Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Varkenshaas Zoetzuur met Rijst
vrijdag, 24 april 2009 Geen reacties

Varkenshaas Zoetzuur met Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 varkenshaas, 1 ui, 1 paprika, gemberpoeder, 200 ml groentebouillon, 100 ml rode wijnazijn, 4 eetlepels honing, 3 bosuien,

Bekijk meer Varkenshaas Zoetzuur met Rijst
Rijst bosuibouillongemberpoederhoningpaprikarijstrode wijnazijnuivarkenshaas
Kip Tikka Massala
donderdag, 23 april 2009 Geen reacties

Kip Tikka Massala

Omdat Michel vandaag een afscheidsetentje bij Eetcafe de Eend heeft heb ik vandaag ‘gezondigd’ met een magnetron maaltijd van Albert Heijn, anders was het iets…

Bekijk meer Kip Tikka Massala
Dagelijkse Kost Kip
Gewokte Groenten met Kip en Rijst
woensdag, 22 april 2009 Geen reacties

Gewokte Groenten met Kip en Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 wortel, 1 rode paprika, 200 gram peultjes, 100 ml bouillon, 125 gram taugé, 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel balsamico…

Bekijk meer Gewokte Groenten met Kip en Rijst
Rijst balsamico azijnbouillonketjap maniskipfiletpaprikapeultjesrijsttaugewortel
Pitabroodjes met Kipfilet en Appel
dinsdag, 21 april 2009 2 reacties

Pitabroodjes met Kipfilet en Appel

Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 3 bosuien, 2 tomaten, 1 appel, 3 eetlepels balsamico azijn, 100 ml bouillon, 100 kookroom,

Bekijk meer Pitabroodjes met Kipfilet en Appel
Brood Kip appelbalsamico azijnbosuibouillonbroodjeskipfiletknoflookkookroomtomaat
Gehaktballetjes in Mosterd Roomsaus
maandag, 20 april 2009 Geen reacties

Gehaktballetjes in Mosterd Roomsaus

Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 sjalotje, 1 ei, peterselie, zout, peper, 2 eetlepels paneermeel, 200 ml bouillon, 200 ml kookroom, 1 eetlepel mosterd, 3 bosuien,

Bekijk meer Gehaktballetjes in Mosterd Roomsaus
Vlees bosuibouilloneierengehaktkookroommosterdpaneermeelpeterseliesjalotje
Van Der Valk Hotel in Cuijk
zondag, 19 april 2009 Geen reacties

Van Der Valk Hotel in Cuijk

Op de terugkeer van een zonnige dag in het zuiden en na het bekijken van de Amstel Gold Race, aangeland bij Van Der Valk Hotel…

Bekijk meer Van Der Valk Hotel in Cuijk
Diner Cuijk
Beef Burgers
zaterdag, 18 april 2009 Geen reacties

Beef Burgers

Ingrediënten: 500 gram rundergehakt, 1 kleine rode ui, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel oestersaus, 1 ei, peterselie, 3 bolletjes,

Bekijk meer Beef Burgers
Vlees eierengehaktoestersauspeterselierode uitomatenketchup
Pasta Ovenschotel met Kapucijners en Mais
vrijdag, 17 april 2009 Geen reacties

Pasta Ovenschotel met Kapucijners en Mais

Ingrediënten: farfalle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 klein blik mais, 1 kleine pot jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml bouillon, mozzarella,…

Bekijk meer Pasta Ovenschotel met Kapucijners en Mais
Pasta Vega bouillonkaaskapucijnersknoflookmaismozzarellapastatijmtomaatui
Spaghetti met Rode Saus
donderdag, 16 april 2009 9 reacties

Spaghetti met Rode Saus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, oregano, basilicum, zout, peper,

Bekijk meer Spaghetti met Rode Saus
Pasta Vega basilicumchampignonsknoflookoreganopaprikapastatomaattomatenpureeui
Broccoli Pannetje
woensdag, 15 april 2009 2 reacties

Broccoli Pannetje

Normaal gebruik ik de ActiFry te pas en te onpas voor het bakken van aardappelschijfjes, aardappelbolletjes of frieten. Vandaag ook de groente erbij gedaan om…

Bekijk meer Broccoli Pannetje
Dagelijkse Kost Actifrybroccolihamuiwortel
Spaghetti met Artisjokken
dinsdag, 14 april 2009 Geen reacties

Spaghetti met Artisjokken

Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, basilicum, 50 ml witte wijn, 200 ml kippenbouillon, 1 blikje artisjokharten,

Bekijk meer Spaghetti met Artisjokken
Pasta artisjokbasilicumkippenbouillonknoflookontbijtspekpastatijmuiwitte wijn
Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus
maandag, 13 april 2009 2 reacties

Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus

Ingrediënten: 6 dunne varkensfiletlapjes, zout, peper, 1 ui, 1 eetlepel bloem, 50 ml witte wijn, 250 ml mascarpone,

Bekijk meer Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus
Vlees bloemmascarponeuivarkensfiletwitte wijn
Provencaalse Champignons
maandag, 13 april 2009 Geen reacties

Provencaalse Champignons

Ingrediënten: 200 gram kleine champignons, 1 glas witte wijn, 1 eetlepel olie, rozemarijn, tijm, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook,

Bekijk meer Provencaalse Champignons
Vega champignonsknoflookrozemarijnsjalotjetijmwitte wijn
Tiramisu Bonbons
maandag, 13 april 2009 2 reacties

Tiramisu Bonbons

Ingrediënten: 8 lange vingers, 7 eetlepels koffielikeur, 100 ml slagroom, 75 gram suiker, 2 eigelen, 250 gram mascarpone, 300 gram chocolade,

Bekijk meer Tiramisu Bonbons
Lekkers Na of Erbij chocoladeeierenkoffielikeurlange vingersmascarponeslagroomsuiker

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 507 Pagina 508 Pagina 509 … Pagina 632 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring