Van de bolognesesaus van afgelopen zondag hadden we nog een bakje over voor ons twee. Mooi voor vandaag, want vandaag was ik weer in Utrecht.…
Bekijk meer Spaghetti BologneseBoerenkool met een Speklap
Vandaag een ouderwets agv-tje. Het werd een boerenkoolstamppot met een speklapje. Het speklapje heb ik licht gekruid met Portugees barbecuezout.
Bekijk meer Boerenkool met een SpeklapSpaghetti Bolognese van de Barbecue
Ingrediënten: 100 gram ontbijtspek, 2 uien, 3 teentjes knoflook, wortel, 400 gram riblap, 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, bouillon, melk, spaghetti,
Bekijk meer Spaghetti Bolognese van de BarbecueNacho Cheese Schotel met Pulled Chicken
Dit is echt zo’n borrelhap wat je in menig café en restaurant op de borrelkaart ziet staan. Omdat we nog een halve zak nacho chips…
Bekijk meer Nacho Cheese Schotel met Pulled ChickenGehakt met Paprika, Bonenmix en Nacho Chips
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1/2 rode paprika, 150 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje Bonduelle bonenmix, 3 in ringen gesneden bosui, een…
Bekijk meer Gehakt met Paprika, Bonenmix en Nacho ChipsKibbeling van Hopmans Vis
Vandaag ben ik met mijn vader op ‘safari’ door de Albert Heijn geweest op zoek naar de gratis producten die hij had gekrast op zijn…
Bekijk meer Kibbeling van Hopmans VisIndische Tomaten-pindasoep
Vandaag heb ik de 10.000 stappen wel gehaald. Deze keer was in Utrecht op een totaal andere locatie aan het werk op loopafstand van het…
Bekijk meer Indische Tomaten-pindasoepRijst met Sperziebonen, Paprika en Gehakt in Pindasaus
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 rode paprika, 150 gram gehakt, 1 potje sperziebonen, 4 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel sojasaus,…
Bekijk meer Rijst met Sperziebonen, Paprika en Gehakt in PindasausKoreaanse Pizza
Zo wat was het warm vandaag… Gelukkig hadden we nog een halve Koreaanse pizza in de vriezer. Met wat snijden kon het in twee keer…
Bekijk meer Koreaanse PizzaKip Krokant Wraps
Vandaag een makkelijke maaltijd. Het werd een wrap met krokante kipschnitzel. De krokante kipschnitzels hoefden alleen even in de Airfryer (180 graden/12 minuten). De wraps…
Bekijk meer Kip Krokant WrapsShaslicks met Ananas van de Barbecue
Van onze vrienden kregen we onlangs Portugees zout. Vier verschillende soorten zout. Eentje ervan was ‘barbecue’. Zout met allerlei kruiden er in. Perfect voor een…
Bekijk meer Shaslicks met Ananas van de BarbecueTosti Wraps
Alleen ham en kaas tussen een wrap. Daarna even tussen de grill tot de kaas smelt en je hebt de tosti wrap. Handig als je…
Bekijk meer Tosti WrapsFeestje bij Britt
Vandaag vierde Britt haar verjaardag. Gisteren waren Britt en haar vriend druk in de keuken geweest om moinkballs en yakatorispiesjes te maken. De barbecue werd…
Bekijk meer Feestje bij BrittNoodles met Vegetarisch Gehakt en Groenten in Zoete Chilisaus
normaal gesproken zou ik dit met gewoon gehakt maken. Alleen de Hoogvliet had geen kleine verpakkingen. Dan kan ik net zo goed een pakje vegetarisch…
Bekijk meer Noodles met Vegetarisch Gehakt en Groenten in Zoete Chilisaus