Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
  • Vorige jaren
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Vorige jaren
  • Adresjes
  • LilleDame
  • @Anja@www.brutsellog.nl
  • brutsellog@bsky.app

Gehaktbrood
Anja vrijdag, 4 september 2009 Geen reacties

Gehaktbrood

Ingrediënten 500 gram gehakt, 500 gram runderchipolata’s, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels paprikapoeder, 60 ml barbecuesaus, 1 ei, zout, peper, 2 eetlepel worcestershire…

Bekijk meer Gehaktbrood
Vlees barbecuesauschipolataworstjegehaktknoflookontbijtspekpaprikapoederuiworcestershiresaus
Schnitzel met Doperwten met Room
Anja donderdag, 3 september 2009 Geen reacties

Schnitzel met Doperwten met Room

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 3 bosuien, 250 gram doperwten, 125 ml kookroom, 1 blokje groentenbouillon, kerriepoeder,

Bekijk meer Schnitzel met Doperwten met Room
Vlees bosuibouillondoperwtenkerriepoederkookroomschnitzelui
Gehakt-Groenteschotel
Anja woensdag, 2 september 2009 Geen reacties

Gehakt-Groenteschotel

Ingrediënten: 150 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, rozemarijn, 1 flinke courgette, 100 ml water, 1 blokje groentenbouillon, 1 blik tomaatblokjes, 125 gram…

Bekijk meer Gehakt-Groenteschotel
Dagelijkse Kost balsamico azijnbouilloncourgettegehaktknoflookmaisrozemarijntijmtomaattomatenketchupui
Champ (Aardappelpuree met Worst)
Anja dinsdag, 1 september 2009 Geen reacties

Champ (Aardappelpuree met Worst)

Champ, oftewel een Ierse stamppot, oftewel Bangers ‘n Mash of gewoon Aardappelpuree met Worst. Het is maar hoe je het noemt. Ingrediënten: 450 gram aardappelpuree,…

Bekijk meer Champ (Aardappelpuree met Worst)
Dagelijkse Kost aardappelpureebloembosuibouillonmosterdrode wijnroombotersaucijsui
Fusilli met Champignon-Kaassaus
Anja maandag, 31 augustus 2009 Geen reacties

Fusilli met Champignon-Kaassaus

Ingrediënten: fusilli, zout, 4 chipolataworstjes, 1 ui, tijm, rozemarijn, 250 gram champignons, 125 ml kookroom, 1 theelepel mosterd, 75 gram geraspte kaas,

Bekijk meer Fusilli met Champignon-Kaassaus
Pasta champignonschipolataworstjekaaskookroommosterdrozemarijntijmui
Frikadelle
Anja zondag, 30 augustus 2009 Geen reacties

Frikadelle

Nee geen frikadel zoals wij ze in Nederland kennen uit de snackbar, maar de Duitse variant op de gehaktbal of hamburger. Ingrediënten: 1 ui, 250…

Bekijk meer Frikadelle
Vlees eierengehaktmosterdpaneermeelpaprikapoederui
Nasi van Mieneke
Anja zaterdag, 29 augustus 2009 Geen reacties

Nasi van Mieneke

Vandaag niet zelf gekookt. We waren richting het TT-Circuit van Assen voor de proloog van La Vuelta (de Spaanse wiellerronde). Helemaal nat geregend tot op…

Bekijk meer Nasi van Mieneke
Bij Iemand
Sperziebonen Lasagnette
Anja vrijdag, 28 augustus 2009 Geen reacties

Sperziebonen Lasagnette

Restjes opmaken uit de koelkast! Ingrediënten: 300 gram sperziebonen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 250 gram gehakt, 1 oranje paprika, 150 gram champignons, 1…

Bekijk meer Sperziebonen Lasagnette
Pasta bloemboterchampignonsgehaktkaasknoflookkookroompaprikasperziebonentijmtomaatui
Alpen-Pizza met Paddenstoelen en Spek
Anja donderdag, 27 augustus 2009 Geen reacties

Alpen-Pizza met Paddenstoelen en Spek

Ingrediënten: kant-en-klaar pizzadeeg, 250 ml crème fraiche, 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram champignons, 100 gram gemengde paddenstoelen, geraspte kaas, bieslook,

Bekijk meer Alpen-Pizza met Paddenstoelen en Spek
Pizza bieslookchampignonscreme fraichegemengde paddenstoelenkaasontbijtspekui
Vruchtenijs
Anja donderdag, 27 augustus 2009 Geen reacties

Vruchtenijs

Van de dames:
Weeg 250 gram bananen zonder schil af en pureer dit 3 minuten met 125 gram Diamant frucht-eis zauber tot het schuimig is. Schep het in een afsluitbaar bakje en zet het minstens 5 uur in de diepvries …

Bekijk meer Vruchtenijs
IJs aardbeienbanaan
Spinazie Quiche
Anja woensdag, 26 augustus 2009 Geen reacties

Spinazie Quiche

Ingrediënten: 1 ui, 600 gram spinazie, 4 eieren, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte belegen kaas, zout, peper, vers bladerdeeg, 100 gram rauwe ham,

Bekijk meer Spinazie Quiche
Hartige Taart eierenkaaskookroomrauwe hamspinazieui
3-gangen menu van de dames
Anja dinsdag, 25 augustus 2009 1 reactie

3-gangen menu van de dames

Vandaag hoef ik niet zelf in de keuken te staan. Britt en Kaylee koken vandaag een driegangen-menu. Gisteren hebben ze bij de Albert Heijn al…

Bekijk meer 3-gangen menu van de dames
Dagelijkse Kost
Bloemkool met Gehakt-Kaassaus
Anja maandag, 24 augustus 2009 Geen reacties

Bloemkool met Gehakt-Kaassaus

Ingrediënten: 1 bloemkool, 250 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, basilicum, 1 prei, 150 ml bouillon, 100 ml kookroom, 1 eetlepel mosterd, 75…

Bekijk meer Bloemkool met Gehakt-Kaassaus
Dagelijkse Kost basilicumbloemkoolbouillongehaktkaasknoflookkookroommosterdpreitijmui
Tortellini met Paprika-Notensaus
Anja zondag, 23 augustus 2009 Geen reacties

Tortellini met Paprika-Notensaus

Ingrediënten: 1 zakje tortellini met kaasvulling, 150 gram gemengde noten, 1 teentje knoflook, tijm, peterselie, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 100 ml kookroom, 75…

Bekijk meer Tortellini met Paprika-Notensaus
Pasta Vega gemengde notenkaasknoflookkookroompaprikapeterselietijm

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 496 Pagina 497 Pagina 498 … Pagina 633 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring
  • @Anja@www.brutsellog.nl
  • brutsellog@bsky.app