Michel had vandaag een borrel op zijn werk, een collega ging met pensioen. In ieder geval nam ik mijn kans en haalde sushi bij Nakoyashi.…
Bekijk meer Sushi zonder Vis van Nakoyashi VeenendaalBroodje Shoarma uit de Airfryer
Onze slager is weer terug van vakantie en had deze week een shoarmapakket in de aanbieding. Lekker. Het pakket is voor vier personen. De helft…
Bekijk meer Broodje Shoarma uit de AirfryerMixed Grill van de Barbecue
Er werd voor vandaag weer een ‘tropische’ dag aangekondigd. Daarom had ik vanochtend bij de poelier, slager en groenteboer allerlei lekkers gehaald om te kunnen…
Bekijk meer Mixed Grill van de BarbecueLemper en Risolles van Toko Veenendaal
Bij het boodschappen doen had ik niets voor de lunch van vandaag meegenomen. Daarom zijn we nog een keer op de fiets gestapt om naar…
Bekijk meer Lemper en Risolles van Toko VeenendaalBami Goreng met Kipsaté
Vandaag was ik weer een dagje in Utrecht. Het werd dus wat makkelijks vandaag: bami goreng met kipsaté. De bami en saté had ik nog…
Bekijk meer Bami Goreng met KipsatéCordon Blue met Doperwten en Worteltjes en Aardappelkroketjes
Brutsellog is jarig! Op Vrijdag 26 augustus 2005 ben ik begonnen met een foto te maken van mijn bord en nu 19 jaar later doe…
Bekijk meer Cordon Blue met Doperwten en Worteltjes en AardappelkroketjesBami zoals van de Chinees met Kipsaté van de Poelier
Ingrediënten: mie, 2 eieren, 1 prei, 100 gram plakjes ham, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie,
Bekijk meer Bami zoals van de Chinees met Kipsaté van de PoelierOosters Gevulde Kipfilet van de Barbecue
Ingrediënten: ketjap manis, chilisaus, knoflookpoeder, Chinese vijfkruidenpoeder, 2 kipfilets, cassave chips,
Bekijk meer Oosters Gevulde Kipfilet van de BarbecueIndische Tosti’s
Op de markt had ik gisteren Indische snackballetjes meegenomen. Lekker om zo koud te eten, maar nog lekkerder om er een tosti mee te maken!…
Bekijk meer Indische Tosti’sBroccoli en Bloemkool in Ham-Kaassaus met Pasta
Ingrediënten: 400 gram bloemkool en broccoli (zak), pasta, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 100 gram ontbijtspek, 250 ml water, 1 pakje ham-kaassaus,
Bekijk meer Broccoli en Bloemkool in Ham-Kaassaus met PastaNasi met Babi Pangang van ‘t Hoekje Veenendaal
Vandaag moest Michel na zijn werk nog even zijn fiets weer ophalen bij de fietsenmaker. Zelf had ik een lange dag op het werk in…
Bekijk meer Nasi met Babi Pangang van ‘t Hoekje VeenendaalBokkenpootjes IJs
Een deel van dit recept komt van Annabella’s Instagram. Zij maakte roze koeken ijs. Ook lekker, maar mij leek bokkenpootjes ijs ook wel erg lekker.…
Bekijk meer Bokkenpootjes IJsBorek met Pulled Chicken, Wortel en Bosui
De yufka vellen zagen we een tijdje terug bij de Turkse supermarkt hier in Veenendaal. We hadden er nog helemaal geen idee wat we er…
Bekijk meer Borek met Pulled Chicken, Wortel en BosuiTaartjes van Dudok Patisserie op Utrecht Centraal
De trein terug naar huis had ik vandaag op maar een minuut of twee gemist op mijn normale vertrekstation, dan maar door naar Utrecht Centraal.…
Bekijk meer Taartjes van Dudok Patisserie op Utrecht Centraal