Ga naar de inhoud

Brutsellog

Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Home
  • Over & Contact
  • Top 10
  • Adresjes
  • fotolog
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
  • Over & Contact
  • Zoeken
  • EetDagboek
  • Adresjes
  • LilleDame
  • Fediverse
  • BlueSky

Spaanse Pasta met Chorizo en Bloemkool
vrijdag, 22 november 2019 Geen reacties

Spaanse Pasta met Chorizo en Bloemkool

Ingrediënten: 1 Allerhande Box (150 gram pasta, 200 gram bloemkoolroosjes, 1/2 chorizoworst, 1 ui, 125 gram cherrytomaten, 1/2 bakje zuivelspread met bieslook, peterselie)

Bekijk meer Spaanse Pasta met Chorizo en Bloemkool
Pasta Verspakket Allerhande boxbloemkoolcherrytomaatchorizopeterselie
Le Connaisseur Utrecht
donderdag, 21 november 2019 Geen reacties

Le Connaisseur Utrecht

Met een aantal collega’s zijn we vandaag nog gaan eten in Utrecht, ter afscheid van onze collega. Er was gekozen voor Le Connaisseur, een goedkoop…

Bekijk meer Le Connaisseur Utrecht
Diner Utrecht
Lunchen bij Zenwich Utrecht Science Park
donderdag, 21 november 2019 Geen reacties

Lunchen bij Zenwich Utrecht Science Park

Vandaag afscheid van mijn directe collega. Ik mocht de speech doen, en taart eten. Na een drukke ochtend zijn we nog even met zijn tweeën…

Bekijk meer Lunchen bij Zenwich Utrecht Science Park
Lunch Utrecht
Nasi met Sambal Boontjes
woensdag, 20 november 2019 Geen reacties

Nasi met Sambal Boontjes

Nasi Goreng Ingrediënten: rijst, 2 eieren, 1 ui, 2 teentjes knoflook, stukje gember, 1 rode peper, 150 gram bakbacon, 150 gram hamblokjes, 2 eetlepels vissaus,…

Bekijk meer Nasi met Sambal Boontjes
Rijst baconeierengemberhamIndisch laurierbladIndisch limoenbladkemiriketjap asinketoembarknoflooklaosrijstazijnrode pepersambalsantensesamoliesperziebonentrassiuivissaus
Chevre Haasje met Aardappelgratins en Doperwten
dinsdag, 19 november 2019 Geen reacties

Chevre Haasje met Aardappelgratins en Doperwten

Vandaag ben ik na mijn werk even langs de slager op de Ellekoot geweest. Daar heb ik de weekspecial meegenomen: chevre haasjes. Dit zijn varkenshaasjes…

Bekijk meer Chevre Haasje met Aardappelgratins en Doperwten
Dagelijkse Kost
Andijviestamppot met Uitgebakken Spekjes
maandag, 18 november 2019 Geen reacties

Andijviestamppot met Uitgebakken Spekjes

In de vriezer had ik nog een pakje spekjes van de slager liggen, gekregen van Mieneke. Daar had ik vandaag zin in. Het werd dus…

Bekijk meer Andijviestamppot met Uitgebakken Spekjes
Dagelijkse Kost
Beenhammetje en Hasselback aardappeltjes uit Airfryer
zondag, 17 november 2019 Geen reacties

Beenhammetje en Hasselback aardappeltjes uit Airfryer

Vandaag een beenhammetje en hasselback aardappeltjes uit de Airfryer. Beide pasten precies in de Airfryer. De Airfryer stond op 190 graden voor 25 minuten. Hierbij…

Bekijk meer Beenhammetje en Hasselback aardappeltjes uit Airfryer
Dagelijkse Kost
Kip Kerrie met Rijst
zaterdag, 16 november 2019 Geen reacties

Kip Kerrie met Rijst

Ingrediënten: rijst, 350 gram kippendijfilet, 1 Jumbo Maaltijdpakket voor Kip Kerrie (1 ui, 1 wortel, 1 teen knoflook, stukje gember, 1 rode paprika, 1 gele…

Bekijk meer Kip Kerrie met Rijst
Kip Verspakket appelbouillonblokjecitroengrascourgettegemberJumbo Maaltijdpakketkerriepoederkippendijfiletknoflookkokosmelkpaprikauiwortel
Kiproerbak met Snijbonen, Paprika en Chilisaus
vrijdag, 15 november 2019 Geen reacties

Kiproerbak met Snijbonen, Paprika en Chilisaus

Ingrediënten: 1 Allerhande box voor Kiproerbak (200 gram snijbonen, noodles, 300 gram kipgehakt, 1 teentje knoflook, stukje gember, 1 paprika, 1 bosui, zoete chilisaus),

Bekijk meer Kiproerbak met Snijbonen, Paprika en Chilisaus
Noodles Allerhande boxbosuigegrilde paprikagemberkipgehaktknoflooksnijbonenzoete chilisaus
Namastey Veenendaal
donderdag, 14 november 2019 Geen reacties

Namastey Veenendaal

Na de leveranciersdag in Amsterdam zijn Susanne (oud-collega) en ik traditiegetrouw uit eten gegaan. Deden we dat vroeger halverwege de treinreis in Utrecht, nu gingen…

Bekijk meer Namastey Veenendaal
Diner Veenendaal
Lunch in Tuschinski Amsterdam
donderdag, 14 november 2019 Geen reacties

Lunch in Tuschinski Amsterdam

Vandaag had ik een leveranciersdag vanuit het werk in Amsterdam. Altijd leuk. Deze keer was er een bijzondere locatie geregeld: het Tuschinski Theater in Amsterdam.…

Bekijk meer Lunch in Tuschinski Amsterdam
Evenement
Ravioli uit de Airfryer
woensdag, 13 november 2019 Geen reacties

Ravioli uit de Airfryer

Ingrediënten: 1 pak verse ravioli bolognese, 1 teen knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 450 gram Italiaanse groenten, 400 ml gezeefde tomaat, peper, mozzarella,

Bekijk meer Ravioli uit de Airfryer
Airfryer Pasta gezeefde tomaatknoflookmozzarellaraviolisambaltijm
Vegaburger van De Vegetarische Slager met Satésaus en Atjar
dinsdag, 12 november 2019 Geen reacties

Vegaburger van De Vegetarische Slager met Satésaus en Atjar

Onze vriezer ligt wat vol met brood van de Too Good to Go bon van Bakker Achterberg die we afgelopen zaterdag scoorden. In die tas…

Bekijk meer Vegaburger van De Vegetarische Slager met Satésaus en Atjar
Dagelijkse Kost
Boerenkoolstamppot met Duitse Schnitzel
maandag, 11 november 2019 Geen reacties

Boerenkoolstamppot met Duitse Schnitzel

Dit paste vandaag best wel bij het weer. Wat was het koud, vroeg donker en tja gewoon herfstig. Vandaag hebben we boerenkoolstamppot met kleine Duitse…

Bekijk meer Boerenkoolstamppot met Duitse Schnitzel
Dagelijkse Kost

Berichten paginering

Vorige pagina Pagina 1 … Pagina 175 Pagina 176 Pagina 177 … Pagina 630 Volgende pagina
Brutsellog | Ontworpen door: Theme Freesia | WordPress | © Copyright alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring