Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Cakejes met Glazuur
zaterdag, 17 mei 2008 Geen reacties

Cakejes met Glazuur

Vandaag heeft Britt cakejes gebakken. Ze had wat zakjes glazuur gekregen en dat is natuurlijk het lekkerst op zelf gebakken cakejes. Ingrediënten: 250 gram boter,…

Bekijk meer Cakejes met Glazuur
Bakken bloembotereierensuikervanillesuiker
Romige Aspergesoep
zaterdag, 17 mei 2008 Geen reacties

Romige Aspergesoep

Eigenlijk hoor je nu met verse asperges te werken, het is tenslotte dan ook het aspergeseizoen maar voor deze soep heb ik een pot asperges…

Bekijk meer Romige Aspergesoep
Lunch Soep aspergesbasilicumbouilloneierenkookroomsoep
Farfalle met Kipfilet en Paprika
vrijdag, 16 mei 2008 Geen reacties

Farfalle met Kipfilet en Paprika

Ingrediënten: farfalle, zout, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 takje rozemarijn, 100 ml kippenbouillon,

Bekijk meer Farfalle met Kipfilet en Paprika
Kip Pasta bouillonkipfiletknoflookpaprikapastarozemarijnsjalotje
Sperziebonen Salade
donderdag, 15 mei 2008 Geen reacties

Sperziebonen Salade

Ingrediënten: 300 gram sperziebonen, zout, 2 sjalotjes, 1 eetlepel witte wijnazijn, 65 gram pijnboompitten, 100 gram chorizo,

Bekijk meer Sperziebonen Salade
Salade chorizopijnboompittensaladesjalotjesperziebonenwitte wijnazijn
Barbecue
woensdag, 14 mei 2008 Geen reacties

Barbecue

Alhoewel we onderweg terug van Friesland al de eerste regendruppels bij Zwolle kregen hebben we toch op de valreep van het zomerse weer kunnen genieten…

Bekijk meer Barbecue
BBQ
Pastasalade
dinsdag, 13 mei 2008 Geen reacties

Pastasalade

Het is bijna gedaan met het mooie weer, net op de valreep nog een zomerse pastasalade. Ingrediënten: verse perline, 3 zongedroogde tomaten, 3 augurken, 200…

Bekijk meer Pastasalade
Pasta Salade Vega augurkbalsamico azijnsaladeveldslazongedroogde tomaat
Kota Radja in Wolvega
maandag, 12 mei 2008 Geen reacties

Kota Radja in Wolvega

Britt had haar laatste weekje voorjaars/ pinkstervakantie bij opa en oma in Friesland, plus ook nog eens een verjaardag aldaar dus voor ons werd het…

Bekijk meer Kota Radja in Wolvega
Chinees WolvegaWolvegea
Vleesrolletje met Banaan
zondag, 11 mei 2008 Geen reacties

Vleesrolletje met Banaan

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, ham, mosterd, 1 banaan, 1 ui, 100 ml water, 1 eetlepel crème fraiche, worcestershiresaus, peterselie,

Bekijk meer Vleesrolletje met Banaan
Vlees bananencreme fraichehammosterdpeterselieschnitzeluiworcestershiresaus
Bananen Choco IJs
zondag, 11 mei 2008 Geen reacties

Bananen Choco IJs

Ingrediënten: 500 ml volle melk, 2 bananen, 1 eidooier, 135 gram suiker, 3 liga continu chocolade koekjes,

Bekijk meer Bananen Choco IJs
IJs bananeneierenmelksuiker
Macaroni met Gehaktsaus
zaterdag, 10 mei 2008 Geen reacties

Macaroni met Gehaktsaus

Nog een recept uit de oude doos. Ditmaal uit een Tip van 1979. Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram gehakt, 2 uien, 1 groene paprika, 1…

Bekijk meer Macaroni met Gehaktsaus
Pasta gehaktkaasketjap manisknoflookpaprikapaprikapoederpastatomatenpureeui
Jamrol
zaterdag, 10 mei 2008 Geen reacties

Jamrol

Een gecombineerd uit de Tip van 1981 en de GoodFood van 2008. De een noemt het nog een opgerolde cake, de ander een jamrol. In…

Bekijk meer Jamrol
Bakken basterdsuikereierenjamslagroomvanillesuikerzelfrijzend bakmeel
Taco’s met Bloemkool  en Pinda-Tomaatsalsa
vrijdag, 9 mei 2008 2 reacties

Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa

Dit is een zomers gerecht en makkelijk en snel te maken! O ja en nog vegetarisch ook! Ingrediënten: 1 kleine bloemkool, cajunkruiden, taco schelpen, sla,…

Bekijk meer Taco’s met Bloemkool en Pinda-Tomaatsalsa
Vega bloemkoolcajunkruidenpinda`ssambalslatacotomatenketchuptomatenpuree
Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes
donderdag, 8 mei 2008 Geen reacties

Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes

Ingrediënten: rijst-noodles, 200 gram biefstuk, zout, peper, gemberpoeder, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 200 gram peultjes, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 eetlepels zoete chilisaus,

Bekijk meer Rijst-Noodles met Biefstuk en Peultjes
Noodles balsamico azijnbiefstukbosuigemberpoederknoflooknoodlespeultjeszoete chilisaus
Kookcursus Life & Cooking
woensdag, 7 mei 2008 Geen reacties

Kookcursus Life & Cooking

Vandaag had ik een kookcursus bij Unilever in Rotterdam van Life & Cooking kok Robert Verweij, die ik, of eigenlijk Britt, pas geleden gewonnen had.…

Bekijk meer Kookcursus Life & Cooking
Evenement

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 536 Pagina 537 Pagina 538 … Pagina 632 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring