Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
  • Vorige jaren
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Vorige jaren
  • Adresjes
  • LilleDame

Pizza Calzone met Spinazie
vrijdag, 8 mei 2009 Geen reacties

Pizza Calzone met Spinazie

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 300 gram spinazie, zout, peper, nootmuskaat, 250 gram ricotta, 3 zongedroogde tomaten, 50 gram geraspte kaas, 1…

Bekijk meer Pizza Calzone met Spinazie
Pizza eierenkaasnootmuskaatontbijtspekpizzaricottaspinazietijmuizongedroogde tomaat
Sperziebonen met Tomaat en Rauwe Ham
donderdag, 7 mei 2009 Geen reacties

Sperziebonen met Tomaat en Rauwe Ham

Ingrediënten: 300 gram sperziebonen, zout, 2 sjalotjes, 150 gram rauwe ham, 2 tomaten, 100 ml kippenbouillon,

Bekijk meer Sperziebonen met Tomaat en Rauwe Ham
Dagelijkse Kost kippenbouillonrauwe hamsjalotjesperziebonentomaat
Varkenscurry met Rijst
woensdag, 6 mei 2009 2 reacties

Varkenscurry met Rijst

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 ui, zout, peper, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel mosterd, 1/2 eetlepel kerriepoeder, scheutje kookroom, 100 ml water, peterselie,

Bekijk meer Varkenscurry met Rijst
Rijst kerriepoederkookroommosterdpeterselierijstschnitzeltomaatui
Lasagne met Courgette, Ricotta en Kruiden
dinsdag, 5 mei 2009 1 reactie

Lasagne met Courgette, Ricotta en Kruiden

Ingrediënten: 1 courgette, 200 gram ricotta, bieslook, peterselie, zout, peper, 2 teentjes knoflook, 2 sjalotjes, tijm, rode wijn, 500 ml gezeefde tomaat, lasagne bladen, mozzarella,

Bekijk meer Lasagne met Courgette, Ricotta en Kruiden
Pasta Vega bieslookcourgettegezeefde tomaatknoflookmozzarellapastapeterseliericottarode wijnsjalotjetijm
Aardappelschotel met Champignons en Doperwten
maandag, 4 mei 2009 Geen reacties

Aardappelschotel met Champignons en Doperwten

Ingrediënten: 300 gram aardappelschijfjes, 1 ui, 250 gram champignons, 150 gram doperwten, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels zoete chillisaus, 2 bosuien,

Bekijk meer Aardappelschotel met Champignons en Doperwten
Vega Actifrybosuichampignonsdoperwtentomatenketchupuizoete chilisaus
Nasi Goreng
zondag, 3 mei 2009 Geen reacties

Nasi Goreng

Vandaag Britt weggebracht voor een weekje logeren bij opa en oma tijdens de meivakantie. Dat betekende dan dat ik niet zelf hoefde te koken. We…

Bekijk meer Nasi Goreng
Bij Iemand
AC Restaurant in Oosterhout
zaterdag, 2 mei 2009 1 reactie

AC Restaurant in Oosterhout

Na een dag in Brugge te hebben vertoefd op het ‘Choco-Late’ festival hadden we toch best wel trek. Om de trek te stillen gegeten bij…

Bekijk meer AC Restaurant in Oosterhout
Diner Oosterhout
Spaghetti all’ Amatriciana
vrijdag, 1 mei 2009 Geen reacties

Spaghetti all’ Amatriciana

Ingrediënten: spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 rode peper, scheutje witte wijn, 450 gram Roma tomaten, 1 blik tomaatblokjes, zout, geraspte kaas,

Bekijk meer Spaghetti all’ Amatriciana
Pasta kaasontbijtspekrode pepertomaatwitte wijn
Kipfilet met Paprika en Ricotta uit de Oven
donderdag, 30 april 2009 Geen reacties

Kipfilet met Paprika en Ricotta uit de Oven

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 gegrilde paprika, 125 gram ricotta, 100 gram gerookte ontbijtspek,

Bekijk meer Kipfilet met Paprika en Ricotta uit de Oven
Kip gegrilde paprikakipfiletontbijtspekricotta
Choco Koffie Taart
donderdag, 30 april 2009 4 reacties

Choco Koffie Taart

Ingrediënten: 200 gram boter, 285 gram lichtbruine basterdsuiker, 4 eieren, 140 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 50 gram cacaopoeder, 70 gram pure chocolade, 500 gram…

Bekijk meer Choco Koffie Taart
Bakken bakpoederbasterdsuikerbloembotercacaopoederchocoladeeierenkoffielikeurmascarpone
Noodles met Zoetzure Sperziebonen
woensdag, 29 april 2009 Geen reacties

Noodles met Zoetzure Sperziebonen

Ingrediënten: 400 gram sperziebonen, noodles, 1/2 potje atjar tjampoer, 4 eetlepels zoete chilisaus, 1 bosui, Aantal personen: 2 Kook de sperziebonen beetgaar in kokend water…

Bekijk meer Noodles met Zoetzure Sperziebonen
Noodles Vega atjar tjampoerbosuinoodlessperziebonenzoete chilisaus
Valess Ready to Wok ‘Bombay Curry’
dinsdag, 28 april 2009 3 reacties

Valess Ready to Wok ‘Bombay Curry’

Vandaag gaan we dan echt Valess Ready to Wok ‘testen’ of ‘buzzen’. Gekozen is voor de variant Bombay Curry, met groenten erbij en om alles…

Bekijk meer Valess Ready to Wok ‘Bombay Curry’
Vega ActifrydoperwtenrijstsugarsnapsValess
Worstjes met Tomaat en Rode Ui uit de Oven
maandag, 27 april 2009 Geen reacties

Worstjes met Tomaat en Rode Ui uit de Oven

Ingrediënten: 4 worstjes, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 250 gram roma tomaten, balsamico azijn, basilicum,

Bekijk meer Worstjes met Tomaat en Rode Ui uit de Oven
Vlees balsamico azijnbasilicumknoflookrode uitomaatverse worst
Lasagne met Courgette en Shiitake
zondag, 26 april 2009 Geen reacties

Lasagne met Courgette en Shiitake

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram gehakt, 1 courgette, 150 gram shiitakes, 250 gram roma tomaten, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, 40…

Bekijk meer Lasagne met Courgette en Shiitake
Pasta bloembouilloncourgettegehaktkaasknoflookpastashiitaketijmtomaatui

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 506 Pagina 507 Pagina 508 … Pagina 633 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring