Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Vorige jaren
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Vorige jaren
  • Top 10
  • Adresjes
  • LilleDame

Surinaamse Bami met Sperziebonen
Anja donderdag, 22 november 2018 Geen reacties

Surinaamse Bami met Sperziebonen

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 Maggiblokje, 1 kipfilet, 1 pot sperziebonen, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel sojasaus,…

Bekijk meer Surinaamse Bami met Sperziebonen
Noodles ketjap maniskipfiletknoflookpastasambalsojasaussperziebonentomatenketchupui
Kip in Bladerdeeg
Anja woensdag, 21 november 2018 Geen reacties

Kip in Bladerdeeg

In de rechterzijbalk van Brutsellog zelf kwam ik onder vorige jaren dit recept tegen. Hier had ik wel zin in. De vorige keer heb ik…

Bekijk meer Kip in Bladerdeeg
Airfryer Kip bladerdeegkipfiletkipkruidenkruidenboterontbijtspek
Doperwten met Krieltjes, Worstje en Vegetarische Schnitzel
Anja dinsdag, 20 november 2018 Geen reacties

Doperwten met Krieltjes, Worstje en Vegetarische Schnitzel

In de koelkast had ik nog krieltjes liggen, alleen wat erbij? In de diepvries had ik nog doperwten, 1 vegetarische schnitzel en 2 kleine worstjes…

Bekijk meer Doperwten met Krieltjes, Worstje en Vegetarische Schnitzel
Dagelijkse Kost
Boerenkool met Varkensfiletlapje
Anja maandag, 19 november 2018 Geen reacties

Boerenkool met Varkensfiletlapje

De makkelijke maandag was deze keer boerenkoolstamppot met een varkensfiletlapje.

Bekijk meer Boerenkool met Varkensfiletlapje
Dagelijkse Kost
Schinken Hack Röllchen
Anja zondag, 18 november 2018 Geen reacties

Schinken Hack Röllchen

De saus van dit gerecht komt uit een zakje die we in Duitsland hebben gekocht. Om precies te zijn uit een zakje Maggi fix für…

Bekijk meer Schinken Hack Röllchen
Dagelijkse Kost
Wikinger-Topf
Anja zaterdag, 17 november 2018 Geen reacties

Wikinger-Topf

Wikinger-topf, een zakje van Knorr Duitsland. Ik heb het al eens eerder gemaakt en stiekem vond ik het best lekker. Ingrediënten: rundergehaktballetjes, 1 port doperwten…

Bekijk meer Wikinger-Topf
Dagelijkse Kost
Toko Sin Driebergen
Anja vrijdag, 16 november 2018 Geen reacties

Toko Sin Driebergen

Michel heeft vandaag een barbecue van zijn werk. Britt en ik hadden bedacht dat wij dan ook iets lekkers gingen eten. Het werd geen sushi…

Bekijk meer Toko Sin Driebergen
Indonesisch Driebergen
Bangers ’n Mash
Anja donderdag, 15 november 2018 Geen reacties

Bangers ‘n Mash

Bangers ‘n mash zag ik begin van de week voorbij komen onder het kopje “vorige jaren”. Kennelijk heb ik jaren geleden in dezelfde periode dit…

Bekijk meer Bangers ‘n Mash
Dagelijkse Kost
Quiche met Broccoli en Spekjes
Anja woensdag, 14 november 2018 Geen reacties

Quiche met Broccoli en Spekjes

Deze keer heb ik de quiche gebakken in een brownievorm. Omdat het er lastig uithalen is had ik de brownievorm eerst bekleed met bakpapier. Dit…

Bekijk meer Quiche met Broccoli en Spekjes
Hartige Taart bladerdeegbroccolicreme fraicheeierenItaliaanse kruidenkaasontbijtspeksambalui
Zweedse Balletjes met Rode Kool
Anja dinsdag, 13 november 2018 Geen reacties

Zweedse Balletjes met Rode Kool

De Zweedse balletjes zijn eigenlijk gewoon rundergehaktballetjes met een saus uit een zakje van Knorr uit Duitsland. De gehaktballetjes had ik 12 minuten op 200…

Bekijk meer Zweedse Balletjes met Rode Kool
Dagelijkse Kost
Andijvie met een Speklap
Anja maandag, 12 november 2018 Geen reacties

Andijvie met een Speklap

Vandaag een simpele maaltijd: andijviestamppot met een speklapje.

Bekijk meer Andijvie met een Speklap
Dagelijkse Kost
Pizza’s van Da Asporto Veenendaal
Anja zondag, 11 november 2018 Geen reacties

Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Zomaar op zondag pizza’s laten bezorgen, lekker toch? We hebben weer besteld bij Da Asporto. In plaats van een pasta nam ik deze keer ook…

Bekijk meer Pizza’s van Da Asporto Veenendaal
Italiaans Veenendaal
Macaroni met Groenten-Gehaktsaus
Anja zaterdag, 10 november 2018 Geen reacties

Macaroni met Groenten-Gehaktsaus

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 prei, 3 tomaten, scheutje tomatenketchup, scheutje chilisaus,…

Bekijk meer Macaroni met Groenten-Gehaktsaus
Pasta chilisausgehaktItaliaanse kruidenkaasketjap manisknoflookpaprikapastapreisambaltijmtomaattomatenketchupui
Gevulde Speculaas
Anja zaterdag, 10 november 2018 Geen reacties

Gevulde Speculaas

Vandaag had ik zin in gevulde speculaas, maar dan zelf gemaakte en nog een beetje warm. Heerlijk! Eerder heb ik het al eens gemaakt in…

Bekijk meer Gevulde Speculaas
Bakken amandelenamandelspijseierenKoopmansroomboter

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 215 Pagina 216 Pagina 217 … Pagina 638 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring