Vandaag had ik niet echt mijn dag niet. Wel gewoon gedaan wat ik op een normale vrijdagochtend zou doen, maar in de middag stortte ik…
Bekijk meer Nasi met Cha Sieuw van ‘t Hoekje VeenendaalGnocchi Flammküchen Style
Dit recept kwam ik tegen op het Duitse blog Foodwerk. Het leek me wel een makkelijk en lekker recept. Dat was het ook, daarnaast was…
Bekijk meer Gnocchi Flammküchen StyleSchnitzel met Jägertopfsaus met Salade
Vandaag een makkelijke maaltijd het werd een schnitzel met jägertopfsaus en een salade. De salade moest op en het zakje had ik nog uit de…
Bekijk meer Schnitzel met Jägertopfsaus met SaladeLasagne uit de Airfryer
Vandaag had ik geen idee hoe laat ik thuis zou zijn na de pizzalunch van vandaag in Utrecht. We hadden dus al van die kant-en-klare…
Bekijk meer Lasagne uit de AirfryerPizza van Tricolore Utrecht
Vandaag nog een jaarafsluiter, deze keer met ons team. We vierden dit met pizza op de Uithof. Vooraf hadden we al een poll met een…
Bekijk meer Pizza van Tricolore UtrechtRisotto
Ingrediënten; 1 ui, 2 teentjes knoflook, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, tijm, witte wijn, risotto rijst, ongeveer 700 milliliter bouillon, 100 gram kaas, rucola,
Bekijk meer RisottoKip Hawaii uit de Airfryer
Het had eigenlijk kip Hawaii van de barbecue moeten zijn, maar precies op het moment dat Michel de barbecue zou aansteken kwam er een plaatselijke…
Bekijk meer Kip Hawaii uit de AirfryerKipfilet Gevuld met Kruidenroomkaas en Omwikkeld met Spek
Vanochtend had Michel bedacht om gevulde kipfilets op de barbecue te maken vandaag. Zo gezegd, zo gedaan vanmiddag. De kipfilets werden gevuld met kruidenroomkaas, daarna…
Bekijk meer Kipfilet Gevuld met Kruidenroomkaas en Omwikkeld met SpekToetjes by Els
Na de barbecue had een collega voor een afsluiter gezorgd: toetjes! Er stond genoeg op tafel en Michel en ik hebben van alles geprobeerd natuurlijk…
Bekijk meer Toetjes by ElsBarbecue
Deze week ga ik van het ene personeelsfeestje naar het andere personeelsfeestje. Van een lunch met allemaal zelfgemaakte gerechten van collega’s naar een verzorgde barbecue.…
Bekijk meer BarbecuePatatje Stoofvlees en Patatje Warmvlees van ‘t Huus 2.0 Veenendaal
Vandaag was ik in Utrecht voor onder andere de afdelingslunch en voor een onderdeel van een programma wat we afgelopen hebben aangepast en flink hebben…
Bekijk meer Patatje Stoofvlees en Patatje Warmvlees van ‘t Huus 2.0 VeenendaalLunch op het Werk
Vandaag hadden we de afsluiting van het collegejaar op het werk. Eerst met een spel die we glansrijk …. verloren met nul punten. Daarna met…
Bekijk meer Lunch op het WerkThaise Saucijzenbroodjes uit de Airfryer
Vandaag hebben we een lunch met de afdeling op het werk. Ik maakte voor de lunch deze saucijzenbroodjes. Afgelopen kerst had ik deze al eens…
Bekijk meer Thaise Saucijzenbroodjes uit de AirfryerUdon-Noodles met Kip en Groenten in Zelfgemaakte Woksaus
Ingrediënten: 2 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 zakje udon-noodles, 1 kipfilet, 400 gram…
Bekijk meer Udon-Noodles met Kip en Groenten in Zelfgemaakte Woksaus