
maandag, 11 februari 2008 1 reactie

Tagliatelle met Andijvie en Geroosterde Ui

Ingrediënten: tagliatelle, 2 rode uien, zout, balsamico azijn, donkere basterdsuiker, 50 gram pijnboompitten, 400 gram andijvie, geraspte kaas,

Bekijk meer Tagliatelle met Andijvie en Geroosterde Ui
Pasta Vega andijviebalsamico azijnbasterdsuikerkaaspastapijnboompittenrode ui
Erwtensoep en Pizza
zondag, 10 februari 2008 Geen reacties

Erwtensoep en Pizza

Op visite in Friesland. We kregen huisgemaakte erwtensoep. Kijk voor een recept op deze site.

Bekijk meer Erwtensoep en Pizza
Bij Iemand
Plein 16 in Veenendaal
zaterdag, 9 februari 2008 3 reacties

Plein 16 in Veenendaal

Lekker uiteten geweest, gewoon in ons eigen dorp Veenendaal. Deze keer is de keuze gevallen op Plein 16. Een modern restaurant met een vlotte bediening.…

Bekijk meer Plein 16 in Veenendaal
Diner Veenendaal
Sambal Goreng Kapucijners met Rijst
vrijdag, 8 februari 2008 Geen reacties

Sambal Goreng Kapucijners met Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel basterdsuiker, 1 theelepel laos, zout, 1 potje jonge kapucijners, 1 eetlepel santen, 1…

Bekijk meer Sambal Goreng Kapucijners met Rijst
Rijst Vega basterdsuikercitroensapkapucijnersknoflooklaoslauriersambalsantenui
V.o.f. El Morabet in Utrecht
vrijdag, 8 februari 2008 Geen reacties

V.o.f. El Morabet in Utrecht

Vandaag trakteerde een collega op baklava. Een Oosterse lekkernij van noten (pistache, walnoten) in bladerdeeg met er overheen geschonken een mengsel van suiker, kaneel en…

Bekijk meer V.o.f. El Morabet in Utrecht
Taartjes Utrecht
Noedels met Sugarsnaps
donderdag, 7 februari 2008 Geen reacties

Noedels met Sugarsnaps

Ingrediënten: noedels, 200 gram sugarsnaps, 200 gram hamlapjes, 1 teentje knoflook, gemberpoeder, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels rode wijnazijn, 2 eetlepels tomatenketchup,

Bekijk meer Noedels met Sugarsnaps
Noodles gemberpoederhamlapknoflookrode wijnazijnsugarsnapssuikertomatenketchup
Bloemkool Ovenschotel
woensdag, 6 februari 2008 Geen reacties

Bloemkool Ovenschotel

Ingrediënten: 200 gram bloemkool, zout, 1 ui, 250 gram gehakt, peper, 1 theelepel paprikapoeder, peterselie, 4 eetlepels geraspte kaas, 1 sjalotje, 250 gram gezeefde tomaat,…

Bekijk meer Bloemkool Ovenschotel
Ovenschotel bloemkoolgehaktgezeefde tomaatkaaspaprikapoederpeterseliesjalotjeui
Kip Shanghai
dinsdag, 5 februari 2008 2 reacties

Kip Shanghai

Ingrediënten: rijst, 50 gram amandelen, 1 ei, maïzena, 1 kipfilet, 3 bosuien, 1 rode paprika, 100 gram taugé, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel sojasaus, 50…

Bekijk meer Kip Shanghai
Kip amandelenbosuibouilloneierenkipfiletknoflookmaizenapaprikarijstwijntauge
Opening Restaurantweek
dinsdag, 5 februari 2008 Geen reacties

Opening Restaurantweek

Vandaag werd de reserveringsite van de restaurantweek geopend in het Okura Hotel in Amsterdam. Na een presentatie over de restaurantweek door Jeroen van den Brink…

Bekijk meer Opening Restaurantweek
Evenement Amsterdam
Macaroni met Doperwten met Ontbijtspek
maandag, 4 februari 2008 Geen reacties

Macaroni met Doperwten met Ontbijtspek

Ingrediënten: macaroni, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, 100 ml bouillon, geraspte kaas, munt,

Bekijk meer Macaroni met Doperwten met Ontbijtspek
Pasta bouillondoperwtenmuntontbijtspekui
Pastei met Kip en Maïs
zondag, 3 februari 2008 Geen reacties

Pastei met Kip en Maïs

Ingrediënten: 1 kipfilet, 250 gram blokjes ham, 1 blokje kippenbouillon, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels bloem, 1 blik Bonduelle Maïs Fantasia, Danerolles deeg voor hartige…

Bekijk meer Pastei met Kip en Maïs
Kip bloembouilloneierenhamkipfiletmaismosterd
Tomatensoep
zondag, 3 februari 2008 Geen reacties

Tomatensoep

Met wat je in huis hebt kan je een lekkere soep maken, zoals met een blikje tomatenpuree en een blik tomaatblokjes. Ingrediënten: 1 ui, 1…

Bekijk meer Tomatensoep
Lunch Soep Vega bouillonknoflooktijmtomaattomatenpureeui

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 544 Pagina 545 Pagina 546 … Pagina 632 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring