Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Penne met Cherrytomatensaus
dinsdag, 5 augustus 2008 Geen reacties

Penne met Cherrytomatensaus

Ingrediënten: penne, 1 ui, 250 gram cherrytomaten, 1 teentje knoflook, oregano, 5 eetlepels bouillon, 1 eetlepel basterdsuiker, zout, peper,

Bekijk meer Penne met Cherrytomatensaus
Pasta Vega basterdsuikerbouilloncherrytomaatknoflookoreganoui
Portobello’s met Spinazie en Ham
maandag, 4 augustus 2008 1 reactie

Portobello’s met Spinazie en Ham

Ingrediënten: 4 portobello’s, 150 gram spinazie, 1 ui, 100 gram ham, 2 eieren, 250 gram ricotta, 2 eetlepels peterselie, zout, peper,

Bekijk meer Portobello’s met Spinazie en Ham
Dagelijkse Kost eierenhampeterselieportobelloricottaspinazieui
Kip Zoetzuur met Rijst
zondag, 3 augustus 2008 Geen reacties

Kip Zoetzuur met Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 wortel, 1 rode paprika, 1 ui, peper, zout, serehpoeder, laos, gemberpoeder, 1 blikje ananasstukjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels gembersiroop,…

Bekijk meer Kip Zoetzuur met Rijst
Kip Rijst ananasazijngemberpoedergembersiroopketjap maniskipfiletlaospaprikaserehpoedersuikertomatenpureeuiwortel
Stracciatella IJs
zaterdag, 2 augustus 2008 Geen reacties

Stracciatella IJs

Ingrediënten: 500 ml volle melk, 2 eieren, 250 ml slagroom, 50 gram poedersuiker, 1 vanillestokje, 50 gram pure chocolade,

Bekijk meer Stracciatella IJs
IJs chocoladeeierenmelkpoedersuikerslagroomvanillestokje
Cordon Blue
zaterdag, 2 augustus 2008 Geen reacties

Cordon Blue

Ingrediënten: 2 schnitzels, ham, kaas, zout, peper,

Bekijk meer Cordon Blue
Vlees hamkaasschnitzel
Mozzarella Taartjes
zaterdag, 2 augustus 2008 1 reactie

Mozzarella Taartjes

Ingrediënten: 2 plakjes bladerdeeg, mozzarella, 2 eieren, 2 zongedroogde tomaten, 1 eetlepel basilicum,

Bekijk meer Mozzarella Taartjes
Hartige Taart Vega basilicumeierenmozzarellazongedroogde tomaat
Pastaschotel met Spinazie en Kaas
vrijdag, 1 augustus 2008 1 reactie

Pastaschotel met Spinazie en Kaas

Ingrediënten: penne, 200 gram spinazie, 250 gram cherrytomaten, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, zout, peper, 1 theelepel mosterd, 150 gram geraspte…

Bekijk meer Pastaschotel met Spinazie en Kaas
Pasta Vega bloembotercherrytomaatkaasmelkmosterdspinazie
Boeuf Stroganoff
donderdag, 31 juli 2008 Geen reacties

Boeuf Stroganoff

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 250 gram champignons, 300 gram biefstuk, 1 eetlepel mosterd, 1 vleestomaat, cajunkruiden, 250 ml rundvleesbouillon, 200 ml crème fraiche, zout, peper,

Bekijk meer Boeuf Stroganoff
Vlees biefstukcajunkruidenchampignonscreme fraichemosterduivleestomaat
BBQ
woensdag, 30 juli 2008 Geen reacties

BBQ

Geen zin om te koken plus mooi weer is bbq. Gewoon gemarineerde filetlapjes, saté en een boerenbrochette. Stokbrood en een Japanse salade erbij en smullen.

Bekijk meer BBQ
BBQ
Tagliatelle met Artisjokken en Chorizo
dinsdag, 29 juli 2008 Geen reacties

Tagliatelle met Artisjokken en Chorizo

Ingrediënten: tagliatelle, 100 gram chorizo (plakjes), 1 blik artisjokharten, 1 1/2 eetlepel pesto, zout, peper,

Bekijk meer Tagliatelle met Artisjokken en Chorizo
Pasta artisjokchorizopesto
Italiaanse Gehaktballetjes
maandag, 28 juli 2008 Geen reacties

Italiaanse Gehaktballetjes

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 400 gram gehakt, 1 ei, paneermeel, 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden, 50 gram geraspte kaas, peterselie, peper, 1 rode ui, 2 teentjes…

Bekijk meer Italiaanse Gehaktballetjes
Vlees basilicumbieslookeierengehaktgezeefde tomaatkaasknoflookpaneermeelpeterselierode uitomaat
Broccoli & Saucijs Pizza
zondag, 27 juli 2008 Geen reacties

Broccoli & Saucijs Pizza

Ingrediënten: 200 gram broccoli, zout, 6 gekruide saucijzen, 1 pizza kit (met tomatensaus), 200 gram cherrytomaten, mozzarella, geraspte kaas,

Bekijk meer Broccoli & Saucijs Pizza
Pizza broccolicherrytomaatkaasmozzarellasaucijs
Broodje Warme Beenham met Honing-Mosterdsaus
zondag, 27 juli 2008 Geen reacties

Broodje Warme Beenham met Honing-Mosterdsaus

Ingrediënten: 1 afbak ‘Pain du Boulogne’, 100 gram beenham, 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel grove mosterd, 1 eetlepel honing,

Bekijk meer Broodje Warme Beenham met Honing-Mosterdsaus
Lunch beenhamhoningmayonaisemosterd
De Koning van Denemarken in Rhenen
zaterdag, 26 juli 2008 Geen reacties

De Koning van Denemarken in Rhenen

Bij dit restaurant wilden we al eerder eten, helaas was er toen geen tafeltje vrij. Reserveren is dus gewenst! Vandaag hadden we meer geluk en…

Bekijk meer De Koning van Denemarken in Rhenen
Diner Rhenen

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 529 Pagina 530 Pagina 531 … Pagina 632 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring