Een kennis van me had het al een aantal keer over de gehaktballen van Frans Bauer. Ze had deze gezien op tv en het zou…
Bekijk meer Bauer’s GehaktballenPasta met Courgette en Kip in Kaasroomsaus
Ingrediënten: pasta, 250 gram kipgehakt, 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, oregano, peterselie, 1 courgette, 200 ml kookroom, geraspte kaas, zout,
Bekijk meer Pasta met Courgette en Kip in KaasroomsausHappy Thai Corner – Ede
Vandaag hadden we een ‘familieberaad’ in Ede. We besloten om eerst ergens wat eten te bestellen. Het werd Thais, want dat had Mieneke nog nooit…
Bekijk meer Happy Thai Corner – EdePad Thai Soep
Zo handig om teveel te koken en wat overblijft in de vriezer te stoppen. Zo hadden we vandaag nog een kliekje pad thai soep van…
Bekijk meer Pad Thai SoepZuurkoolstamppot met Spekjes
Hier had ik zin in: zuurkoolstamppot met uitgebakken spekjes. De spekreepjes heb ik gesneden uit een blokje gerookt spek. Daarna heb ik het langzaam uitgebakken.
Bekijk meer Zuurkoolstamppot met SpekjesAardappelkroketjes met Spek en Kaas uit de Airfryer
Spek, dat vind ik eigenlijk gewoon lekker. Bij Keukenliefde las ik dit recept. Dat moet ik natuurlijk proberen. Ingrediënten: 2 plakken kaas, 10 aardappelkroketjes, 10…
Bekijk meer Aardappelkroketjes met Spek en Kaas uit de AirfryerShaslicks van de Barbecue
Ingrediënten: 2 eetlepels mayonaise, 3 eetlepels tomatenketchup, 2 theelepels mosterd, 2 teentjes knoflook, paprikapoeder, 1 flinke varkenshaas, paprika, ui, champignons,
Bekijk meer Shaslicks van de BarbecueSperziebonen met Kip en Champignons in Rode Wijnsaus
Ingrediënten: 1 ui, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 150 gram champignons, 200 gram sperziebonen (diepvries), 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, 250 ml bouillon,…
Bekijk meer Sperziebonen met Kip en Champignons in Rode WijnsausLasagne uit de Airfryer
Vandaag was ik voor een tweede keer deze week voor mijn werk in Utrecht. Drijfnat van de regen kwam ik thuis. Op de planning had…
Bekijk meer Lasagne uit de AirfryerHoi Ahn Foodcourt HU – Utrecht
Vandaag had ik afspraken op mijn werk, dus ik was weer een fysiek op het Utrecht Science Park. Rond lunchtijd was ik bij het foodcourt…
Bekijk meer Hoi Ahn Foodcourt HU – UtrechtPad Thai Soep
Vind je deze vraag ook zo lastig: wat gaan we allemaal eten de komende dagen? Ik wel. In ieder geval kwam ik met het zoeken…
Bekijk meer Pad Thai SoepCrêperie LaVendel – Ede
Vandaag had Michel een afspraak voor een oogmeting bij Britt in Ede. Zo rond lunchtijd zouden we helemaal klaar zijn. Ik had dus al wat…
Bekijk meer Crêperie LaVendel – EdePasta met Snelle Tomatensaus
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 200 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 potje wortels, scheutje rode wijn, 1 pakje Heinz tomaatblokjes met basilicum en oregano,
Bekijk meer Pasta met Snelle TomatensausBoerenkool met Rookworst
Vandaag werd het gewoon een boerenkool stamppot met rookworst.
Bekijk meer Boerenkool met Rookworst