Eigenlijk hadden we dit volgens het originele recept van BBQ Culture op de barbecue moeten maken. Maar het was best koud en een beetje regenachtig…
Bekijk meer Broodje Flammküchen StyleZelfgemaakte Chocoladevla
Ook weer zo’n recept wat in mijn ‘wat at ik vorige jaren’ lijst voorbij kwam. Zelf chocoladevla maken is best geinig. Het duurt wel even…
Bekijk meer Zelfgemaakte ChocoladevlaBigos, Poolse Jachtschotel
Vandaag ben ik vrij en heb ik dus wat meer tijd om te koken. Op het YouTube kanaal van Deana & Phil zag ik dat…
Bekijk meer Bigos, Poolse JachtschotelSperziebonen met Kip en Champignons in Rode Wijnsaus
Dit was ook weer een recept wat voorbij kwam in mijn overzicht van wat aten we vorige jaren. Dit is ook echt wel zo’n recept…
Bekijk meer Sperziebonen met Kip en Champignons in Rode WijnsausMacaronitaart
Een halve paprika, een half zakje hamblokjes, twee bosuitjes, drie eieren en een half pakje kookroom. Al die ingrediënten had ik nog liggen en natuurlijk…
Bekijk meer MacaronitaartWikingertopf
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 4 smalle bockworsten, 1 potje wortels, 200 gram doperwten (diepvries), 125 ml kookroom, water, zout,
Bekijk meer WikingertopfBal Gehakt a la Berenklauw
Gisteren had Michel al gehaktballen gedraaid en gebraden. Vandaag maakten we er samen een bal gehakt a la berenklauw van. Heel simpel eigenlijk, een gehaktbal…
Bekijk meer Bal Gehakt a la BerenklauwKipsaté Taartjes
De satétaart kwam onlangs ook voorbij in mijn ‘wat at ik vorige jaren’-lijstje. Het leek me leuk om het opnieuw te maken, maar dan net…
Bekijk meer Kipsaté TaartjesSimpele en Ouderwetse Macaroni
Vandaag had ik, na vier jaar, weer een klantendag van Osiris. Een drukke, leerzame dag in Utrecht. Na alle nieuwigheden te hebben gehoord, gekeken en…
Bekijk meer Simpele en Ouderwetse MacaroniSpinazie met Kip op Stok
Vandaag weer een gewoon avg-tje. Het werd spinazie stamppot met een kip op stok.
Bekijk meer Spinazie met Kip op StokKip Shanghai met Rijst
Ingrediënten: rijst, 2 eieren, maïzena, 2 kipfilets, 1 rode paprika, 3 teentjes knoflook, 3 bosuien, 50 gram taugé, 1 eetlepel sojasaus, 75 ml kippenbouillon, 2…
Bekijk meer Kip Shanghai met RijstButterchicken met Naan
Op mijn dashboard van de site kan ik precies zien wat ik de afgelopen jaren gepubliceerd heb op Brutsellog. Kortom ik weet al van ruim…
Bekijk meer Butterchicken met NaanTaart van Piretti Veenendaal
Michel moest vanmiddag nog even in het dorp zijn. Toevallig had ik net op de socials van Piretti gezien dat ze ook taart verkopen. Kortom…
Bekijk meer Taart van Piretti VeenendaalRijst met Beef Broccoli
Ingrediënten: 300 gram runderpoulet, 2 eetlepels sojasaus, maïzena, 2 eetlepels olie, rijst, 1 kleine broccoli, 1/2 wortel, 3 teentjes knoflook, 1 schijfje gember, 1/2 prei,…
Bekijk meer Rijst met Beef Broccoli