Eigenlijk stond er vandaag totaal iets anders op de planning, maar ‘change of plans’, in plaats van Amsterdam ging ik na het werk naar huis.…
Bekijk meer Cordon Bleu’s en Piepers in t PannetjeMacaroni Shoarma
Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram shoarma, 1 paprika, 1 prei, 250 gram champignons, knoflooksaus,
Bekijk meer Macaroni ShoarmaGevulde Kipfilet
Vandaag eigenlijk een maaltijd met wat er in de kast lag en daar kan je veel lekkers van maken. Stoomaardappeltjes in schil werden gebakken aardappeltjes…
Bekijk meer Gevulde KipfiletKippannetje
Ingrediënten: 1 kipfilet, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram krieltjes in schil, 500 ml bouillon, 150 gram doperwten (diepvries), 1 klein blikje mais, 100 gram…
Bekijk meer KippannetjeCafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal
Vandaag een drukke zondag gehad. Alles gehaald om een mini-moestuin te maken, moestuin natuurlijk gelijk in elkaar gezet en ingericht. Over een paar weken misschien…
Bekijk meer Cafetaria ‘t Hoekje in VeenendaalItaliaanse Burgers
Ingrediënten: 300 gram gehakt, 2 eieren, 2 bosuien, 6 zongedroogde tomaten, 50 gram geraspte kaas, zout, peper, 1/2 courgette, 3 Italiaanse bollen, pesto, sla, 6…
Bekijk meer Italiaanse BurgersClub Sandwich
Ingrediënten: wit casinobrood, ontbijtspek, 4 eetlepels mayonaise, 1 theelepel kerriepoeder, sla, tomaat, bieslook, peper, gerookte kipfilet, naturel chips,
Bekijk meer Club SandwichGnocchi met Gehakt en Champignons
Ingrediënten: gnocchi, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml bouillon, salie, 50 gram geraspte kaas,
Bekijk meer Gnocchi met Gehakt en ChampignonsRode Biet met Kip Curry
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 1/2 theelepel tandoori kruiden, 3 sjalotjes, 1 potje worteltjes, 1 potje rode bietjes, scheutje rode wijn, beetje water,
Bekijk meer Rode Biet met Kip CurryRisotto met Rookworst, Doperwten en Tomaat
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 verse rookworst, risotto, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram doperwten, 700 ml kippenbouillon, 3 bosuien,
Bekijk meer Risotto met Rookworst, Doperwten en TomaatSchnitzel met Baharat Paneerlaagje
Heel spannend is het vandaag niet, gepaneerde schnitzel met Vlaamse frieten die nog op moesten en een doperwtenmelange. De schnitzel heb ik zelf gepaneerd. Eigenlijk…
Bekijk meer Schnitzel met Baharat PaneerlaagjeLuikse Balletjes
Zondag nog even boodschappen gedaan bij Delhaize, alleen gisteravond hebben we niets meer gegeten. Dan maar vandaag! Ingrediënten: 450 gram varkens-kalfsgehakt, 2 sjalotjes, tijm, zout,…
Bekijk meer Luikse BalletjesChalet Gruyère in Menen
Zonnig weer toen we opstonden in onze Bed & Breaksfast ‘t Huys van Enaeme, veel beter dan gisteren met die regen. Kortom nog een dagje…
Bekijk meer Chalet Gruyère in MenenFrituur De Markt in Oudenaarde
Eigenlijk hadden we een restaurant op het oog maar die was juist op verlof deze week. Het is dan ook krokusvakantie in Oudenaarde. Op de…
Bekijk meer Frituur De Markt in Oudenaarde