Vandaag had ik wat te vieren. Ik heb namelijk de HOlink award gewonnen, een prijs van DUO en Studielink. Blijkbaar was ik een genomineerde en…
Bekijk meer Feestje! IJsje bij Zazu VeenendaalThaise Kip met Bami van de Slager
Vandaag hadden we weer eens een weekmaaltijd van de slager: Thaise kip met bami. Bij de slagerij had ik nog keuze uit twee verschillende soorten…
Bekijk meer Thaise Kip met Bami van de SlagerWraps met Krokante Kipschnitzels
Vandaag heb ik krokante kipschnitzels bij de poelier gehaald. Lekker voor in wraps. Bak de krokante kipschnitzels 12 minuten op 180 in de Airfryer. Verwarm…
Bekijk meer Wraps met Krokante KipschnitzelsCordon Blue met Krieltjes en Dopertwen met Worteltjes
Vandaag cordon bleu’s van de slager met barbecuekrieltjes en doperwten met worteltjes. De cordon bleu’s heb ik eerst aangebakken in hete boter. Daarna heb ik…
Bekijk meer Cordon Blue met Krieltjes en Dopertwen met WorteltjesLasagnes uit de Aifryer
Vandaag heb ik weer een werkdag op kantoor. Ik had dus geen idee hoe laat ik thuis was. Het kon meezitten en het kon tegenvallen.…
Bekijk meer Lasagnes uit de AifryerRolladeschijf met Cheddar en Tomaatjes van de Barbecue
Ingrediënten: 1/3 rollade, whiskey-onion glaze, 2 plakjes cheddar cheese, cherrytomaatjes, augurk,
Bekijk meer Rolladeschijf met Cheddar en Tomaatjes van de BarbecueHamburger Calzones van de Barbecue
Het idee voor dit recept heb ik van de fast food friday rubriek van Oh My Foodness. Ik heb een paar aanpassingen gedaan in het…
Bekijk meer Hamburger Calzones van de BarbecueGnocchi uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 zak Italiaanse groente (450 gram), 1/2 pak mini gnocchi, 1 pakje Heinz tomaatblokjes met basilicum en oregano, mozzarella,
Bekijk meer Gnocchi uit de AirfryerGroentesoep zonder Soep
Klinkt raar, groentesoep zonder soep. Op de een of andere manier smaakte dit gewoon naar ouderwetse groentesoep, alleen de soep ontbrak. Raar, niet echt. Het…
Bekijk meer Groentesoep zonder SoepDe Mangoboom – Ede
Na de high tea zijn we ook nog eens uiteten gegaan. Dat is vrij heftig, na zo’n flinke high tea. Tenminste dat vond ik dan.…
Bekijk meer De Mangoboom – EdeClassic High Tea bij T-Café in Veenendaal
Van Britt had ik voor mijn vijftigste verjaardag een high tea tegoedbon gekregen. Deze werd vandaag verzilverd. Heel onverwacht sloot ook Mieneke aan bij deze…
Bekijk meer Classic High Tea bij T-Café in VeenendaalNasi Goreng zoals van de Chinees met Saté
In de vriezer hadden we nog een bak rijst staan, in de koelkast nog twee eieren. Tijd voor nasi goreng zoals van de Chinees. Deze…
Bekijk meer Nasi Goreng zoals van de Chinees met SatéBoerenkool met Bratwurst
Vandaag een makkelijke maaltijd met boerenkool en een bratwurst uit Duitsland.
Bekijk meer Boerenkool met BratwurstDinerbuffet bij de Blaauwe Kamer – Wageningen
Vandaag hadden we een feestje van Jan en Mieneke. Mieneke is in februari vijfenzeventig geworden en een week geleden waren ze vijfendertig jaar getrouwd. Tijd…
Bekijk meer Dinerbuffet bij de Blaauwe Kamer – Wageningen