Ingrediƫnten: pasta, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 200 gram doperwten (diepvries), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 bakje kruidenroomkaas.
Bekijk meer Pasta met Doperwten en Tomatensaus met KruidenroomkaasPiadina’s bij Piretti Veenendaal
Vandaag wordt de wielerkoers Veenendaal-Veenendaal gereden. Samen met Michel ben ik gaan kijken bij de parkeerplaats waar alle auto’s en bussen komen net voor de…
Bekijk meer Piadina’s bij Piretti VeenendaalRijst met Kip en Broccoli in Gele Curry Saus
Vandaag heb ik de broccoli als stronk gekookt. Heel makkelijk, als de broccoli bijna gaar is snijd het veel makkelijker van de stronk. Weer wat…
Bekijk meer Rijst met Kip en Broccoli in Gele Curry SausVlaamse Frieten met Zuurvlees
Eigenlijk had ik vandaag weer naar Utrecht moeten reizen voor mijn werk. Maar ouderdom komt met de gebreken, na een bar slechte nacht besloten om…
Bekijk meer Vlaamse Frieten met ZuurvleesLoempia met lenteschotel
Vandaag had ik een training op het werk, geen idee hoe laat ik thuis zou zijn. Ik had dus een makkelijke maaltijd voorzien. Eigenlijk had…
Bekijk meer Loempia met lenteschotelLunch van Vitam
Vandaag had ik een training op het werk, gewoon op onze ‘kamer’. Het werd een training met lunch, de luxe lunch. Zo kregen we een…
Bekijk meer Lunch van VitamSchnitzel met Aardappelwedges en Salade
Gekke dag vandaag. Normaal werk ik op dinsdag, maar ik had mijn dag omgeruild. Morgen heb ik namelijk een training van het werk. Alles wat…
Bekijk meer Schnitzel met Aardappelwedges en SaladeBoerenkool met Barbecuevlees
Het was wel warm vandaag, maar boerenkoolstamppot kan altijd vind ik. Erbij nog wat barbecuevlees, dat hadden we nog in de vriezer van vorige week.…
Bekijk meer Boerenkool met BarbecuevleesRijst met Sperziebonen en Snelle Babi Ketjap
Rijst koken hebben we in ons rijstkokertje gedaan, de sperziebonen gewoon in een steelpannetje. De snelle babi ketjap kostte iets meer tijd, maar dat was…
Bekijk meer Rijst met Sperziebonen en Snelle Babi KetjapTiramisu van Britt
De laatste keer dat ik zelf tiramisu heb gemaakt is al heel lang geleden. Britt maakte het vroeger vaker dan ik. Vandaag had ze ook…
Bekijk meer Tiramisu van BrittCannelloni van de Barbecue
Vandaag kwamen Britt en haar vriend eten, alvast voor moederdag. Het werd een driegangendiner. Zelf hadden we al bedacht cannelloni te maken en Britt had…
Bekijk meer Cannelloni van de BarbecueCarpaccio met Japanse Touch
Het voorafje van vandaag: carpaccio met Japanse touch. De carpaccio hadden we bij Dekamarkt gekocht. In het pak krijg je dan naast de carpaccio ook…
Bekijk meer Carpaccio met Japanse TouchNoodles met Kip en Groente in Koreaanse Saus
IngrediĆ«nten: 3 teentjes knoflook, 1 schijfje gember, 150 ml Koreaanse barbecuesaus, 2 eetlepels honing, 2 theelepels maizena, 75 ml water, 1 zakje udon-noodles, 1 kipfilet,…
Bekijk meer Noodles met Kip en Groente in Koreaanse SausBarbecue
Vandaag was het een productief dagje. We waren net voor de ‘hemelvaartdrukte’ in het tuincentrum, waar we allerlei leuke plantjes en potjes hadden gekocht. Na…
Bekijk meer Barbecue