Bij Pantropica heb je genoeg plek om wat te lunchen. Maar heel bijzonder vonden we het niet, het was meer een soort La Place idee.…
Bekijk meer Lunch bij Van der Valk WolvegaBlokzijlerbrok & Cake bij Pantropica
Op deze tropisch warme dag hadden we het ‘uitje naar keuze’ bedacht: Pantropica (vroeger de Orchideeënhoeve). Pantropica is een soort junglepark met veel tropische bloemen…
Bekijk meer Blokzijlerbrok & Cake bij PantropicaVan Der Valk – Wolvega
No altijd stond er een ‘uitje naar keuze’ van Britt open. Dit had ze vorig jaar al voor haar verjaardag gekregen, maar was nog niet…
Bekijk meer Van Der Valk – WolvegaKipschnitzel met Aardappelpartjes en Salade
Vandaag kwam Britt even langs, ze was toch dichtbij dus dan kon ze net zo goed even bij ons langskomen en gezellig mee-eten. Op het…
Bekijk meer Kipschnitzel met Aardappelpartjes en SaladeNasi zoals van de Chinees met Ayam Pangang
Ingrediënten: rijst, 1 prei, 2 eieren, 150 gram plakjes ham, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie
Bekijk meer Nasi zoals van de Chinees met Ayam PangangMacaroni met Paprika en Gehakt
Ingrediënten:macaroni, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 theelepel sambal, zout, peper, 150 gram gehakt, oregano,
Bekijk meer Macaroni met Paprika en GehaktBroodje Shoarma
Vandaag weer een dagje Utrecht. Alleen had ik vandaag geen idee wanneer ik klaar zou zijn. Daarom een makkelijke maandag vandaag: een broodje shoarma. Eigenlijk…
Bekijk meer Broodje ShoarmaKipfilet gevuld met Heksenkaas van de Barbecue
Er was weer wat nieuws in het supermarkt: Heks’nkaas voor op brood. Dat is heksenkaas met extra groente kennelijk. Lekker op brood in ieder geval.…
Bekijk meer Kipfilet gevuld met Heksenkaas van de BarbecueSchnitzel gevuld met Gedroogde Abrikozen van de Barbecue
Ingrediënten: 2 schnitzels, 8 gedroogde abrikozen, zout, peper, 4 plakjes ontbijtspek,
Bekijk meer Schnitzel gevuld met Gedroogde Abrikozen van de BarbecueRisotto met Spek, Taleggio en Rucola
Ingrediënten; 1 ui, 3 teentjes knoflook, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, tijm, witte wijn, risotto rijst, 900 milliliter bouillon, 100 gram Taleggio kaas, rucola,
Bekijk meer Risotto met Spek, Taleggio en RucolaLenteschotel met Udon-noodles
Vandaag was ik op mijn werk in Utrecht voor een teamoverleg, een afspraak op mijn oude afdeling en een borrel. Nu een borrel met de…
Bekijk meer Lenteschotel met Udon-noodles10.000 Gebakje van Bakker Bos
Vandaag viel ik met de neus in de “taart”. Ik moest voor een afspraak langs bij mijn oude afdeling. Daar hielden ze nog een oude…
Bekijk meer 10.000 Gebakje van Bakker BosPizza’s van Piretti Veenendaal
Bij Piretti hebben we vandaag verse pizza’s gehaald. Je kan ze warm laten maken, maar ook koud meenemen. Wij waren er al in de ochtend…
Bekijk meer Pizza’s van Piretti VeenendaalCitroentaartje met Koffie & Thee bij Piretti
Vandaag moesten we even richting de Welkoop en ook in het dorp hadden we wat dingetjes nodig. En dan heb je alles afgerekend en dan…
Bekijk meer Citroentaartje met Koffie & Thee bij Piretti